Rodiskom šumivého vína je francúzsky región Champagne, ktorý pozostáva z piatich vinohradníckych oblastí. Ako šampanské preto môže byť označený len produkt vyrobený tam, a to z troch odrôd – Pinot Meunier, Pinot Noir a Chardonnay. Šumivé vína sa vyrábajú kvasením vína vo fľašiach alebo tankoch. Na trhu dnes môžeme nájsť veľké množstvo vín a sektov, ktoré sa líšia chuťou aj vôňou. Najčastejšie sa stretávame s delením na suché, polosuché, polosladké a sladké šumivé vína.
TERRASO jemne šumivé víno vyrobené zo sviežich mladých vín so zvýšeným obsahom CO2 metódou charmant.
TERRASO LIGHT je nízkoalkoholické jemne šumivé víno vyrobené zo sviežich mladých vín s obsahom CO2 ľahkej sviežosťi.
Šumivé víno vyrobené metódou charmat, kde sekundárné kvasenie prebieha v nerezových tlakových nádobách. Aróma dozrievajúceho kôstkového a drobného červeného ovocia doprevádza v chuti ľahké brusinkovo – vanilkové tóny s kôstkovo - autolýzovým záverom.
TERRASO LIGHT je nízkoalkoholické jemne šumivé víno vyrobené zo sviežich mladých vín so zvýšeným obsahom CO2 ľahkej sviežosťi.
Revine red je nealkoholické jemne šumivé víno vyrobené zo sviežich mladých vín so zvýšeným obsahom CO2, podporujúce sviežosť a stabilitu.
Neuveriteľne hodvábny crémant z Brugunska.
Hladká plnosť z Valdobbiadene