Lieskovoorechová múka je výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno.
Múka Lísková múka skvele chutí, vonia a chutí po lieskových orieškoch a navyše je bezlepková! Lieskové oriešky sú zdrojom vitamínu E a zároveň dodávajú telu vitamíny skupiny B a obsahujú vlákninu, ktorá na seba nabaľuje ďalšie splodiny a telo potom čistí od nežiaducich látok. Lísková múka ideálna pre ...
Múka Mandľová múka Bery Jones Mandľová múka je skvelou alternatívou k bežným obilným moukám. Krásne vonia, chutí po mandliach a je prirodzene bezlepková. Využijete ju najmä na pečenie sladkých dobrôt. Mandle sú úplnou stálicou jedálnička mnohých z nás, a nie je sa čomu diviť. Obsahujú množstvo zdraviu ...
Tapioková múka BIO 400 g Wolfberry. Tapioka je škrob získaný z koreňa manioku. Je k dostaniu vo forme múky alebo tapiokových perál. Produkty z tapioky majú pomerne dosť kalórií, avšak zasýti na dlhší čas a v kombinácii s kokosovým mliekom nezaťaží trávenie.
ARAŠÍDOVÁ múka: Arašidová múka je ideálna pre aktívnych ľudí, pretože je dobrým zdrojom bielkovín. Nič iné nie je pridané počas procesu výroby, takže sa jedná o čisto prírodnú a zdravú voľbu. Vhodné na pečenie všetkých druhov dezertov a tam, kde chcete nahradiť za klasickú múku.
Špaldová múka Celozrnná špaldová múka je vhodnou alternatívou k múke pšeničnej. Špalda je stará odroda pšenice. Je mletá z celých pšeničných zŕn a počas mletia nedochádza k odstráneniu otrúb a klíčkov.
Ovos je na živiny veľmi bohaté obilie. Múka z ovsa sa môže použiť na prípravu slaných i sladkých ciest, kaší, na zahustenie polievok a omáčok a možno ju pridať aj do chlebového cesta.
Ryžová múka sa vyrába z ryže špeciálnym postupom. Využíva sa na prípravu pečených i nepečených sladkých i slaných jedál.
PROVITA múka ľanová Zloženie: múka z ľanu zlatého. Môže obsahovať stopy sezamu. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1315 kJ / 313 kcal; tuky: 9 g; nasýtené mastné kyseliny: 1,7 g; sacharidy: 8,5 g; cukry: 3,1 g; vláknina: 35 g; bielkoviny: 32 g; soľ: 0,08 g. Krajina pôvodu: Poľsko. ...
Cvrčky múka na varenie a pečenie. Obsahuje až 66% bielkovín, kvalitné tuky alebo vlákninu prospešnú trávenie. Naviac je chuťovo neutrálny a tak sa skvele hodí pri pečení pečiva alebo akékoľvek prípravu zdravých jedál.
BIO kokosová múka je najemno namletený prášok zo sušeného kokosu v bio kvalite. Okrem jemnej sladkej vône a chuti dodá jedlám aj potrebnú dávku vlákniny, navyše je bez lepku, čo ocenia najmä celiatici. Využiť ju môžete pri príprave fitness dezertov, no obľúbite si ju aj ako ingredienciu do polievok či ...