BIO Kokosová múka je výnimočná tým, že na 100 g obsahuje až 18,5 g bielkovín, ktoré prispievajú k rastu a udržaniu svalovej hmoty. V jej rebríčku nutričných hodnôt vedie vláknina, ktorej obsah je až 36,4 g. Je vyrobená z bielej mäsitej dužiny kokosových orechov a neobsahuje žiadny lepok, preto je vhodná ...
Pohánka je prirodzene bezlepková, ľahko stráviteľná a veľmi prospešná potravina pre ľudský organizmus. Je výborným zdrojom vitamínov skupiny B, fosforu, vápnika, železa a rutinu. Pohánková múka zvýraznia u vašich pokrmov chuť.
Pohánková krupica sa používa ako hrubá múka, alebo klasická krupica. Je vhodná na prípravu kaší, závariek do polievok, halušiek, knedlí, lievancov, polenty, nátierok, pudingov i múčnikov. Pohánka s obsahom horčíka a vitamínu B a E posilňuje cievy. Vo svojich semienkach aj šupkách obsahuje rutín a látku ...
Mandľová múka Jedna hrsť mandlí vážiaca necelých 30 gramov (čo je odporúčaná denná dávka mandlí, ktorú by sme mali zjesť), obsahuje až 20 rôznych flavonoidov, teda látok, ktoré pomáhajú pred rozvojom chorôb srdca a ciev.
BIO Pohánková múka je vyrobená z najemno mletých pohánkových krúp v bio kvalite. Je prirodzene bezlepková, a nahradiť ňou môžete klasickú múku pri pečení vašich obľúbených fitness dezertov či domáceho chlebíka.
Ľanová múka je vhodnou prísadou pečiva alebo proteínových nápojov. Je bohatá na bielkoviny, vlákninu, vitamíny skupiny B a horčík. Hodí sa ako zdroj proteínu pre športovcov, vegánov a celiatikov.
Ryžová hladká múka sa vyrába jemným mletím na kamennom mlyne. Je prirodzene bezlepková a ľahko stráviteľná, no navodzuje pocit sýtosti po dlhú dobu. Využiť ju môžete pri pečení vašich obľúbených fitness dezertov, na zahusťovanie omáčok či prípravu fitness jedál. Je skvelou náhradou pšeničnej múky, a ...
Mandľová múka sa vyrába zo sladkých mandlí natural. Je vhodná ako náhrada klasickej múky pre bezlepkovú diétu, vegánov i vegetariánov.
Zloženie: pšeno natívna hladká múka. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1490 kJ / 356 kcal; tuky: 4,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 73 g; cukry: 0 g; bielkoviny: 11 g; soľ: 0 g. Krajina pôvodu: Česká republika. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade a tme. Použitie: Pridávame ...
Vhodná pre teplú aj studenú kuchyňu. Zloženie: 100% kokosová múka. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 2705 kJ / 646 kcal; tuky: 63,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 53,3 g; sacharidy: 27 g; cukry: 5,9 g; bielkoviny: 5,6 g; soľ: 0 g. Krajina pôvodu: Indonézia. Skladovanie: Skladujte pri ...
PROVITA BIO múka špaldová celozrnná hladká, 1kg Zloženie: špaldová múka celozrnná BIO*. * alergén Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1564 kJ / 373 kcal; tuky: 2,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 14 g; cukry: 0 g; bielkoviny: 14 g; soľ: 0,003 g. Poľnohospodárska produkcia: ...
BIO Múka z lieskových orechov čiastočne odtučnená je jemne mletá orechová múka, ktorá sa vyrába z čerstvo nazbieraných lieskových orechov, z ktorých sa najskôr extrahuje olej a následne sa pomelú. Vďaka tomu obsahuje len 10,4 g tuku. Naviac je bohatá na rastlinné bielkoviny, vlákninu a ideálne sa hodí ...
Múka Mandľová múka Bery Jones Mandľová múka je skvelou alternatívou k bežným obilným moukám. Krásne vonia, chutí po mandliach a je prirodzene bezlepková. Využijete ju najmä na pečenie sladkých dobrôt. Mandle sú úplnou stálicou jedálnička mnohých z nás, a nie je sa čomu diviť. Obsahujú množstvo zdraviu ...
Múka Kokosová múka skvele chutí, vonia po kokose a navyše je bezlepková! Kokos vlastne nie je orech, aj napriek tomu, že tak vyzerá, ale sa radí medzi najväčšie semeno na svete. Kokosová múka je vyrábaná z dužiny čerstvých kokosových orechov, ktoré dozrievajú 1 rok. Najprv sa nastrúha a potom sa sušia. ...
Racionella – Konopná múka. Prirodzene bezgluténový výrobok. Zloženie: sušené konopné semienka lúpané mleté. Môže obsahovať stopy arašidov, iných orechov a sóje. Náhrada pšeničnej múky pri pečení chleba, pečiva, koláčov a sušienok (odporúčame miešať s inými druhmi bezgluténových múk) Do halušiek a palaciniek ...
Náhrada na výrobu pečiva pri bezlepkovej diéte, pečivo je vláčnejšia a menej sa drobí, ideálne zahusťovadlo polievok a omáčok.Zloženie: tapikový škrob.Môže obsahovať stopy oxidu siričitého.Výživové údaje na 100 g výrobku:energetická hodnota: 1530 kJ / 360 kcal;tuky: 0 g;nasýtené mastné kyseliny: 0 g;sacharidy: ...
PROVITA BIO múka kokosová, 500g Zloženie: kokosová múka BIO. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1492 kJ / 359 kcal; tuky: 14 g; nasýtené mastné kyseliny: 12 g; sacharidy: 23 g; cukry: 20 g; vláknina: 35 g; bielkoviny: 19 g; soľ: 0,08 g. Poľnohospodárska produkcia: Indonézia. Skladovanie: ...