Racionella – Konopná múka. Prirodzene bezgluténový výrobok. Zloženie: sušené konopné semienka lúpané mleté. Môže obsahovať stopy arašidov, iných orechov a sóje. Náhrada pšeničnej múky pri pečení chleba, pečiva, koláčov a sušienok (odporúčame miešať s inými druhmi bezgluténových múk) Do halušiek a palaciniek ...
Zloženie: ovsená múka jemná*. * alergén Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1639 kJ / 388 kcal; tuky: 7 g; nasýtené mastné kyseliny: 1,1 g; sacharidy: 69 g; cukry: 0,5 g; vláknina: 4,6 g; bielkoviny: 10 g; soľ: 0,003 g. Krajina pôvodu: Veľká Británia. Skladovanie: Skladujte v suchu, ...
Špalda je prastará odroda pšenice, cenená pre svoju ľahkú stráviteľnosť. Je výnimočná svojim zložením aj zaujímavou chuťou. Ponúkame ju z vlastnej produkcie na Českomoravskej vrchovine vo vysokej potravinárskej kvalite. Ideálne na pečenie chlebíčkov, rohlíčkov, hústičiek.
Zloženie: pšeno natívna hladká múka. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1490 kJ / 356 kcal; tuky: 4,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 73 g; cukry: 0 g; bielkoviny: 11 g; soľ: 0 g. Krajina pôvodu: Česká republika. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade a tme. Použitie: Pridávame ...
Mlynský výrobok získaný mletím čiernej ryže. Zloženie: múka z čiernej ryže. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1674 kJ / 400 kcal; tuky: 2,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 51 g; cukry: 0,5 g; bielkoviny: 6,1 g, soľ: 0,1 g. Krajina pôvodu: Thajsko. Skladovanie: Skladujte ...
Ryžová hladká múka sa vyrába jemným mletím na kamennom mlyne. Je prirodzene bezlepková a ľahko stráviteľná, no navodzuje pocit sýtosti po dlhú dobu. Využiť ju môžete pri pečení vašich obľúbených fitness dezertov, na zahusťovanie omáčok či prípravu fitness jedál. Je skvelou náhradou pšeničnej múky, a ...
Natural múka ryžová hladká 500g Ryžová múka má výborné vlastnosti a dá sa použiť rovnako ako klasická pšeničná múka. Predovšetkým na pečenie, ale aj ako zahustenie do omáčok, na palacinky a podobne. Hlavnou výhodou je to, že ryža a múka z nej prirodzene neobsahuje žiadny lepok.
BIO Ražná múka celozrnná hladká je vyrobená jemným mletím celých ražných zŕn tej najvyššej kvality. Vďaka tomu má tmavšiu farbu a výraznejšiu chuť oproti bielej múke. Navyše si zachováva vysoký podiel dôležitých živín. Je ideálna na prípravu sladkých perníkov, sušienok alebo slaného pečiva.
Zloženie: hrach rímsky - cícer. Výroba v kamennom mlyne, v ktorom sa melú len bezlepkové potraviny. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1323 kJ / 316 kcal; tuky: 4,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g; sacharidy: 59 g; cukry: 0 g; vláknina: 12 g; bielkoviny: 20 g; soľ: 0,075 g. Krajina ...
BIO 100% kokosová múka vyrábaná z dužiny čerstvo zozbieraných kokosových orechov je vhodná pre bezlepkovú a redukčnú diétu.
Pohánková múka celozrnná je prirodzene bezlepková, ľahko stráviteľná a veľmi prospešná potravina pre ľudský organizmus. Je výborným zdrojom vitamínov skupiny B, fosforu, vápnika, železa a rutinu. Pohánková múka zvýraznia u vašich pokrmov chuť.
Ľanová múka je vhodnou prísadou pečiva alebo proteínových nápojov. Je bohatá na bielkoviny, vlákninu, vitamíny skupiny B a horčík. Hodí sa ako zdroj proteínu pre športovcov, vegánov a celiatikov.