Bezlepková zmes na prípravu LOW CARB chleba. Obsahuje vyváženú zmes ľanovej múky, zemiakovej vlákniny, zmes semienok (tekvicové, slnečnicové) a psyllium - 100% rastlinná vláknina. Rýchla a jednoduchá príprava (stačí pridať iba jogurt a vajcia). Zo zmesi sa môže tvarovať chlieb (cca 400 g) alebo hrčky ...
Nominal Zmes na chlieb s chia semienkami - bez lepku 500 g Chia semienka obsahujú cez 30% vlákniny a to so zastúpením nerozpustné aj rozpustné zložky Z asi 30% tuku tvorí veľký diel omega-3 nenasýtené mastné kyseliny Tiež sú cenené pre svoj obsah bielkovín a minerálnych látok Takto semienka šalvie hispánskej ...
Chlieb nebojte sa obohatiť rôzne semená. Na sušenie slnečnicového semena do cesta a chlieb umyte napríklad tekvicové semená. Zo zmesi sa pripravujú aj iné typy pečienkov, ako sú vynikajúce buchty alebo rustikálne kocky. Nominálny bol na trhu 20 rokov. Dôležité hodnoty sú prírodou, usilovnosťou, pokorou ...
Múčna zmes bezgluténová (bezlepková) na pečivo a kynuté cesto. Dietetická potravina určená pre zvláštnu výživu pre osoby s neznášanlivosťou lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovín. Zloženie: kukuričný škrob, ryžová múka, protein z vlčího bobu, hroznový cukor, jablčná vláknina, zahusťovadlo: ...
BIO Špaldová celozrnná jemná múka je vyrobená z jemne mletých špaldových zŕn v bio kvalite. Okrem lahodnej orieškovej chuti, má aj príjemnú vôňu a výborný nutričný profil. Obsahuje množstvo bielkovín, vlákniny, vitamínov, minerálov a dôležitých živín. Navyše, je dobre stráviteľná. Vyskúšajte ju pri varení ...
BIO Ražná chlebová múka je z mletých ražných zŕn, ktoré si zachovávajú časť ich obalu a klíčkov. Vďaka tomu obsahuje cenné živiny, dávku vlákniny a bielkovín. Okrem pečenia domáceho chlebíka je vhodná aj na prípravu žemlí, perníkov, buchiet, domáceho pečiva či pizze.
BIO Ražná celozrnná jemná múka je vyrobená z celých mletých ražných zŕn v bio kvalite. Má tmavšiu farbu, príjemnú vôňu a jemnú chuť. Poskytuje dávku bielkovín, vlákniny a cenných živín. Je vhodná na pečenie domáceho chlebíka či prípravu perníkového cesta. Poslúži vám aj pri príprave vašich obľúbených ...
BIO Špaldová celozrnná krupica je vyrobená z nahrubo pomletej špaldy v bio kvalite. Krupica má jemnú chuť, nezameniteľnú vôňu a krémovo-vláčnu textúru. Okrem toho, že si z nej môžete pripraviť chutnú krupicovú kašu, je vhodná aj pre zahusťovanie polievok a omáčok.
Allnature Mandľová múka natural je skvelá najmä na sladké pečenie, do dezertov, cukroviniek a tort.
Univerzálna bezlepková, určená pre pacientov so špeciálnym stravovacím režimom. Je vhodná na pečenie vo forme i bez formy – na chlieb i pečivo. Múčna zmes je vhodná na prípravu chleba, pečiva, jemného pečiva, zákuskov ako aj na bežné použitie v kuchyni- zásmažka, zahusťovanie, bešamel a pod. Určená ...
Špalda je prastará odroda pšenice, cenená pre svoju ľahkú stráviteľnosť. Je výnimočná svojim zložením aj zaujímavou chuťou. Ponúkame ju z vlastnej produkcie na Českomoravskej vrchovine vo vysokej potravinárskej kvalite. Ideálne na pečenie chlebíčkov, rohlíčkov, hústičiek.
Pohánková múka celozrnná je prirodzene bezlepková, ľahko stráviteľná a veľmi prospešná potravina pre ľudský organizmus. Je výborným zdrojom vitamínov skupiny B, fosforu, vápnika, železa a rutinu. Pohánková múka zvýraznia u vašich pokrmov chuť.
Nominal Zmes na chlieb s ľanovou vlákninou 500 g Zloženie zmesi: Deproteinovaný pšeničný škrob, pšenová múka, lupinová múka, zemiakové vločky, ľanové vláknina, cukor, soľ, zahusťovadlo guma guar, cukor, soľ, chlebové korenie suroviny 500 g zmes 475 ml (g) vody 20 ml oleja 13 g čerstvého droždia Postup ...
Bio Mandľová múka je vyrobená z najemno pomletých olúpaných jadier mandlí. Vďaka tomu, že obsahuje dávku vlákniny, bielkovín a zdravých tukov, je skvelou ingredienciou pri varení a pečení zdravých receptov. Využiť ju môžete nielen pri príprave sladkých fitness dezertov, ale aj pri pečení či varení slaných ...
Natural múka ryžová hladká 500g Ryžová múka má výborné vlastnosti a dá sa použiť rovnako ako klasická pšeničná múka. Predovšetkým na pečenie, ale aj ako zahustenie do omáčok, na palacinky a podobne. Hlavnou výhodou je to, že ryža a múka z nej prirodzene neobsahuje žiadny lepok.
BIO Pšeničná celozrnná jemná múka je vhodná na výrobu chleba, dezertov aj zahusťovanie polievok či omáčok. Je z polí bez chémie a od bežnej múky sa líši podielom otrúb, ale aj vyšším obsahom živín a vlákniny.
BIO Špaldová múka celozrnná hladká je vyrobená jemným mletím celých zŕn špaldy tej najvyššej kvality. Vďaka tomu si zachováva vysoký podiel dôležitých živín a vlákniny. Pre svoju ľahko orieškovú chuť a vôňu patrí medzi najobľúbenejšie druhy múky. Využijete ju pri príprave zdravších alternatív sladkých ...
Ľanová múka je vhodnou prísadou pečiva alebo proteínových nápojov. Je bohatá na bielkoviny, vlákninu, vitamíny skupiny B a horčík. Hodí sa ako zdroj proteínu pre športovcov, vegánov a celiatikov.
Mandľová múka Jedna hrsť mandlí vážiaca necelých 30 gramov (čo je odporúčaná denná dávka mandlí, ktorú by sme mali zjesť), obsahuje až 20 rôznych flavonoidov, teda látok, ktoré pomáhajú pred rozvojom chorôb srdca a ciev.