Ovos je na živiny veľmi bohaté obilie. Múka z ovsa sa môže použiť na prípravu slaných i sladkých ciest, kaší, na zahustenie polievok a omáčok a možno ju pridať aj do chlebového cesta.
BIO Kokosová múka je výnimočne výživný a najemno pomletý prášok z kokosovej dužiny v tej najvyššej biologickej kvalite vhodná aj pre vegánov. Okrem jemnej vône a sladkastej chuti obohatí vaše pokrmy aj o množstvo bielkovín a ďalších prospešných látok. Navyše je bez lepku, a preto je vhodná aj pre celiatikov.
Natural múka ryžová hladká 500g Ryžová múka má výborné vlastnosti a dá sa použiť rovnako ako klasická pšeničná múka. Predovšetkým na pečenie, ale aj ako zahustenie do omáčok, na palacinky a podobne. Hlavnou výhodou je to, že ryža a múka z nej prirodzene neobsahuje žiadny lepok.
Zloženie: ražná múka celozrnná hladká *. * alergén Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1331 kJ / 318 kcal; tuky: 1,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 75,7 g; cukry: 0,94 g; bielkoviny: 7,7 g; soľ: 0,01 g. Krajina pôvodu: Maďarsko. Skladovanie: Skladujte v suchu a tme. Použitie: ...
Zloženie: hrach rímsky - cícer. Výroba v kamennom mlyne, v ktorom sa melú len bezlepkové potraviny. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1323 kJ / 316 kcal; tuky: 4,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g; sacharidy: 59 g; cukry: 0 g; vláknina: 12 g; bielkoviny: 20 g; soľ: 0,075 g. Krajina ...
BIO kokosová múka je najemno namletený prášok zo sušeného kokosu v bio kvalite. Okrem jemnej sladkej vône a chuti dodá jedlám aj potrebnú dávku vlákniny, navyše je bez lepku, čo ocenia najmä celiatici. Využiť ju môžete pri príprave fitness dezertov, no obľúbite si ju aj ako ingredienciu do polievok či ...
Múka Mandľová múka Bery Jones Mandľová múka je skvelou alternatívou k bežným obilným moukám. Krásne vonia, chutí po mandliach a je prirodzene bezlepková. Využijete ju najmä na pečenie sladkých dobrôt. Mandle sú úplnou stálicou jedálnička mnohých z nás, a nie je sa čomu diviť. Obsahujú množstvo zdraviu ...
BIO Špaldová múka celozrnná hladká je vyrobená jemným mletím celých zŕn špaldy tej najvyššej kvality. Vďaka tomu si zachováva vysoký podiel dôležitých živín a vlákniny. Pre svoju ľahko orieškovú chuť a vôňu patrí medzi najobľúbenejšie druhy múky. Využijete ju pri príprave zdravších alternatív sladkých ...
Pohánková krupica sa používa ako hrubá múka, alebo klasická krupica. Je vhodná na prípravu kaší, závariek do polievok, halušiek, knedlí, lievancov, polenty, nátierok, pudingov i múčnikov. Pohánka s obsahom horčíka a vitamínu B a E posilňuje cievy. Vo svojich semienkach aj šupkách obsahuje rutín a látku ...
Mandľová múka Jedna hrsť mandlí vážiaca necelých 30 gramov (čo je odporúčaná denná dávka mandlí, ktorú by sme mali zjesť), obsahuje až 20 rôznych flavonoidov, teda látok, ktoré pomáhajú pred rozvojom chorôb srdca a ciev.
Ryžová múka sa vyrába z ryže špeciálnym postupom. Využíva sa na prípravu pečených i nepečených sladkých i slaných jedál.
ARAŠÍDOVÁ múka: Arašidová múka je ideálna pre aktívnych ľudí, pretože je dobrým zdrojom bielkovín. Nič iné nie je pridané počas procesu výroby, takže sa jedná o čisto prírodnú a zdravú voľbu. Vhodné na pečenie všetkých druhov dezertov a tam, kde chcete nahradiť za klasickú múku.