Múka Kokosová múka skvele chutí, vonia po kokose a navyše je bezlepková! Kokos vlastne nie je orech, aj napriek tomu, že tak vyzerá, ale sa radí medzi najväčšie semeno na svete. Kokosová múka je vyrábaná z dužiny čerstvých kokosových orechov, ktoré dozrievajú 1 rok. Najprv sa nastrúha a potom sa sušia. ...
BIO Kokosová múka je výnimočne výživný a najemno pomletý prášok z kokosovej dužiny v tej najvyššej biologickej kvalite vhodná aj pre vegánov. Okrem jemnej vône a sladkastej chuti obohatí vaše pokrmy aj o množstvo bielkovín a ďalších prospešných látok. Navyše je bez lepku, a preto je vhodná aj pre celiatikov.
BIO Tapioková múka je škrob získaný z hľúz manioku jedlého v BIO kvalite. Je prirodzene bezlepková, a tak je vhodná pre celiatikov a ľudí, ktorí sa lepku vyhýbajú. Má nízky obsah tuku a vysoký podiel sacharidov. Môžete ju využiť na prípravu zdravých dezertov alebo na zahustenie omáčok.
Ryžová hladká múka sa vyrába jemným mletím na kamennom mlyne. Je prirodzene bezlepková a ľahko stráviteľná, no navodzuje pocit sýtosti po dlhú dobu. Využiť ju môžete pri pečení vašich obľúbených fitness dezertov, na zahusťovanie omáčok či prípravu fitness jedál. Je skvelou náhradou pšeničnej múky, a ...
Múka Lísková múka skvele chutí, vonia a chutí po lieskových orieškoch a navyše je bezlepková! Lieskové oriešky sú zdrojom vitamínu E a zároveň dodávajú telu vitamíny skupiny B a obsahujú vlákninu, ktorá na seba nabaľuje ďalšie splodiny a telo potom čistí od nežiaducich látok. Lísková múka ideálna pre ...
Univerzálna bezlepková, určená pre pacientov so špeciálnym stravovacím režimom. Je vhodná na pečenie vo forme i bez formy – na chlieb i pečivo. Múčna zmes je vhodná na prípravu chleba, pečiva, jemného pečiva, zákuskov ako aj na bežné použitie v kuchyni- zásmažka, zahusťovanie, bešamel a pod. Určená ...
Lieskovoorechová múka je výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno.
Mandľová múka Jedna hrsť mandlí vážiaca necelých 30 gramov (čo je odporúčaná denná dávka mandlí, ktorú by sme mali zjesť), obsahuje až 20 rôznych flavonoidov, teda látok, ktoré pomáhajú pred rozvojom chorôb srdca a ciev.
Múka Mandľová múka Bery Jones Mandľová múka je skvelou alternatívou k bežným obilným moukám. Krásne vonia, chutí po mandliach a je prirodzene bezlepková. Využijete ju najmä na pečenie sladkých dobrôt. Mandle sú úplnou stálicou jedálnička mnohých z nás, a nie je sa čomu diviť. Obsahujú množstvo zdraviu ...
Múka Mandľová múka Bery Jones Mandľová múka je skvelou alternatívou k bežným obilným moukám. Krásne vonia, chutí po mandliach a je prirodzene bezlepková. Využijete ju najmä na pečenie sladkých dobrôt. Mandle sú úplnou stálicou jedálnička mnohých z nás, a nie je sa čomu diviť. Obsahujú množstvo zdraviu ...
Pohánková múka celozrnná je prirodzene bezlepková, ľahko stráviteľná a veľmi prospešná potravina pre ľudský organizmus. Je výborným zdrojom vitamínov skupiny B, fosforu, vápnika, železa a rutinu. Pohánková múka zvýraznia u vašich pokrmov chuť.
BIO Ražná múka celozrnná hladká je vyrobená jemným mletím celých ražných zŕn tej najvyššej kvality. Vďaka tomu má tmavšiu farbu a výraznejšiu chuť oproti bielej múke. Navyše si zachováva vysoký podiel dôležitých živín. Je ideálna na prípravu sladkých perníkov, sušienok alebo slaného pečiva.
Pohánková krupica sa používa ako hrubá múka, alebo klasická krupica. Je vhodná na prípravu kaší, závariek do polievok, halušiek, knedlí, lievancov, polenty, nátierok, pudingov i múčnikov. Pohánka s obsahom horčíka a vitamínu B a E posilňuje cievy. Vo svojich semienkach aj šupkách obsahuje rutín a látku ...
Chlieb nebojte sa obohatiť rôzne semená. Na sušenie slnečnicového semena do cesta a chlieb umyte napríklad tekvicové semená. Zo zmesi sa pripravujú aj iné typy pečienkov, ako sú vynikajúce buchty alebo rustikálne kocky. Nominálny bol na trhu 20 rokov. Dôležité hodnoty sú prírodou, usilovnosťou, pokorou ...