Cícer BIO je vďaka svojmu nutričnému zloženiu považovaná za jednu z vôbec najzdravších strukovín. Nechýba v nej cenné minerálne látky ako zinok, draslík, horčík a železo, vitamíny skupiny B, vláknina alebo bielkoviny. Cícer možno pridať do polievok, šalátov i použiť samostatne ako prílohu.
Tmavozelená šošovka v biokvalite. Rýchla príprava, nie je potrebné ju namáčať. Pri varení dobre drží tvar. Široké využitie v studenej aj teplej kuchyni. Vhodná do polievok, šalátov alebo ako príloha či na prípravu kaše..
Fazuľa biele veľké namočte na 8–12 hodín, prepláchnite a varte do mäkka 60–70 minút..
Sója v autentickej podobe bôbov v biokvalite. Skúste si z nich vyrobiť domáce sójové mlieko alebo ich využite ako chutnú alternatívu mäsa.
Malá fazuľa bielej farby a jemnej chuti v biokvalite. Využijete ju pri príprave polievok, šalátov, nátierok alebo príloh..
Červené fazule v biokvalite s výraznou chuťou a väčšou veľkosťou. Čím je fazuľa tmavšia, tým má výraznejšiu chuť. Skvelá príloha k ryžu alebo kukuricu. Vhodné ako náhrada mäsa v pokrme. Široké využitie v teplej i studenej kuchyni..
Nazývajú sa fazuľa, ale sú príbuzné skôr mungo. Môžete ich namočiť a potom variť. Používajú sa ako príloha, do šalátov, polievok a dokonca sa hodí aj do sladkých jedál. Majú skvelú orieškovú chuť. Vychutnajte si ich v biokvalite.
Šošovka čierna beluga BIO obsahuje vysoký podiel bielkovín a vlákniny. Nie je potrebné ju vopred namáčať a po uvarení si zachová tvar i farbu. Je skvelá do šalátov, nátierok, zeleninových nákypov, na obložené misy aj ako príloha.
Pšeno BIO obsahujú minerálne látky ako horčík, železo, draslík, zinok alebo fosfor, vitamíny skupiny B, vlákninu a ďalšie cenné živiny. Pšeno sa získavajú tým, že sa z prosa siateho odstráni vrchná obalová vrstva. Sú prirodzene bezlepkové.