Provita Hrach zelený celý 500g Hrach je výborná a chutná potravina na pravidelnú konzumáciu. Hrach je veľmi sýty a výdatný a v kombinácii so zeleninou môžeme získať veľmi chutné a zdravé jedlo. Hrach môžeme buď uvariť, alebo dať naklíčiť a konzumovať surový. Vďaka kľučkuje môžeme aj v zimných mesiacoch ...
Zloženie: fazuľa červená oblička. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1441 kJ / 339 kcal; tuky: 1,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g; sacharidy: 59 g; cukry: 4,1 g; vláknina: 3,7 g; bielkoviny: 21 g; soľ: 0,05 g. Krajina pôvodu: Čína. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade a tme. Použitie: ...
Mungo je ideálnou plodinou na naklíčovanie. Zloženie: fazuľa mungo. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1452 kJ / 347 kcal; tuky: 1,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,348 g; sacharidy: 62,6 g; cukry: 6,6 g; bielkoviny: 23,9 g; soľ: 0,013 g. Krajina pôvodu: Čína / Mjanmarsko / Argentína. ...
Zelený hrach je cenný najmä pre svoj obsah vitamínov A a B. Ak pri varení použijeme bazalku alebo saturejku, nemal by hrach po uvarení naduvať. Strukoviny by mali byť neoddeliteľnou súčasťou nášho jedálnička i v´daka vysokému podielu rastlinných bielkovín. Polený hrach sa rýchlo uvarí a nie je nutné ...
Zloženie: sójové bôby (alergén) Výživové údaje na 100g výrobku: - Energetická hodnota: 1660 kJ / 396 kCal - tuky: 16g - nasýtené mastné kyseliny: 3,1g - sacharidy: 33g - cukry: 9,6g - bielkoviny: 29g - soľ: 0,01g Krajina pôvodu: Kanada Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25°C a pri relatívnej vlhkosti ...
Zloženie: fazuľa čierna oblička. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1174 kJ / 338 kcal; tuky: 0,9 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 63 g; cukry: 6 g; vláknina: 16 g; bielkoviny: 21 g; soľ: 0,03 g. Krajina pôvodu: Čína. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade a tme. Použitie: ...
Zloženie: hrach rímsky cícer. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1508 kJ / 357 kcal; tuky: 5,1 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,7 g; sacharidy: 57 g; cukry: 4,3 g; bielkoviny: 20 g; soľ: 0,03 g. Krajina pôvodu: Argentína / Rusko / Turecko. Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote ...
Zloženie: šošovica červená lúpaná polená.Výživové údaje v 100 g výrobku:energetická hodnota: 1476 kJ / 348 kcal;tuky: 0,9 g;nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g;sacharidy: 60 g;cukry: 3,7 g;vláknina: 1,2 g;bielkoviny: 25 g;soľ: 0,01 g.Krajina pôvodu: Kanada / Turecko.Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade ...
Zloženie: šošovica červená lúpaná celá. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1476 kJ / 348 kcal; tuky: 0,9 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g; sacharidy: 60 g; cukry: 3,7 g; vláknina: 1,2 g; bielkoviny: 25 g; soľ: 0,01 g. Krajina pôvodu: Kanada. Skladovanie: Skladujte v suchu chlade ...
Šošovka čierna Beluga svojim tvarom aj farbou pripomínajúcou kaviár. Zloženie: šošovka čierna beluga. Môže obsahovať stopy lepku. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1294 kJ / 308 kcal; tuky: 1,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 37g; cukry: 1,9 g; vláknina: 23 g; bielkoviny: ...
Zloženie: fazuľa biela stredná. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1371 kJ / 323 kcal; tuky: 1,8 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g; sacharidy: 57 g; cukry: 7,6 g; vláknina: 5,4 g; bielkoviny: 20 g; soľ: 0,02 g. Krajina pôvodu: Čína / Poľsko. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade a ...
Zloženie: fazuľa adzuki. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1387 kJ / 331 kcal; tuky: 0,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,35 g; sacharidy: 58,6 g; cukry: 1,95 g; bielkoviny: 21,9 g, soľ: 0,006 g. Krajina pôvodu: Čína / Mjanmarsko. Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a ...
Zloženie: fazuľa červená oblička. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1441 kJ / 339 kcal; tuky: 1,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g; sacharidy: 59 g; cukry: 4,1 g; vláknina: 3,7 g; bielkoviny: 21 g; soľ: 0,05 g. Krajina pôvodu: Čína. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade a tme. Použitie: ...
Fazuľa výbornej chuti a jemnej konzistencie, vzhľadom i chuťou sa podobá fazuľu lima a maslové fazuľu. Krásne vyniká v pokrmoch. Táto najväčšia fazuľa má múčnu a nepatrne sladkastú chuť, preto sa hodí nielen do slaných jedál, ale aj do sladkých pokrmov..
Cícer BIO je vďaka svojmu nutričnému zloženiu považovaná za jednu z vôbec najzdravších strukovín. Nechýba v nej cenné minerálne látky ako zinok, draslík, horčík a železo, vitamíny skupiny B, vláknina alebo bielkoviny. Cícer možno pridať do polievok, šalátov i použiť samostatne ako prílohu.
Zelený hrach má výhodu, že je po namočení rýchlo uvarený. Skvelú krémovú polievku alebo kašu vykúzlite za pár minút. Vychutnajte si ho v biokvalite.
Šošovka červená polená BIO obsahuje veľké množstvo zdraviu prospešných látok, ako sú bielkoviny, vláknina, železo, selén, fosfór alebo zinok.
Pšeno BIO obsahujú minerálne látky ako horčík, železo, draslík, zinok alebo fosfor, vitamíny skupiny B, vlákninu a ďalšie cenné živiny. Pšeno sa získavajú tým, že sa z prosa siateho odstráni vrchná obalová vrstva. Sú prirodzene bezlepkové.
Červená šošovka nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžovej. Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky..
Žltý polený hrách v biokvalite. Rýchla a jednoduchá príprava, nie je potrebné ho vopred namáčať. Hodí sa do polievky, nátierky alebo ako príloha.