Nazývajú sa fazuľa, ale sú príbuzné skôr mungo. Môžete ich namočiť a potom variť. Používajú sa ako príloha, do šalátov, polievok a dokonca sa hodí aj do sladkých jedál. Majú skvelú orieškovú chuť. Vychutnajte si ich v biokvalite.
Zelený hrach má výhodu, že je po namočení rýchlo uvarený. Skvelú krémovú polievku alebo kašu vykúzlite za pár minút. Vychutnajte si ho v biokvalite.
Sypká zmes na prípravu hummus. Hummus je arabská pochúťka, ktorej základné ingrediencií je cícer. Podáva sa ako samostatné jedlo, omáčka alebo príloha k hlavnému jedlu. Vychutnajte si ho v biokvalite. Jednoduchá a rýchla príprava.
Fazuľa výbornej chuti a jemnej konzistencie, vzhľadom i chuťou sa podobá fazuľu lima a maslové fazuľu. Krásne vyniká v pokrmoch. Táto najväčšia fazuľa má múčnu a nepatrne sladkastú chuť, preto sa hodí nielen do slaných jedál, ale aj do sladkých pokrmov..
Šošovka červená polená BIO obsahuje veľké množstvo zdraviu prospešných látok, ako sú bielkoviny, vláknina, železo, selén, fosfór alebo zinok.
Fazuľa mungo je výborná exotická strukovina so špecifickou vôňou. Ide o typickú súčasť indickej a čínskej kuchyne. Fazuľky sú chutné ako príloha, v šaláte alebo z nich možno pripraviť výbornú polievku. Vyskúšajte je v biokvalite..
Červená šošovka nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžovej. Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky..
Countylife Bio cícer 500g 1balenie Cícer patrí k najľahšie stráviteľným strukovinám a nenafukuje. Je plný bielkovín, takže nahrádza mäso. Má príjemnú sladkastú chuť. Využitie na mnoho spôsobov, na slano ale aj sladko. Neobsahuje žiaden lepok. Vhodný pre celiatikov.
Žltý polený hrách v biokvalite. Rýchla a jednoduchá príprava, nie je potrebné ho vopred namáčať. Hodí sa do polievky, nátierky alebo ako príloha.
Fazuľa Pinto je stredne veľká strakatá fazuľa. Má skvelú jemne pikantnú chuť. Široké využitie v kuchyni. Vychutnajte si ju v biokvalite. Vhodná na prípravu nátierok alebo náplní..
Fazuľa mungo BIO sú malé fazuľky olivovo zelenej farby so špecifickou arómou.
Kocky zo sójovej múky. Hodí sa ako náhrada mäsa v pokrmoch. Kocky do seba dobre vstrebávajú chute, odporúčame ich teda marinovať alebo variť v ochutené vode..
Zloženie: sójové bôby (alergén) Výživové údaje na 100g výrobku: - Energetická hodnota: 1660 kJ / 396 kCal - tuky: 16g - nasýtené mastné kyseliny: 3,1g - sacharidy: 33g - cukry: 9,6g - bielkoviny: 29g - soľ: 0,01g Krajina pôvodu: Kanada Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25°C a pri relatívnej vlhkosti ...
Zloženie: fazuľa adzuki. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1387 kJ / 331 kcal; tuky: 0,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,35 g; sacharidy: 58,6 g; cukry: 1,95 g; bielkoviny: 21,9 g, soľ: 0,006 g. Krajina pôvodu: Čína / Mjanmarsko. Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a ...
Fazuľa biele veľké namočte na 8–12 hodín, prepláchnite a varte do mäkka 60–70 minút..
Šošovka čierna Beluga svojim tvarom aj farbou pripomínajúcou kaviár. Zloženie: šošovka čierna beluga. Môže obsahovať stopy lepku. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1294 kJ / 308 kcal; tuky: 1,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 37g; cukry: 1,9 g; vláknina: 23 g; bielkoviny: ...
Zloženie: hrach rímsky cícer. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1508 kJ / 357 kcal; tuky: 5,1 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,7 g; sacharidy: 57 g; cukry: 4,3 g; bielkoviny: 20 g; soľ: 0,03 g. Krajina pôvodu: Argentína / Rusko / Turecko. Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote ...
Zloženie: fazuľa čierna oblička. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1174 kJ / 338 kcal; tuky: 0,9 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 63 g; cukry: 6 g; vláknina: 16 g; bielkoviny: 21 g; soľ: 0,03 g. Krajina pôvodu: Čína. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade a tme. Použitie: ...
Zloženie: šošovica červená lúpaná celá. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1476 kJ / 348 kcal; tuky: 0,9 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g; sacharidy: 60 g; cukry: 3,7 g; vláknina: 1,2 g; bielkoviny: 25 g; soľ: 0,01 g. Krajina pôvodu: Kanada. Skladovanie: Skladujte v suchu chlade ...
Zelený hrach je cenný najmä pre svoj obsah vitamínov A a B. Ak pri varení použijeme bazalku alebo saturejku, nemal by hrach po uvarení naduvať. Strukoviny by mali byť neoddeliteľnou súčasťou nášho jedálnička i v´daka vysokému podielu rastlinných bielkovín. Polený hrach sa rýchlo uvarí a nie je nutné ...