PROVITA fazuľa žltá Mung dal, 375g Žltá fazuľa Mung dál sa získáva po vylúpaní malej zelenej mungo fazuľky. Je veľmi dobre stráviteľná a výživná. Je bohatá na obsah bielkovín a vlákniny. Nespôsobuje nadúvanie preto je vhodá i pre tehotné a kojace mamičky. ZLOŽENIE: Fazuľa žltá z kontrolovaného ekologického ...
Zloženie: fazuľa červená oblička. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1441 kJ / 339 kcal; tuky: 1,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g; sacharidy: 59 g; cukry: 4,1 g; vláknina: 3,7 g; bielkoviny: 21 g; soľ: 0,05 g. Krajina pôvodu: Čína. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade a tme. Použitie: ...
Mungo je ideálnou plodinou na naklíčovanie. Zloženie: fazuľa mungo. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1452 kJ / 347 kcal; tuky: 1,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,348 g; sacharidy: 62,6 g; cukry: 6,6 g; bielkoviny: 23,9 g; soľ: 0,013 g. Krajina pôvodu: Čína / Mjanmarsko / Argentína. ...
Zloženie: fazuľa čierna oblička. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1174 kJ / 338 kcal; tuky: 0,9 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 63 g; cukry: 6 g; vláknina: 16 g; bielkoviny: 21 g; soľ: 0,03 g. Krajina pôvodu: Čína. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade a tme. Použitie: ...
Šošovka čierna Beluga svojim tvarom aj farbou pripomínajúcou kaviár. Zloženie: šošovka čierna beluga. Môže obsahovať stopy lepku. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1294 kJ / 308 kcal; tuky: 1,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 37g; cukry: 1,9 g; vláknina: 23 g; bielkoviny: ...
Šošovka čierna beluga BIO obsahuje vysoký podiel bielkovín a vlákniny. Nie je potrebné ju vopred namáčať a po uvarení si zachová tvar i farbu. Je skvelá do šalátov, nátierok, zeleninových nákypov, na obložené misy aj ako príloha.
Cícer BIO je vďaka svojmu nutričnému zloženiu považovaná za jednu z vôbec najzdravších strukovín. Nechýba v nej cenné minerálne látky ako zinok, draslík, horčík a železo, vitamíny skupiny B, vláknina alebo bielkoviny. Cícer možno pridať do polievok, šalátov i použiť samostatne ako prílohu.
Pšeno BIO obsahujú minerálne látky ako horčík, železo, draslík, zinok alebo fosfor, vitamíny skupiny B, vlákninu a ďalšie cenné živiny. Pšeno sa získavajú tým, že sa z prosa siateho odstráni vrchná obalová vrstva. Sú prirodzene bezlepkové.
Fazuľa adzuki BIO zasýtia a dodajú telu bielkoviny, minerály i vlákninu.
Plátky zo sójovej múky. Hodí sa ako náhrada mäsa v pokrmoch. Kocky do seba dobre vstrebávajú chute, odporúčame ich teda marinovať alebo variť v ochutené vode..
Šošovka čierna beluga *. Môže obsahovať stopy lepku a sóje. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Fazuľa mungo je výborná exotická strukovina so špecifickou vôňou. Ide o typickú súčasť indickej a čínskej kuchyne. Fazuľky sú chutné ako príloha, v šaláte alebo z nich možno pripraviť výbornú polievku.
Červená šošovka nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžovej. Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky.
Fazuľa biele veľké namočte na 8–12 hodín, prepláchnite a varte do mäkka 60–70 minút..
Malá fazuľa bielej farby a jemnej chuti v biokvalite. Využijete ju pri príprave polievok, šalátov, nátierok alebo príloh..
Tmavozelená šošovka v biokvalite. Rýchla príprava, nie je potrebné ju namáčať. Pri varení dobre drží tvar. Široké využitie v studenej aj teplej kuchyni. Vhodná do polievok, šalátov alebo ako príloha či na prípravu kaše..
Lúpaný a polený hrach nemusíte pred varením namáčať, len prepláchnite. Uvarený je za 35–40 minút.