Fazuľa adzuki BIO zasýtia a dodajú telu bielkoviny, minerály i vlákninu.
Šošovka červená polená BIO obsahuje veľké množstvo zdraviu prospešných látok, ako sú bielkoviny, vláknina, železo, selén, fosfór alebo zinok.
Mungo je ideálnou plodinou na naklíčovanie. Zloženie: fazuľa mungo. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1452 kJ / 347 kcal; tuky: 1,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,348 g; sacharidy: 62,6 g; cukry: 6,6 g; bielkoviny: 23,9 g; soľ: 0,013 g. Krajina pôvodu: Čína / Mjanmarsko / Argentína. ...
Zloženie: fazuľa čierna oblička. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1174 kJ / 338 kcal; tuky: 0,9 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 63 g; cukry: 6 g; vláknina: 16 g; bielkoviny: 21 g; soľ: 0,03 g. Krajina pôvodu: Čína. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade a tme. Použitie: ...
Šošovka čierna Beluga svojim tvarom aj farbou pripomínajúcou kaviár. Zloženie: šošovka čierna beluga. Môže obsahovať stopy lepku. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1294 kJ / 308 kcal; tuky: 1,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 37g; cukry: 1,9 g; vláknina: 23 g; bielkoviny: ...
Vysoký obsah vlákniny v šošovke podporuje peristaltiku čriev. Hoci je šošovka bohatá na sacharidy, jej molekuly glukózy sa uvoľňujú pomaly a nevyvolávajú náhle zvýšenie hladiny cukrov v krvi. Vďaka tomu je veľmi vhodná pre diabetikov.
Výrobok zo sóje. Hodí sa ako náhrada mäsa v pokrmoch. Granulát do seba dobre vstrebáva chute, možno ho teda vopred marinovať. Vhodný pre prípravu plniek..
Fazuľa mungo je výborná exotická strukovina so špecifickou vôňou. Ide o typickú súčasť indickej a čínskej kuchyne. Fazuľky sú chutné ako príloha, v šaláte alebo z nich možno pripraviť výbornú polievku.
Nazývajú sa fazuľa, ale sú príbuzné skôr mungo. Môžete ich namočiť a potom variť. Používajú sa ako príloha, do šalátov, polievok a dokonca sa hodí aj do sladkých jedál. Majú skvelú orieškovú chuť. Vychutnajte si ich v biokvalite.
Lúpaný a polený hrach nemusíte pred varením namáčať, len prepláchnite. Uvarený je za 35–40 minút.
Sója v autentickej podobe bôbov v biokvalite. Skúste si z nich vyrobiť domáce sójové mlieko alebo ich využite ako chutnú alternatívu mäsa.
Červená šošovka nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžovej. Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky.
Malá fazuľa bielej farby a jemnej chuti v biokvalite. Využijete ju pri príprave polievok, šalátov, nátierok alebo príloh..
Červené fazule v biokvalite s výraznou chuťou a väčšou veľkosťou. Čím je fazuľa tmavšia, tým má výraznejšiu chuť. Skvelá príloha k ryžu alebo kukuricu. Vhodné ako náhrada mäsa v pokrme. Široké využitie v teplej i studenej kuchyni..
Červená šošovka nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžovej. Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky.
Fazuľa mungo je výborná exotická strukovina so špecifickou vôňou. Ide o typickú súčasť indickej a čínskej kuchyne. Fazuľky sú chutné ako príloha, v šaláte alebo z nich možno pripraviť výbornú polievku. Vyskúšajte je v biokvalite..
Červená šošovka nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžovej. Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky..
Kocky zo sójovej múky. Hodí sa ako náhrada mäsa v pokrmoch. Kocky do seba dobre vstrebávajú chute, odporúčame ich teda marinovať alebo variť v ochutené vode..