Červená šošovka nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžovej. Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky.
Mungo je ideálnou plodinou na naklíčovanie. Zloženie: fazuľa mungo. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1452 kJ / 347 kcal; tuky: 1,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,348 g; sacharidy: 62,6 g; cukry: 6,6 g; bielkoviny: 23,9 g; soľ: 0,013 g. Krajina pôvodu: Čína / Mjanmarsko / Argentína. ...
Zloženie: fazuľa čierna oblička. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1174 kJ / 338 kcal; tuky: 0,9 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 63 g; cukry: 6 g; vláknina: 16 g; bielkoviny: 21 g; soľ: 0,03 g. Krajina pôvodu: Čína. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade a tme. Použitie: ...
Šošovka čierna Beluga svojim tvarom aj farbou pripomínajúcou kaviár. Zloženie: šošovka čierna beluga. Môže obsahovať stopy lepku. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1294 kJ / 308 kcal; tuky: 1,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 37g; cukry: 1,9 g; vláknina: 23 g; bielkoviny: ...
Žltý polený hrách v biokvalite. Rýchla a jednoduchá príprava, nie je potrebné ho vopred namáčať. Hodí sa do polievky, nátierky alebo ako príloha.
Sója v autentickej podobe bôbov v biokvalite. Skúste si z nich vyrobiť domáce sójové mlieko alebo ich využite ako chutnú alternatívu mäsa.
Červená šošovka nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžovej. Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky.
Vysoký obsah vlákniny v šošovke podporuje peristaltiku čriev. Hoci je šošovka bohatá na sacharidy, jej molekuly glukózy sa uvoľňujú pomaly a nevyvolávajú náhle zvýšenie hladiny cukrov v krvi. Vďaka tomu je veľmi vhodná pre diabetikov.
Červená šošovica nelúpaná je drobná strukovina, ktorú si obľúbite rovnako ako jej lúpaný variant. Pri varení sa nerozpadne, čo oceníte zvlášť v polievkach a zeleninovo-strukovinových pokrmoch typu karí.
Červená šošovka nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžovej. Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky..
Zelený hrach má výhodu, že je po namočení rýchlo uvarený. Skvelú krémovú polievku alebo kašu vykúzlite za pár minút. Vychutnajte si ho v biokvalite.
Countylife Bio cícer 500g 1balenie Cícer patrí k najľahšie stráviteľným strukovinám a nenafukuje. Je plný bielkovín, takže nahrádza mäso. Má príjemnú sladkastú chuť. Využitie na mnoho spôsobov, na slano ale aj sladko. Neobsahuje žiaden lepok. Vhodný pre celiatikov.
Šošovka čierna beluga BIO obsahuje vysoký podiel bielkovín a vlákniny. Nie je potrebné ju vopred namáčať a po uvarení si zachová tvar i farbu. Je skvelá do šalátov, nátierok, zeleninových nákypov, na obložené misy aj ako príloha.
Fazuľa mungo je výborná exotická strukovina so špecifickou vôňou. Ide o typickú súčasť indickej a čínskej kuchyne. Fazuľky sú chutné ako príloha, v šaláte alebo z nich možno pripraviť výbornú polievku.
Lúpaný a polený hrach nemusíte pred varením namáčať, len prepláchnite. Uvarený je za 35–40 minút.
Kocky zo sójovej múky. Hodí sa ako náhrada mäsa v pokrmoch. Kocky do seba dobre vstrebávajú chute, odporúčame ich teda marinovať alebo variť v ochutené vode..
Šošovka čierna beluga *. Môže obsahovať stopy lepku a sóje. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Tmavozelená šošovka v biokvalite. Rýchla príprava, nie je potrebné ju namáčať. Pri varení dobre drží tvar. Široké využitie v studenej aj teplej kuchyni. Vhodná do polievok, šalátov alebo ako príloha či na prípravu kaše..
Fazuľa biele veľké namočte na 8–12 hodín, prepláchnite a varte do mäkka 60–70 minút..
Červené fazule v biokvalite s výraznou chuťou a väčšou veľkosťou. Čím je fazuľa tmavšia, tým má výraznejšiu chuť. Skvelá príloha k ryžu alebo kukuricu. Vhodné ako náhrada mäsa v pokrme. Široké využitie v teplej i studenej kuchyni..