Nazývajú sa fazuľa, ale sú príbuzné skôr mungo. Môžete ich namočiť a potom variť. Používajú sa ako príloha, do šalátov, polievok a dokonca sa hodí aj do sladkých jedál. Majú skvelú orieškovú chuť. Vychutnajte si ich v biokvalite.
Výrobok zo sóje. Hodí sa ako náhrada mäsa v pokrmoch. Granulát do seba dobre vstrebáva chute, možno ho teda vopred marinovať. Vhodný pre prípravu plniek..
Červená šošovica nelúpaná je drobná strukovina, ktorú si obľúbite rovnako ako jej lúpaný variant. Pri varení sa nerozpadne, čo oceníte zvlášť v polievkach a zeleninovo-strukovinových pokrmoch typu karí.
Lúpaný a polený hrach nemusíte pred varením namáčať, len prepláchnite. Uvarený je za 35–40 minút.
Plátky zo sójovej múky. Hodí sa ako náhrada mäsa v pokrmoch. Kocky do seba dobre vstrebávajú chute, odporúčame ich teda marinovať alebo variť v ochutené vode..
Malá fazuľa bielej farby a jemnej chuti v biokvalite. Využijete ju pri príprave polievok, šalátov, nátierok alebo príloh..