Pšeno sú dobre stráviteľné, výživné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. V kuchyni majú veľmi široké využitie a ich príprava je jednoduchá. Hodí sa ku sladkému i slanému. Ide tiež o obilninu vhodnú pre bezlepkovú diétu.
Ryža basmati je typická dlhými zrnami a jemnú orieškovú vôňou. V kuchyni doceníte predovšetkým jej nelepivosť a krátku dobu prípravy. Jedná sa o ryžu v biokvalite z podhoria Himalájí. Basmati je tiež prirodzene bezlepková.
Guľatozrnná ryža je typická vysokou lepivosťou a teda krémovou konzistenciou. Ideálna na prípravu talianskeho "rissota". Natu ral značí, že pri výrobe nie je leštená alebo brúsená. Jedná sa o ryžu v biokvalite. Ryža je tiež prirodzene bezlepková.
Jazmínová ryža v biokvalite s jemnou prirodzenou vôňou kvetín. Tradičná súčasť ázijskej kuchyne. Po uvarení je lepivejšia, hodí sa teda k omáčkam. Ryža má ľahko sladkastú chuť, využijete ju preto aj v dezertoch. Natural znamená, že pri výrobe nie je leštená alebo brúsená.
Ryža basmati je typická dlhými zrnami a jemnú orieškovú vôňou. Natu ral značí, že pri výrobe nie je leštená alebo brúsená. Jedná sa o ryžu v biokvalite z podhoria Himalájí. Basmati je tiež prirodzene bezlepková.