Čierna ryža dlhozrnná ryža natural v biokvalite. Široké využitie v kuchyni ako exotická príloha, do šalátu alebo rizota. Po uvarení má krásnu fialkastú farbu a orieškovú chuť. Odporúčame miešať s bielou ryžou..
Pohánkový bulgur má ľahko orieškovú chuť a nevyžaduje dlhú dobu varenia. Výborne sa hodí na prípravu rizota alebo do osviežujúcich šalátov s bylinkami..
Červená ryža je prirodzene bezlepková. Je príjemne chrumkavá a má orieškovú chuť aj vôňu. Po uvarení jej chuť vydrží dlhšie než pri bežnej bielej ryži, ale v kuchyni má rovnako široké využitie. Vychutnajte si ju celozrnnú a navyše v biokvalite.
BIO Amarant z čisto rastlinných zdrojov na jednoduchú prípravu vašich obľúbených pokrmov. Neobsahuje žiadnu pridanú soľ, ani cukor. Naopak, pýši sa bohatou nádielkou bielkovín, vlákniny a výbornou chuťou. Produkt je v bio kvalite a vhodný aj pre vegánov.
BIO Ryža dlhozrnná natural z čisto rastlinných zdrojov na jednoduchú prípravu vašich obľúbených pokrmov. Neobsahuje žiadnu pridanú soľ, ani cukor. Naopak, pýši sa bohatou nádielkou bielkovín, vlákniny a výbornou chuťou. Produkt je v bio kvalite a vhodný aj pre vegánov.
Ryža basmati je typická dlhými zrnami a jemnú orieškovú vôňou. V kuchyni doceníte predovšetkým jej nelepivosť a krátku dobu prípravy. Jedná sa o ryžu v biokvalite z podhoria Himalájí. Basmati je tiež prirodzene bezlepková.
Trojfarebná ryža sa skladá z natural dlhozrnnej ryže, červenej ryže a čiernej ryže. Exotická kombinácia skvelých chutí a vzhľadu dodá vašim pokrmom na originalite.
Jazmínová ryža v biokvalite s jemnou prirodzenou vôňou kvetín. Tradičná súčasť ázijskej kuchyne. Po uvarení je lepivejšia, hodí sa teda k omáčkam. Ryža má ľahko sladkastú chuť, využijete ju preto aj v dezertoch.
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo drvená a uvarená pšenica. Vyzerá ako kuskus a aj sa podobne pripravuje. Má príjemnú obilnú vôňu a sladkú orieškovú chuť. Hodí sa do rizota, plniek, polievok, šalátov alebo kaší.
Bezlepkové perličky z dužiny hľúz manioku jedlého na výrobu pudingov a zahusťovanie pokrmov.
Tapioka perly 500 g Wolfberry. Z koreňa kríkov manioku sa vyrába tapioka. Najčastejšie ju nájdeme vo forme múky alebo tapiokových perál. Tie sú vhodné ako závarka do polievok, na prípravu kaší či dezertov. Tapiokový perly sú významným zdrojom karbohydrátov s nízkym obsahom cholesterolu.
Bulgur je naklíčené, usušená, nahrubo drvené a uvarená pšenice. Vyzerá ako kuskus a aj sa podobne pripravuje. Má príjemnú obilnú vôňu a sladkú orieškovú chuť. Hodí sa do rizota, plniek, polievok, šalátov alebo kašou..
BIO Cestoviny Slim Pasta Rice sú nízkokalorické cestoviny bez obsahu sacharidov, tuku, soli a lepku. Vyrábajú sa zo zmesi bio konjakovej múky a bio bezlepkovej ovsenej vlákniny (Juroat™). Výborne zasýtia a sú vhodné aj pre vegánov a celiatikov.
Pšeno sú dobre stráviteľné, výživné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. V kuchyni majú veľmi široké využitie a ich príprava je jednoduchá. Hodí sa ku sladkému i slanému. Ide tiež o obilninu vhodnú pre bezlepkovú diétu.
Rýchlo uvarená, výborne chutí a nemusíte sa báť, že by ste ju rozvarili.
Ryža basmati je typická dlhými zrnami a jemnú orieškovú vôňou. Natu ral značí, že pri výrobe nie je leštená alebo brúsená. Jedná sa o ryžu v biokvalite z podhoria Himalájí. Basmati je tiež prirodzene bezlepková.
BIO Zero Rice sú mimoriadne chutné nízkokalorické cestoviny s takmer nulovým obsahom sacharidov, cukrov a tukov. Napriek tomu vás výborne zasýtia a hodia sa na prípravu vašich obľúbených jedál. Vyrábajú sa z bio konjakovej múky, ktorá je dokonalou bezlepkovou náhradou pšeničnej múky. Vďaka čisto raslinnému ...
Zloženie: lepkavá čierna ryža 100%.Nutričné hodnoty/ 100g produktu: Energia 371,88 kcal, tuky 3,8 g ztoho: nasýtené mastné kyseliny 1 g, sacharidy 74 g, z toho cukor 2,7, bielkoviny: 8,1 g, soľ: 0 g.
Zloženie: Japonská ryža na suši 100%.Nutričná hodnota / 100g produktu: Energia 1502 kJ/345kcal, výrobku obsahuje: tuky 0,9g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2g, sacharidy 79g, z toho cukry 0,2g, vlákniny1,5g, bielkoviny 6,7g, soľ 0,03g. Krajina pôvodu: Taliansko.