Ovos je na živiny veľmi bohaté obilie. Múka z ovsa sa môže použiť na prípravu slaných i sladkých ciest, kaší, na zahustenie polievok a omáčok a možno ju pridať aj do chlebového cesta.
PROVITA BIO múka špaldová celozrnná hrubá, 1kg Zloženie: špaldová múka celozrnná * BIO. * alergén Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1564 kJ / 373 kcal; tuky: 2,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 14 g; cukry: 0 g; bielkoviny: 14 g; soľ: 0,003 g. Poľnohospodárska produkcia: ...
PROVITA múka ľanová Zloženie: múka z ľanu zlatého. Môže obsahovať stopy sezamu. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1315 kJ / 313 kcal; tuky: 9 g; nasýtené mastné kyseliny: 1,7 g; sacharidy: 8,5 g; cukry: 3,1 g; vláknina: 35 g; bielkoviny: 32 g; soľ: 0,08 g. Krajina pôvodu: Poľsko. ...
BIO Špaldová celozrnná jemná múka je vyrobená z jemne mletých špaldových zŕn v bio kvalite. Okrem lahodnej orieškovej chuti, má aj príjemnú vôňu a výborný nutričný profil. Obsahuje množstvo bielkovín, vlákniny, vitamínov, minerálov a dôležitých živín. Navyše, je dobre stráviteľná. Vyskúšajte ju pri varení ...
Zloženie: celozrnná amarantová múka BIO. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1555 kJ / 371 kcal; tuky: 7 g; nasýtené mastné kyseliny: 1 g; sacharidy: 66 g; cukry: 2 g; vláknina: 7 g; bielkoviny: 14 g; soľ: 0,01 g. Poľnohospodárska produkcia: India. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade ...
Pohánková krupica sa používa ako hrubá múka, alebo klasická krupica. Je vhodná na prípravu kaší, závariek do polievok, halušiek, knedlí, lievancov, polenty, nátierok, pudingov i múčnikov. Pohánka s obsahom horčíka a vitamínu B a E posilňuje cievy. Vo svojich semienkach aj šupkách obsahuje rutín a látku ...
PROVITA BIO múka špaldová celozrnná hladká, 1kg Zloženie: špaldová múka celozrnná BIO*. * alergén Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1564 kJ / 373 kcal; tuky: 2,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 14 g; cukry: 0 g; bielkoviny: 14 g; soľ: 0,003 g. Poľnohospodárska produkcia: ...
Chlieb nebojte sa obohatiť rôzne semená. Na sušenie slnečnicového semena do cesta a chlieb umyte napríklad tekvicové semená. Zo zmesi sa pripravujú aj iné typy pečienkov, ako sú vynikajúce buchty alebo rustikálne kocky. Nominálny bol na trhu 20 rokov. Dôležité hodnoty sú prírodou, usilovnosťou, pokorou ...
Nominal Zmes na chlieb s chia semienkami - bez lepku 500 g Chia semienka obsahujú cez 30% vlákniny a to so zastúpením nerozpustné aj rozpustné zložky Z asi 30% tuku tvorí veľký diel omega-3 nenasýtené mastné kyseliny Tiež sú cenené pre svoj obsah bielkovín a minerálnych látok Takto semienka šalvie hispánskej ...
Vhodná pre teplú aj studenú kuchyňu. Zloženie: 100% kokosová múka. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 2705 kJ / 646 kcal; tuky: 63,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 53,3 g; sacharidy: 27 g; cukry: 5,9 g; bielkoviny: 5,6 g; soľ: 0 g. Krajina pôvodu: Indonézia. Skladovanie: Skladujte pri ...
Pohánka je prirodzene bezlepková, ľahko stráviteľná a veľmi prospešná potravina pre ľudský organizmus. Je výborným zdrojom vitamínov skupiny B, fosforu, vápnika, železa a rutinu. Pohánková múka zvýraznia u vašich pokrmov chuť.
Nominal Zmes na chlieb s ľanovou vlákninou 500 g Zloženie zmesi: Deproteinovaný pšeničný škrob, pšenová múka, lupinová múka, zemiakové vločky, ľanové vláknina, cukor, soľ, zahusťovadlo guma guar, cukor, soľ, chlebové korenie suroviny 500 g zmes 475 ml (g) vody 20 ml oleja 13 g čerstvého droždia Postup ...
Zloženie: tapiokový škrob. Môže obsahovať stopy oxidu siričitého. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1464 kJ / 350 kcal; tuky: 0,1 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 87 g; cukry: 0 g; bielkoviny: 0,1 g, soľ: 0 g. Krajina pôvodu: Thajsko. Skladovanie: Skladujte v suchu mimo ...
ARAŠÍDOVÁ múka: Arašidová múka je ideálna pre aktívnych ľudí, pretože je dobrým zdrojom bielkovín. Nič iné nie je pridané počas procesu výroby, takže sa jedná o čisto prírodnú a zdravú voľbu. Vhodné na pečenie všetkých druhov dezertov a tam, kde chcete nahradiť za klasickú múku.
Špaldová múka Celozrnná špaldová múka je vhodnou alternatívou k múke pšeničnej. Špalda je stará odroda pšenice. Je mletá z celých pšeničných zŕn a počas mletia nedochádza k odstráneniu otrúb a klíčkov.
BIO Tapioková múka je škrob získaný z hľúz manioku jedlého v BIO kvalite. Je prirodzene bezlepková, a tak je vhodná pre celiatikov a ľudí, ktorí sa lepku vyhýbajú. Má nízky obsah tuku a vysoký podiel sacharidov. Môžete ju využiť na prípravu zdravých dezertov alebo na zahustenie omáčok.
BIO Špaldová múka celozrnná hladká je vyrobená jemným mletím celých zŕn špaldy tej najvyššej kvality. Vďaka tomu si zachováva vysoký podiel dôležitých živín a vlákniny. Pre svoju ľahko orieškovú chuť a vôňu patrí medzi najobľúbenejšie druhy múky. Využijete ju pri príprave zdravších alternatív sladkých ...