BIO kokosová múka je najemno namletený prášok zo sušeného kokosu v bio kvalite. Okrem jemnej sladkej vône a chuti dodá jedlám aj potrebnú dávku vlákniny, navyše je bez lepku, čo ocenia najmä celiatici. Využiť ju môžete pri príprave fitness dezertov, no obľúbite si ju aj ako ingredienciu do polievok či ...
BIO Kokosová múka je výnimočná tým, že na 100 g obsahuje až 18,5 g bielkovín, ktoré prispievajú k rastu a udržaniu svalovej hmoty. V jej rebríčku nutričných hodnôt vedie vláknina, ktorej obsah je až 36,4 g. Je vyrobená z bielej mäsitej dužiny kokosových orechov a neobsahuje žiadny lepok, preto je vhodná ...
Bezlepková zmes na prípravu LOW CARB chleba. Obsahuje vyváženú zmes ľanovej múky, zemiakovej vlákniny, zmes semienok (tekvicové, slnečnicové) a psyllium - 100% rastlinná vláknina. Rýchla a jednoduchá príprava (stačí pridať iba jogurt a vajcia). Zo zmesi sa môže tvarovať chlieb (cca 400 g) alebo hrčky ...
BIO Ražná celozrnná jemná múka je vyrobená z celých mletých ražných zŕn v bio kvalite. Má tmavšiu farbu, príjemnú vôňu a jemnú chuť. Poskytuje dávku bielkovín, vlákniny a cenných živín. Je vhodná na pečenie domáceho chlebíka či prípravu perníkového cesta. Poslúži vám aj pri príprave vašich obľúbených ...
Zloženie: hrach rímsky - cícer. Výroba v kamennom mlyne, v ktorom sa melú len bezlepkové potraviny. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1323 kJ / 316 kcal; tuky: 4,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g; sacharidy: 59 g; cukry: 0 g; vláknina: 12 g; bielkoviny: 20 g; soľ: 0,075 g. Krajina ...
BIO Špaldová celozrnná krupica je vyrobená z nahrubo pomletej špaldy v bio kvalite. Krupica má jemnú chuť, nezameniteľnú vôňu a krémovo-vláčnu textúru. Okrem toho, že si z nej môžete pripraviť chutnú krupicovú kašu, je vhodná aj pre zahusťovanie polievok a omáčok.
Ryžová múka sa vyrába z ryže špeciálnym postupom. Využíva sa na prípravu pečených i nepečených sladkých i slaných jedál.
BIO Ražná chlebová múka je z mletých ražných zŕn, ktoré si zachovávajú časť ich obalu a klíčkov. Vďaka tomu obsahuje cenné živiny, dávku vlákniny a bielkovín. Okrem pečenia domáceho chlebíka je vhodná aj na prípravu žemlí, perníkov, buchiet, domáceho pečiva či pizze.
Zloženie: ražná múka celozrnná hladká *. * alergén Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1331 kJ / 318 kcal; tuky: 1,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 75,7 g; cukry: 0,94 g; bielkoviny: 7,7 g; soľ: 0,01 g. Krajina pôvodu: Maďarsko. Skladovanie: Skladujte v suchu a tme. Použitie: ...
Ovos je na živiny veľmi bohaté obilie. Múka z ovsa sa môže použiť na prípravu slaných i sladkých ciest, kaší, na zahustenie polievok a omáčok a možno ju pridať aj do chlebového cesta.
Náhrada na výrobu pečiva pri bezlepkovej diéte, pečivo je vláčnejšia a menej sa drobí, ideálne zahusťovadlo polievok a omáčok.Zloženie: tapikový škrob.Môže obsahovať stopy oxidu siričitého.Výživové údaje na 100 g výrobku:energetická hodnota: 1530 kJ / 360 kcal;tuky: 0 g;nasýtené mastné kyseliny: 0 g;sacharidy: ...
BIO Pšeničná celozrnná jemná múka je vhodná na výrobu chleba, dezertov aj zahusťovanie polievok či omáčok. Je z polí bez chémie a od bežnej múky sa líši podielom otrúb, ale aj vyšším obsahom živín a vlákniny.
Tapioková múka BIO 400 g Wolfberry. Tapioka je škrob získaný z koreňa manioku. Je k dostaniu vo forme múky alebo tapiokových perál. Produkty z tapioky majú pomerne dosť kalórií, avšak zasýti na dlhší čas a v kombinácii s kokosovým mliekom nezaťaží trávenie.