Ľanová múka je vhodnou prísadou pečiva alebo proteínových nápojov. Je bohatá na bielkoviny, vlákninu, vitamíny skupiny B a horčík. Hodí sa ako zdroj proteínu pre športovcov, vegánov a celiatikov.
Zloženie: ražná múka celozrnná hladká *. * alergén Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1331 kJ / 318 kcal; tuky: 1,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 75,7 g; cukry: 0,94 g; bielkoviny: 7,7 g; soľ: 0,01 g. Krajina pôvodu: Maďarsko. Skladovanie: Skladujte v suchu a tme. Použitie: ...
Náhrada na výrobu pečiva pri bezlepkovej diéte, pečivo je vláčnejšia a menej sa drobí, ideálne zahusťovadlo polievok a omáčok.Zloženie: tapikový škrob.Môže obsahovať stopy oxidu siričitého.Výživové údaje na 100 g výrobku:energetická hodnota: 1530 kJ / 360 kcal;tuky: 0 g;nasýtené mastné kyseliny: 0 g;sacharidy: ...
PROVITA BIO múka špaldová celozrnná hrubá, 1kg Zloženie: špaldová múka celozrnná * BIO. * alergén Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1564 kJ / 373 kcal; tuky: 2,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 14 g; cukry: 0 g; bielkoviny: 14 g; soľ: 0,003 g. Poľnohospodárska produkcia: ...
PROVITA múka ľanová Zloženie: múka z ľanu zlatého. Môže obsahovať stopy sezamu. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1315 kJ / 313 kcal; tuky: 9 g; nasýtené mastné kyseliny: 1,7 g; sacharidy: 8,5 g; cukry: 3,1 g; vláknina: 35 g; bielkoviny: 32 g; soľ: 0,08 g. Krajina pôvodu: Poľsko. ...
Zloženie: celozrnná amarantová múka BIO. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1555 kJ / 371 kcal; tuky: 7 g; nasýtené mastné kyseliny: 1 g; sacharidy: 66 g; cukry: 2 g; vláknina: 7 g; bielkoviny: 14 g; soľ: 0,01 g. Poľnohospodárska produkcia: India. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade ...
Bezlepková zmes na prípravu LOW CARB chleba. Obsahuje vyváženú zmes ľanovej múky, zemiakovej vlákniny, zmes semienok (tekvicové, slnečnicové) a psyllium - 100% rastlinná vláknina. Rýchla a jednoduchá príprava (stačí pridať iba jogurt a vajcia). Zo zmesi sa môže tvarovať chlieb (cca 400 g) alebo hrčky ...
PROVITA BIO múka špaldová celozrnná hladká, 1kg Zloženie: špaldová múka celozrnná BIO*. * alergén Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1564 kJ / 373 kcal; tuky: 2,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 14 g; cukry: 0 g; bielkoviny: 14 g; soľ: 0,003 g. Poľnohospodárska produkcia: ...
Vhodná pre teplú aj studenú kuchyňu. Zloženie: 100% kokosová múka. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 2705 kJ / 646 kcal; tuky: 63,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 53,3 g; sacharidy: 27 g; cukry: 5,9 g; bielkoviny: 5,6 g; soľ: 0 g. Krajina pôvodu: Indonézia. Skladovanie: Skladujte pri ...
BIO Kokosová múka je výnimočne výživný a najemno pomletý prášok z kokosovej dužiny v tej najvyššej biologickej kvalite vhodná aj pre vegánov. Okrem jemnej vône a sladkastej chuti obohatí vaše pokrmy aj o množstvo bielkovín a ďalších prospešných látok. Navyše je bez lepku, a preto je vhodná aj pre celiatikov.
Zloženie: tapiokový škrob. Môže obsahovať stopy oxidu siričitého. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1464 kJ / 350 kcal; tuky: 0,1 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 87 g; cukry: 0 g; bielkoviny: 0,1 g, soľ: 0 g. Krajina pôvodu: Thajsko. Skladovanie: Skladujte v suchu mimo ...
ARAŠÍDOVÁ múka: Arašidová múka je ideálna pre aktívnych ľudí, pretože je dobrým zdrojom bielkovín. Nič iné nie je pridané počas procesu výroby, takže sa jedná o čisto prírodnú a zdravú voľbu. Vhodné na pečenie všetkých druhov dezertov a tam, kde chcete nahradiť za klasickú múku.
BIO Tapioková múka je škrob získaný z hľúz manioku jedlého v BIO kvalite. Je prirodzene bezlepková, a tak je vhodná pre celiatikov a ľudí, ktorí sa lepku vyhýbajú. Má nízky obsah tuku a vysoký podiel sacharidov. Môžete ju využiť na prípravu zdravých dezertov alebo na zahustenie omáčok.
BIO Špaldová múka celozrnná hladká je vyrobená jemným mletím celých zŕn špaldy tej najvyššej kvality. Vďaka tomu si zachováva vysoký podiel dôležitých živín a vlákniny. Pre svoju ľahko orieškovú chuť a vôňu patrí medzi najobľúbenejšie druhy múky. Využijete ju pri príprave zdravších alternatív sladkých ...