Country Life Pohánka lúpaná lámanka BIO sú pohánkové krúpy nalámané na menšie kúsky z prirodzene bezlepkovej plodiny s ľahko orieškovou chuťou.
Fazuľa biele veľké namočte na 8–12 hodín, prepláchnite a varte do mäkka 60–70 minút..
Vločky majú jemnú pohánkovou chuť a vôňu. Pohánkové vločky si dajte len tak v miske s ovocím a rastlinným mliekom. Skvele poslúži ako základ pre karbonátky a zeleninové placky..
Ryža basmati je typická dlhými zrnami a jemnú orieškovú vôňou. V kuchyni doceníte predovšetkým jej nelepivosť a krátku dobu prípravy. Jedná sa o ryžu v biokvalite z podhoria Himalájí. Basmati je tiež prirodzene bezlepková.
Sypká zmes na prípravu hummus. Hummus je arabská pochúťka, ktorej základné ingrediencií je cícer. Podáva sa ako samostatné jedlo, omáčka alebo príloha k hlavnému jedlu. Vychutnajte si ho v biokvalite. Jednoduchá a rýchla príprava.
Kuskus sú bezvaječné cestoviny zo sušenej celozrnnej pšeničnej krupice ideálny pre rýchle varenie. Použitie je rovnaké ako ryža alebo iných obilnín.
Sója v autentickej podobe bôbov v biokvalite. Skúste si z nich vyrobiť domáce sójové mlieko alebo ich využite ako chutnú alternatívu mäsa.
Nazývajú sa fazuľa, ale sú príbuzné skôr mungo. Môžete ich namočiť a potom variť. Používajú sa ako príloha, do šalátov, polievok a dokonca sa hodí aj do sladkých jedál. Majú skvelú orieškovú chuť. Vychutnajte si ich v biokvalite.
Žltý polený hrách v biokvalite. Rýchla a jednoduchá príprava, nie je potrebné ho vopred namáčať. Hodí sa do polievky, nátierky alebo ako príloha.
Ryža basmati je typická dlhými zrnami a jemnú orieškovú vôňou. Natu ral značí, že pri výrobe nie je leštená alebo brúsená. Jedná sa o ryžu v biokvalite z podhoria Himalájí. Basmati je tiež prirodzene bezlepková.
Červená šošovka nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžovej. Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky.