Červená šošovka nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžovej. Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky.
Červené fazule v biokvalite s výraznou chuťou a väčšou veľkosťou. Čím je fazuľa tmavšia, tým má výraznejšiu chuť. Skvelá príloha k ryžu alebo kukuricu. Vhodné ako náhrada mäsa v pokrme. Široké využitie v teplej i studenej kuchyni..
Fazuľa mungo je výborná exotická strukovina so špecifickou vôňou. Ide o typickú súčasť indickej a čínskej kuchyne. Fazuľky sú chutné ako príloha, v šaláte alebo z nich možno pripraviť výbornú polievku.
Malá fazuľa bielej farby a jemnej chuti v biokvalite. Využijete ju pri príprave polievok, šalátov, nátierok alebo príloh..
Ryža basmati je typická dlhými zrnami a jemnú orieškovú vôňou. V kuchyni doceníte predovšetkým jej nelepivosť a krátku dobu prípravy. Jedná sa o ryžu v biokvalite z podhoria Himalájí. Basmati je tiež prirodzene bezlepková.
Diet food Shirataki tenké cestoviny BIO 385 g Shirataki je tradičná japonská super potravina, ktorú používajú ako náhradu klasickej riže alebo cestovín. Základnú zložku tvorí konjaková múčka a čistá voda. Shirataki sú vyrábané z koreňa plodiny Konjac.
Jazmínová ryža v biokvalite s jemnou prirodzenou vôňou kvetín. Tradičná súčasť ázijskej kuchyne. Po uvarení je lepivejšia, hodí sa teda k omáčkam. Ryža má ľahko sladkastú chuť, využijete ju preto aj v dezertoch.