Fazuľa výbornej chuti a jemnej konzistencie, vzhľadom i chuťou sa podobá fazuľu lima a maslové fazuľu. Krásne vyniká v pokrmoch. Táto najväčšia fazuľa má múčnu a nepatrne sladkastú chuť, preto sa hodí nielen do slaných jedál, ale aj do sladkých pokrmov..
Plátky zo sójovej múky. Hodí sa ako náhrada mäsa v pokrmoch. Kocky do seba dobre vstrebávajú chute, odporúčame ich teda marinovať alebo variť v ochutené vode..
Výrobok zo sóje. Hodí sa ako náhrada mäsa v pokrmoch. Granulát do seba dobre vstrebáva chute, možno ho teda vopred marinovať. Vhodný pre prípravu plniek..
Kocky zo sójovej múky. Hodí sa ako náhrada mäsa v pokrmoch. Kocky do seba dobre vstrebávajú chute, odporúčame ich teda marinovať alebo variť v ochutené vode..
Kuskus sú bezvaječné cestoviny zo sušenej celozrnnej pšeničnej krupice ideálny pre rýchle varenie. Použitie je rovnaké ako ryža alebo iných obilnín.
100% Vretená z červenej šošovice sú chutné a výživné cestoviny, ktoré sú navyše skvelým zdrojom bielkovín. Neobsahujú lepok, sú bezvaječné a skvelo obohatia kuchyňu nielen vegánov a celiatikov. Použite ich na prípravu samostatného pokrmu alebo ako prílohu a súčasť šalátov.
Ryža basmati je typická dlhými zrnami a jemnú orieškovú vôňou. Natu ral značí, že pri výrobe nie je leštená alebo brúsená. Jedná sa o ryžu v biokvalite z podhoria Himalájí. Basmati je tiež prirodzene bezlepková.
Fazuľa mungo je výborná exotická strukovina so špecifickou vôňou. Ide o typickú súčasť indickej a čínskej kuchyne. Fazuľky sú chutné ako príloha, v šaláte alebo z nich možno pripraviť výbornú polievku.
Fazuľa Pinto je stredne veľká strakatá fazuľa. Má skvelú jemne pikantnú chuť. Široké využitie v kuchyni. Vychutnajte si ju v biokvalite. Vhodná na prípravu nátierok alebo náplní..
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo drvená a uvarená pšenica. Vyzerá ako kuskus a aj sa podobne pripravuje. Má príjemnú obilnú vôňu a sladkú orieškovú chuť. Hodí sa do rizota, plniek, polievok, šalátov alebo kaší.
Fazuľa mungo je výborná exotická strukovina so špecifickou vôňou. Ide o typickú súčasť indickej a čínskej kuchyne. Fazuľky sú chutné ako príloha, v šaláte alebo z nich možno pripraviť výbornú polievku. Vyskúšajte je v biokvalite..
Čierna ryža dlhozrnná ryža natural v biokvalite. Široké využitie v kuchyni ako exotická príloha, do šalátu alebo rizota. Po uvarení má krásnu fialkastú farbu a orieškovú chuť. Odporúčame miešať s bielou ryžou..
Zelený hrach má výhodu, že je po namočení rýchlo uvarený. Skvelú krémovú polievku alebo kašu vykúzlite za pár minút. Vychutnajte si ho v biokvalite.
Červené fazule v biokvalite s výraznou chuťou a väčšou veľkosťou. Čím je fazuľa tmavšia, tým má výraznejšiu chuť. Skvelá príloha k ryžu alebo kukuricu. Vhodné ako náhrada mäsa v pokrme. Široké využitie v teplej i studenej kuchyni..
Pšeno sú dobre stráviteľné, výživné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. V kuchyni majú veľmi široké využitie a ich príprava je jednoduchá. Hodí sa ku sladkému i slanému. Ide tiež o obilninu vhodnú pre bezlepkovú diétu.
BIO Ryža dlhozrnná natural z čisto rastlinných zdrojov na jednoduchú prípravu vašich obľúbených pokrmov. Neobsahuje žiadnu pridanú soľ, ani cukor. Naopak, pýši sa bohatou nádielkou bielkovín, vlákniny a výbornou chuťou. Produkt je v bio kvalite a vhodný aj pre vegánov.
Jazmínová ryža v biokvalite s jemnou prirodzenou vôňou kvetín. Tradičná súčasť ázijskej kuchyne. Po uvarení je lepivejšia, hodí sa teda k omáčkam. Ryža má ľahko sladkastú chuť, využijete ju preto aj v dezertoch. Natural znamená, že pri výrobe nie je leštená alebo brúsená.