Skip to content Skip to footer

Toto sú 4 kvalitné vysávače do každej domácnosti

 Philips PerformerPro ECO FC9197 velky

Prešli sme overené testy vysávačov, množstvo spotrebiteľských recenzií a veľmi radi by sme vám predstavili 4 najlepšie vysávače z kategórie klasický podlahový vysávač, ktoré vám svojou funkčnosťou uľahčia jednu nie veľmi obľúbenú domácu činnosť.

Bez kvalitného vysávača si základné vybavenie domácnosti už ani nevieme predstaviť. Ideálne by bolo, ak by spoľahlivo odstraňoval nečistoty z tvrdých podláh a aj z kobercov s vysokým vlasom, ak by mal dobrý ťah, tichý chod, rozumnú cenu, odolné prevedenie a nech toho nie je málo – pridajme k tomu ešte výbornú filtráciu vzduchu. Existuje taký vôbec? Chcete vedieť, ktorý z množstva moderných vysávačov na trhu všetky tieto vlastnosti spĺňa? 

Prešli sme overené testy vysávačov, množstvo spotrebiteľských recenzií a veľmi radi by sme vám predstavili 4 najlepšie vysávače z kategórie klasický podlahový vysávač, ktoré vám svojou funkčnosťou uľahčia jednu nie veľmi obľúbenú domácu činnosť.

 

#1 Philips PerformerPro ECO FC9197

 

Výborný pre alergikov, vhodný pre domácnosti so zvieratami – taký je vysávač Phillips PerformerPro ECO FC9197, ktorý sa v nemeckých testoch vysávačov umiestnil na popredných miestach.

Philips PerformerPro ECO FC9197 velky

Zaujímavá je jeho špeciálna hubica TriActive Max, ktorá v sebe spája 3 čistiace funkcie v jednom – poradí si s nečistotami v rohoch a pri nábytku, otvára štruktúru koberca a tak sa dostáva sa aj k hlboko usadenému prachu a navyše prednému otvoru na hubici neujde žiadna nečistota.

S týmto vysávačom dosiahnete aj pri nízkej spotrebe energie maximálny sací výkon. Veľké vrecko s objemom až 5 litrov sa neupcháva a pravdepodobne postačí, ak ho budete čistiť raz za niekoľko týždňov či mesiacov.

Určite oceníte aj kvalitný filter HEPA 13 a tesnenie AirSeal – zachytia až 99,95% alergénov a z vysávača teda vychádza vzduch čistejší ako v okolitom prostredí.

 

#2 Rowenta X-TREM Power RO6886EA

 

Rowenta, ako overený dlhoročný výrobca kvalitných vysávačov, priniesol na trh model X-TREM Power RO6886EA, ktorý patrí do najvyššej kategórie „AAAA“. Ide o vysávač s maximálnou účinnosťou na všetkých typoch povrchov, nízkou spotrebou energie a najvyšším stupňom filtrácie.

rowenta 2

 

Poteší vás jeho bohatá výbava rozmanitých hubíc a nadstavcov. Základom je výkonná hubica Deep Clean Head, ktorá zvládne hlboko usadené nečistoty v kobercoch a rýchlo si poradí aj s veľkým množstvom prachu na tvrdých podlahách.

Na jedno zapojenie do elektrickej siete dosiahnete s 11 metrovým akčným rádiusom skutočne ďaleko. Vysávač je vybavený HEPA filtrom najnovšej generácie z 99,99% filtráciou nečistôt a alergénov.

 

#3 Electrolux UltraOne EUO99TM

 

Prekvapivo tichý vysávač UltraOne EUO99TM patrí k aktuálne najprepracovanejším vysávačom značky Electrolux. Vysávače z rady UltraOne sa už 5 krát stali víťazmi dTestu.

Electrolux UltraOne EUO99TM

Spája sa v ňom technologický pokrok a vysoká kvalita prevedenia. Patrí k vysávačom s označením „AAAA“, jeho súčasťou je integrované príslušenstvo 3v1 a určite vás poteší až 12 metrový akčný rádius a prachové vrecko so solídnom objemom až 5 litrov.

Vďaka integrovanému dotykovému tlačidlu na rukoväti môžete plynulo a bez námahy regulovať sací výkon podľa vašich potrieb alebo zvoliť funkciu AUTO, pri ktorom vysávač automaticky sám prispôsobí svoj výkon v závislosti od vysávaného povrchu.

Umývateľný filter Allergy Plus zaisťuje vysokú úroveň filtrácie vzduchu.

 

#4 ETA Manoa 1501

 

Úsporný ECO motor s pozvoľným rozbehom, vysoký sací výkon a tichý chod sú hlavné plusy, pre ktorý by ste si cenovo dostupný vysávač ETA Manoa 1501 mohli obľúbiť. 

eta manou 1501 2

V príslušenstve nájdete univerzálnu podlahovú hubicu, parketovú hubicu, ktorá je šetrná k tvrdým podlahám a ďalšie tri praktické nadstavce, ktorým v domácnosti určite nájdete pravidelné využitie. S 11 metrovým akčným rádiusom hravo vysajete celý váš byt na jedno napojenie do siete.

Nečistoty zbiera do patentovaného prachového vrecka UNIBAG s objemom 3 litre, ktoré zachytáva omnoho viac prachových častíc ako klasické papierové vrecko a navyše má 4 krát dlhšiu životnosť. Čistejší vzduch zabezpečí aj kvalitný filter HEPA 12 s účinnosťou 99,95% – vhodný aj pre alergikov.

Tieto vysávače však majú ešte omnoho viac kvalít. Radi by ste si prečítali ďalšie informácie? Potrebujete uľahčiť rozhodovanie a neviete sa zorientovať v dôležitých parametroch?

Na Rankito.sk nájdete pravidelne dopĺňanú databázu tých najlepších produktov v rôznych kategóriách. 

Sledujeme testy produktov, víťazov spotrebiteľských ocenení, predajnosť a obľúbenosť u zákazníkov. Dali sme si záväzok, že rebríčky budú vytvárané tak, aby sa do nich dostali tí najlepší zástupcovia z rozličných cenových relácii. Presvedčte sa a veríme, že si nájdete svojho favorita.

 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment