Skip to content Skip to footer

This is Pricemania!

Náš tím sa uplynulý víkend zúčastnil úspešného teambuildingu, na ktorom si niektorí členovia museli vyskúšať aj nehostinné podmienky života Sparťana!

Náš tím sa uplynulý víkend zúčastnil úspešného teambuildingu, na ktorom si niektorí členovia museli vyskúšať aj nehostinné podmienky života Sparťana!

Keďže fungujúci a dobre si rozumejúci tím ľudí je v každej firme základom úspechu, rozhodli sme sa upevniť naše medzikolegovské vzťahy aj my. Vybrali sme sa do Starých hôr, kde sme si okrem iného zhodnotili naše pôsobenie a stanovili si ciele do budúcnosti, aby sme boli stále lepší a posúvali sa vpred.

Náš CEO Michal v akcii.

Michal prezentuje

Tí najodvážnejší z nás sa rozhodli v sobotu absolvovať Spartan Race na Donovaloch, ktorý zahŕňal 15 kilometrový beh s 21 prekážkami, čo by už dalo zabrať aj svetovému maratóncovi s najväčším „makačom” miestnej posilňovne v jednom.

Sparťania

Zvyšok tímu sledoval konkurenciu a fandil našim Sparťan kolegovcom, ktorým sme prišli ukázať podporu a hrdo ich povzbudzovali. (Áno, naozaj sme aj povzbudzovali! :))

Fanúšikovia

Naši hrdinovia už v cieli, aj keď ešte nie v plnej zostave. (Štvrtý člen v čase fotenia svoj boj s horami ešte stále zvádzal.)

Sparťania v cieli

A tu už sú všetci v plnej paráde! Bola to síce riadna makačka, ale každý dobehol do cieľa úspešne. Chalani gratulujeme, boli ste super! 🙂

Sparťania v cieli

My neSparťania sme sa na vrchol Donovalov pohodlne vyviezli lanovkou a následne sa kochali krásnym výhľadom.

Na vrchole Donovalov

Otestovali sme tiež brzdy na boboch vo Fun Aréne.

Michal na boboch

Nikto nevyletel, nikto nikam nedopadol.

Chalani na boboch

Večer sme si predviedli aj naše herecké a iné umelecké zručnosti.

Hráme Activity

Pobyt nám spríjemňoval aj pestrý hudobný program na Halušky feste v Tureckej, ktorý sme navštívili aj my. Z halušiek sa nám už síce neušlo, ale vďaka skvelej atmosfére a náhradnému občerstveniu sa nemáme na čo sťažovať.

Na Halušky feste

Ďakujeme vedeniu, že nám zabezpečilo takýto skvelý víkend. Celú akciu hodnotíme na jednotku a veríme, že sa na podobnej udalosti opäť všetci čoskoro zídeme. 🙂

Foto: Lenka Káčerová a Branči Lobodáš

Show CommentsClose Comments

Leave a comment