Skip to content Skip to footer

Zoznámte sa s Pricemaniakmi

Spoznajte členov tímu Pricemania.sk, dozviete sa, čo robíme, ako trávime voľný čas, čo máme radi a dokonca aj to, ako vznikla Pricemania.sk.

Spoznajte členov tímu Pricemania.sk, dozviete sa, čo robíme, ako trávime voľný čas, čo máme radi a dokonca aj to, ako vznikla Pricemania.sk.

Pricemania.skAlways busy tím Pricemania.sk

 

Michal KrálNáš CEO Michal Král zavesil vychádzajúcu basketbalovú kariéru v NBA na klinec a založil portál Pricemania.sk práve preto, aby sme mali kde pracovať. 🙂

 

MartinDevelopment tím vedie skúsený programátor Martin, ktorého vtipy bavia vždy celý tím. Rád hrá futbal.

 

PeťoA pod jeho vedením pracuje aj Pierro. Jeho vášňou je najnovšie quadrocopter.

 

SimiMarketingové oddelenie má na starosti Simi, korá miluje kávu a cestovanie,

 

Lenkaa Lenka, ktorá zase rada čajíčkuje a číta knihy.

 

MartinSales manažér Martin okrem komunikácie s klientmi hrá lacrosse a módne trendy má v malíčku.

 

RonyRony je projektový manažér Pricemanie. Rád sa zvŕta v kuchyni, ak má pre koho variť.

 

JančiVedúci Content oddelenia Janči má na starosti komunikáciu s klientmi a starostlivosť o svojich „contenťákov“. Venuje sa cvičeniu a foteniu.

 

MaťkaNežnejšiu časť Contentu tvorí Maťka, ktorá sa v rámci katalógu stará o kozmetiku, parfumy, detský tovar, hračky a chovateľské potreby.

 

RasťoRasťo má vášeň pre zbrane a v rámci Pricemania.sk sa stará o kategórie bielej techniky a foto-video. Čiastočne sa venuje supportu pre obchody.

 

TomášTomáš je zase zapálený vínečkar. V práci ho plne zamestnávajú erotické pomôcky, ktoré má na starosti v rámci katalógu, a produkty z kategórie Dom, byt a záhrada.

 

FilipFilip sa venuje grafike a asi najobľúbenejším produktom na Pricemanii – mobilným telefónom, tabletom, notebookom, počítačom atď.

 

Zolky

Zolky kontroluje zaradené produkty v katalógu. Zaujíma sa o autá a má rád starostlivosť o zeleň vo svojej záhrade.

 

BrančiBranči je náš domáci majster, opraví všetko. Aj preto je u nás odborníkom na kategórie dielňa, záhrada, šport a hobby. Zároveň sa stará aj o potraviny a nápoje.

 

TomášTomáš je síce trochu tichší, no ako sa hovorí, tichá voda brehy myje. Jeho glosy sú legendárne. Okrem starosti o kategórie oblečenie, hodinky, zdravie a krása a počítače a kancelária sa venuje športu.

 

Pricemania.skTím Pricemania.sk v momentálnom zložení. Onedlho sa rozrastieme. Sledujte nás!

 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment