Skip to content Skip to footer

E-shop víkend 2015 v kocke

Prvý augustový víkend nás doviedol až k českým susedom do mestečka Vodňany, kde sa konal E-shop víkend 2015. Išlo o 1. českú trojdňovú konferenciu zameranú na e-shopy, ktorej sa zúčastnilo vyše 200 ľudí. Vrátane nás.

Prvý augustový víkend nás doviedol až k českým susedom do mestečka Vodňany, kde sa konal E-shop víkend 2015. Išlo o 1. českú trojdňovú konferenciu zameranú na e-shopy, ktorej sa zúčastnilo vyše 200 ľudí. Vrátane nás.

Pricemaniaci na E-shop víkende

Prišli najmä majitelia či zamestnanci e-shopov, no našli sa tu aj rôzni konzultanti, agentúry a firmy pôsobiace v oblasti e-commerce. Pricemania bola jedným z partnerov tohto eventu a ani preto tu nesmela chýbať! 🙂

Prednášková miestnosť

Príležitostí na vzdelávanie bolo viac než dosť a vyberať sa dalo z 30 prednášok či 10 workshopov. Špičkoví mentori a prednášajúci sa podelili o svoje know-how, priblížili nové trendy v oblasti e-commerce a poskytli veľa užitočných rád.

Prednáška

Jednu z prednášok viedol aj náš Michal, ktorý prezradil 7 tipov, ako vyťažiť z porovnávačov cien maximum.

Michalova prednáška

Celý piatkový deň bol zameraný na workshopy. Tie boli organizované v menších skupinách, čo umožnilo vysokú mieru interakcie. Viedli ich osobnosti ako Jan Kvasnička, Filip Podstavec, Pavel Ungr či Martin Šimko. Na jednom z nich sme si ako skupina aj vytvorili vlastný fiktívny e-shop.

Workshop

Ak ste sa zastavili, našich šarmantných kolegov ste mohli stretnúť v Pricemania stánku, kde ochotne poskytovali informácie (+ energy drinky PricemanYEAH:)) a nadväzovali nové kontakty.

Stánok Pricemania

Celá akcia sa niesla skôr v outdoorovom duchu a panovala na nej uvoľnená, takmer festivalová atmosféra. Organizátorom ďakujeme za spoluprácu a tešíme sa na nadchádzajúce ročníky.

Stánok Pricemania

#ESV15

 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment