Skip to content Skip to footer

Lenovo Yoga Book je revolučný hybrid, ktorý si chcete nájsť pod stromčekom

Lenovo Yoga Book je malý revolučný tablet 2 v 1, ktorý je najtenší a najľahší v segmente hybridných tabletov. Poteší určite aj príjemnou cenou.

Lenovo Yoga Book je malý revolučný tablet 2 v 1, ktorý je najtenší a najľahší v segmente hybridných tabletov. Poteší určite aj príjemnou cenou.

S hmotnosťou len 690 g sa môžeme iba čudovať, kam do tenkého tela s hrúbkou iba 4,55 mm a uhlopriečkou 10,1“ vložili 8500 mAh batériu, ktorá umožňuje výdrž až 15 hodín. Yoga Book sa skladá z displeja a dotykovej plochy Create Pad. Tá sníma až 2048 úrovní prítlaku, vďaka ktorým dokáže v reálnom čase digitálne zaznamenať písaný text alebo kresbu na papieri.

 

V balení spolu s tabletom nájdeme aj pero Stylus Real Pen a poznámkový blok.

Stylus Real Pen je navrhnutý tak, aby zachytával aj tie najjemnejšie línie. Vďaka Wacom EMR (elektromagnetická rezonancia) nepotrebuje žiadne batérie a je dodávané s tromi vymeniteľnými atramentovými tuhami a jedným kovovým hrotom. Ten môžete použiť v prípade, ak nechcete kresliť cez papier, ale priamo na dotykovú plochu.

Vďaka týmto dvom variantom získate papierové aj digitálne verzie svojich poznámok a náčrtov. Zaujímavosťou dotykovej plochy je, že Stylus Real Pen sníma aj cez hrubšiu vrstvu písacích listov. Môžeme povedať, že vďaka 2048 úrovniam prítlaku je citlivosť dotykovej plochy naozaj dokonalá. Pri kreslení je možné meniť farby či nastavenia štetca, čo ocenia najmä grafickí dizajnéri a návrhári.

Yogabook stylus

 

Pre okamžitú e-mailovú komunikáciu sa jednoduchým klikom dotyková plocha zmení na podsvietenú dotykovú klávesnicu, ktorá je výborne softvérovo a hardvérovo odladená. Systém spoznáva návyky používateľa, čo využíva pri dokončovaní písaného textu s korekciou preklepov. Rýchlosť písania je podobná ako pri klasickej hardvérovej klávesnici vďaka haptickej vibračnej odozve.  Haptická technológia je extrémne citlivá na dotyk a rozpoznáva aj to, akou silou tlačíte.

 

Práca a zábava sa stáva maximálne pohodlná aj vďaka 360° pántu s dizajnom náramkových hodiniek.

Či už ho budete mať zložený do tvaru A na pozeranie videí, rozložený ako klasický notebook alebo položený dotykovou plochou nahor, Lenovo Yoga Book sa vždy plne prispôsobí vašim potrebám.

yoga-book-hinge

 

Model Lenovo Yoga Book sa predáva s operačným systémom Android a Windows v rôznych variantoch s wifi modemom alebo LTE so slotom na SIM kartu.

Androidová verzia má výdrž úžasných 15 hodín používania, zatiaľ čo verzia s Windows má výdrž 13 hodín. Androidové verzie nájdete v zlatej a šedej farbe, Windowsovú iba v čiernej farbe.

Balenie Lenovo Yoga Book obsahuje:

Tablet

Real Styl  Pen s tromi atramentovými tuhami a jedným kovovým hrotom

Blok na náčrty

Technické špecifikácie:

Procesor Intel Atom Quad Core x 5 Z8550 Cerry Trail, multidotykový displej 10,1“ s rozlíšením 1920 x 1080 IPS, RAM 4 GB LPDDR3, grafický procesor Intel HD Graphics 400, eMMC 64 GB, WiFi 802.11a/b/n/ac, bluetooth 4.0, micro USB, micro HDMI, micro SD až do 128 GB, fotoaparát 8 MP + 2 MP, batéria 850mAh, operačný systém  Android 6.0.1 alebo Windows 10 Pro 64-bit

Show CommentsClose Comments

Leave a comment