Skip to content Skip to footer

Ako sme si užili Pricemania Academy Kickoff číslo päť

Prípravy na dôležité eventy sú vždy niečo extra a naženú nám do firmy čerstvý vietor, vďaka ktorému žijeme tak nejako inak. Máme radi Pricemania Academy, máme radi ľudí, ktorí na ňu chodia a vďaka ktorým funguje. A ešte viac milujeme Pricemania Academy Kickoff-y, kde je nálada uvoľnená, priateľská, farebná a nezabudnuteľná.

Prípravy na dôležité eventy sú vždy niečo extra a naženú nám do firmy čerstvý vietor, vďaka ktorému žijeme tak nejako inak. Máme radi Pricemania Academy, máme radi ľudí, ktorí na ňu chodia a vďaka ktorým funguje. A ešte viac milujeme Pricemania Academy Kickoff-y, kde je nálada uvoľnená, priateľská, farebná a nezabudnuteľná.

Pricemania Academy Kickoff

Piaty ročník sa tento raz presunul do nových priestorov coworkingového centra Impact Hub na Hviezdoslavovom námestí. Menšie priestory a omnoho viac avizovaných ľudí, ktorí sa chystali na Kickoff, to bol oriešok, na ktorý sme sa však veľmi tešili. Pretože čím viac ľudí, tým lepší pocit z toho, že to čo robíme, robíme dobre.

Pricemania Academy

Aj keď sa pre všetkých Kickoff oficiálne začínal o 18:30, pre nás z Pricemanie sa odštartoval omnoho skôr. Približne o štvrtej sme prišli na miesto, kde nás čakali krásne priestory a v hlavách sa nám začal Kickoff čoraz viac zhmotňovať. Museli sme sa však postarať o množstvo vecí, aby to v konečnom dôsledku vyzeralo tak, ako sme chceli a tak, ako to potom nakoniec aj bolo.

Pricemania Academy

Pricemaniaci poctivo kmitali, pretože ešte bolo treba: porozkladať stoličky, na ktoré si naši návštevníci mohli neskôr odložiť samých seba, nastaviť ozvučenie, počítače, v nich prezentácie, pripraviť občerstvenie, rozložiť roll-upy nás a našich partnerov (Besteron, youstice, SuperFaktúra.sk a PackService), nachystať ceny do tomboly, podpísať slávnostnú Kickoffovú loptu, postarať sa o catering z Food & the city catering

Pricemania Academy

privítať a postaviť k stolíku someliera s vínami od Lahofer

Pricemania Academy

a nastaviť Drinkbox (hlavne ho poriadne odskúšať, nebudeme predsa ponúkať niečo, čo neprešlo našimi rukami a hrdlami).

Pricemania Academy

Posledným krokom (prezliekanie) sme sa premenili na krásnych (alebo lepšie povedané na ešte krajších) a čakali sme na všetkých budúcich odborníkov na online marketing, ktorí sa nimi stanú, samozrejme, po absolvovaní workshopov našej akadémie.

Keď odbila šiesta hodina večerná, sľúbení ľudia začali konečne chodiť. Pri vstupe čakali naše stážistky, ktoré nikoho nepustili cez svoje teritórium bez toho, aby hodil svoju vizitku do osudia na záverečnú tombolu, v ktorej mohol ktokoľvek vyhrať zaujímavé balíčky, poukážky alebo fľaše vína.

Pricemania Academy

Miestnosť sa utešene napĺňala závratným tempom až do otvorenia eventu Michalom Králom, ktorý zúčastneným predstavil novú sezónu Pricemania Academy so všetkými informáciami, ktoré k nej treba mať. Nasledovalo slávnostné vykopnutie lopty, o ktoré sa postaral Tomáš Vrtík z Besteronu, a prezentáciám spíkrov už nič viac nebránilo k ich začatiu. Vďaka nim sa mohli návštevníci bližšie zoznámiť s obsahom akadémie a takisto spoznať ľudí, ktorí ju tvoria.

Pricemania Academy

Sériu prednášok zahájil Tomáš Vrtík z Besteronu svojou témou Trendy v online nakupovaní na Slovensku a v zahraničí.

Pricemania Academy

Po ňom nasledovala dvojica Tomáš Vatrt a Peter Konc z Mindworxu, ktorí všetkým priblížili to, Ako na internete rásť merateľne a opakovane vďaka Growthacingu (a hlavne čo to ten Growthacking je).

Pricemania Academy

Mužských kolegov okrášlila Júlia Micháleková z Visibility, ktorá zas upútala záujemcov o problematiku content marketingu vďaka prezentácii Ako z malých linkbuilderov vyrástli veľkí content stratégovia.

Pricemania Academy

A štvoricu našich hostí uzavrel Jakub Čech z reklamnej agentúry daren&curtis, ktorý všetkým začínajúcim podnikateľom s ružovými iskričkami v očiach povedal: Rozbiehate biznis? Dobrý nápad nestačí!

Pricemania Academy

Počas jednotlivých prezentácií mohli (a aj to robili) návštevníci klásť spíkrom otázky na telo prostredníctvom obľúbenej aplikácie Sli.do. My sme po celý čas tweetovali, aby sme atmosféru piateho Pricemania Academy Kickoffu priblížili všetkým, ktorí na ňom nemohli byť.

Pricemania Academy

Avšak aký by to bol event bez tomboly? Tá naša ukončila príjemnú oficiálnu časti a otvorila ešte príjemnejšiu neformálu.

Pricemania Academy

Tú spríjemňovali chalani z hudobného zoskupenia La3no Cubano chytľavými melódiami, chutný catering, ochutnávka vína, populárny Drinkbox, ktorý vám nenalial, ak ste správne neodpovedali na niektorú z otázku zo sveta e-commerce a takisto aj zábavná súťaž s PackService v balení balíčkov.

Pricemania Academy

Pricemania Academy

Pricemania Academy

Najpríjemnejší zo všetkého však boli ľudia, ktorí na náš Kickoff prišli, zabavili sa spolu s nami a ktorých ešte veľmi radi uvidíme na niektorom z workshopov Pricemania Academy. Piaty Kickoff sa vydaril a my sa už tešíme na ten ďalší (a ešte lepší).

Pricemania Academy

 

A na záver krátke video. 🙂

 

Foto: Ondrej Bobek, Stanislava Karellová
Video: Martin Darnadi

Show CommentsClose Comments

Leave a comment