Skip to content Skip to footer

De’Longhi ECAM 22.110 B – recenzia najpredávanejšieho kávovaru

 

delonghi-ecam-22-110-b

Chcete si dopriať luxus v podobe dokonalej šálky kávy s hustou penou a vôňou tak intenzívnou, že prebudí všetky vaše zmysly? Chcete si kúpiť kvalitný kávovar, ktorý očaril každého, kto sa s ním stretol zoči-voči? Potom určite stavte na značku De’Longhi.

Chcete si dopriať luxus v podobe dokonalej šálky kávy s hustou penou a vôňou tak intenzívnou, že prebudí všetky vaše zmysly? Chcete si kúpiť kvalitný kávovar, ktorý očaril každého, kto sa s ním stretol zoči-voči? Potom určite stavte na značku De’Longhi.

Tento taliansky výrobca sa špecializuje na výrobu vysoko kvalitných kávovarov, ktoré zaujmú pokrokovými funkciami, ale aj naozaj výnimočným dizajnom. Tento popis stručne charakterizuje aj model ECAM 22.110 B, víťaza viacerých spotrebiteľských súťaží. Výborné hodnotenie dosiahol aj v porovnaní kávovarov na stránke topbyvanie.sk alebo aj v teste kávovarov na stránke testmagazin.sk. 

 delonghi-ecam-22-110-b

 

Uvarte si kávu podľa seba

 

Plnoautomatický kávovar zaujme aj svojim jednoduchým ovládaním. Nás potešili najmä nadštandardné možnosti nastavenia. Preferujete malú, veľkú alebo strednú kávu? Espresso alebo radšej cappucino s hustou penou? Tento kávovar si poradí s každou požiadavkou, stačí mu len zveriť svoju dôveru.
Ak patríte k tým, ktorí ráno pravidelne nič nestíhajú, potom sa určite potešíte tlačidlu, ktoré vám okamžite pripraví dokonalé talianske espresso. Ak však patríte ku kávičkárom, ktorí radi experimentujú s chuťou a intenzitou kávy, budete naozaj očarení!
Potrebujete svoj čierny ranný „smrťák“ alebo si chcete dať slabšiu večernú kávičku s kamarátkou? Potočte kolieskom a rozmaznávajte sa plnou chuťou. Plnoautomatický kávovar De´Longhi má integrovaný mlynček, na ktorom si možno nastaviť až 13 stupňov hrúbky mletia. Stačí sa trochu pohrať a zistiť, aká hrúbka vám najviac vyhovuje. Kávovar samozrejme funguje aj s mletou kávou, nič sa však nevyrovná chuti a vôni čerstvo pomletého kávového zrna!

 

Samočistenie je na nezaplatenie!

 

S týmto kávovarom dokonca môžete úplne zabudnúť na pravidelné čistenie. Systém automatického preplachovania sa pri každom zapnutí a vypnutí prístroja postará o dokonalú čistou. Žiadne usadené zvyšky, žiadne nebezpečné baktérie.
Pravidelní kávičkári určite ocenia aj veľkú nádobu na zvyšky kávovej usadeniny, do ktorej sa zmestí odpad zo 14 šálok kávy. Usadenina sa dá skladovať maximálne 3 dni, čo je výhodné aj z hľadiska zníženia rizika tvorby plesní.

 delongi-2110-recenzia

 

 

Úsporný kávovar si poradí aj s veľmi tvrdou vodou

 

Ak aj bývate v oblasti s veľmi tvrdou vodou, tak sa vôbec nemusíte obávať nižšej kvality chuti. Na kávovare si jednoducho nastavte vyššiu tvrdosť vody a nezabudnite si nainštalovať vodný filter, ktorý zlepší kvalitu vody a tým aj celkovú chuť kávy. Určite nepodceňte pravidelné odvápňovanie, ktoré predĺži životnosť prístroja.

 

Výhody prevyšujúce cenu

 

Cena modelu De´Longhi ECAM 22.110 B je približne 300€, čo nie je málo. Treba si však uvedomiť, že tento prístroj povýši váš každodenný rituál prípravy kávy na úplne iný level! Nastavenie intenzity, množstva aj teploty vody, rôzne hrúbky mletia, funkcie samočistenia a ochrany pred vodným kameňom… Tento plnoautomatický kávovar sa už po niekoľkých použitiach stane tým najlepším mechanickým priateľom. Neváhajte preto ani sekundu a nechajte sa zlákať. Dlhodobo najobľúbenejší a najpredávanejší kávovar na Slovensku čaká v sklade aj na vás!

 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment