CUBA SERRANO SUPERIOR Vyvážená káva orieškovo-karamelových tónov a tabakovej horkosti zaujme svojou hustou cremou. Jej plné telo a výraznú chuť si zamilujú najmä kávičkári obľubujúci kávy bez kyslosti. Okrem espressa sa hodí aj na prípravu moka či zalievanej kávy, s mliekom sa jej chuť ešte krásne zjemní.
CUBA SERRANO SUPERIOR Vyvážená káva orieškovo-karamelových tónov a tabakovej horkosti zaujme svojou hustou cremou. Jej plné telo a výraznú chuť si zamilujú najmä kávičkári obľubujúci kávy bez kyslosti. Okrem espressa sa hodí aj na prípravu moka či zalievanej kávy, s mliekom sa jej chuť ešte krásne zjemní.
Výrazne mandľová káva so zníženým obsahom kofeínu Nízkokofeínová Ebenica Siesta nie je obyčajná káva bez kofeínu. Je to jedinečný blend kofeínovej a bezkofeínovej kávy zo severozápadnej Kolumbie. Na prvý pohľad možno ťažko spojiteľná dvojica tu spolu priam dokonale súzni v aróme aj chuti. Tóny mandlí, ...
Výrazne mandľová káva so zníženým obsahom kofeínu Nízkokofeínová Ebenica Siesta nie je obyčajná káva bez kofeínu. Je to jedinečný blend kofeínovej a bezkofeínovej kávy zo severozápadnej Kolumbie. Na prvý pohľad možno ťažko spojiteľná dvojica tu spolu priam dokonale súzni v aróme aj chuti. Tóny mandlí, ...
Káva zrnková, 100% arabica, pôvod Ekvádor, miesto praženia Česká republika, stupeň praženia 13, 250 g Ak patríte k milovníkom čerstvo praženej kávy, potom vyskúšajte akostnú zrnkovú kávu Ecuador Altura El Oro z ponuky spoločnosti Balada Coffee. Ide o českú rodinnú firmu, ktorá vám prináša kávu praženú ...
Káva zrnková, 100% arabica, pôvod Keňa a Stredná Amerika, miesto praženia Česká republika, stupeň praženia 13, Ak patríte k milovníkom čerstvo praženej kávy, potom vyskúšajte zmes dvoch výnimočných káv z ponuky spoločnosti Balada Coffee. Ide o českú rodinnú firmu, ktorá vám prináša kávu praženú priamo ...
Káva zrnková, 100% arabica, pôvod Bolívia, miesto praženia Česká republika, stupeň praženia 13, 250 g.Ak patríte k milovníkom čerstvo praženej kávy, potom vyskúšajte akostnú zrnkovú kávu Bolivia Organic Colonial Caranavi z ponuky spoločnosti Balada Coffee. Ide o českú rodinnú firmu, ktorá vám prináša ...
Elegantná, úžasná a fenomenálna. Mäkká, harmonická, čokoládová s nádherným dozvukom. Izzo Caffé Gold 100% Arabica je podľa názoru mnohých odborníkov najlepšou 100% Arabikou na trhu. Kvalita, bohatosť a chuť tejto kávy Vás bude inšpirovať. Je namiešaná z tých najlepších kávových zŕn Arabiky, ktoré si ...
Zrnková káva 250g, 100 % Arabica, Južná a Stredná Amerika, 1ks Alza CaféNapadlo nás, že spoločne s nákupom nového kávovaru vám ponúkneme unikátnu záležitosť v podobe vlastnej zmesi zrnkovej kávy.100 % zmes ArabicaV úzkej spolupráci s najväčšou českou pražiarňou sa nám podarilo vybrať absolútne unikátnu ...
Zrnková káva Dersut BIO Honduras je zmes monorigine 100% Arabica, pestovaná v certifikovanom ekologickom poľnohospodárstve v Strednej a Južnej Amerike - Honduras. Chuť je príjemne čokoládová, bez horkosti as veľmi príjemnou malou kyslosťou v pozadí.
Zrnková káva, 250g balenie, 100/0. SILVER, to je výnimočný mix šiestich druhov stopercentnej arabiky pôvodom z Brazílie, Kolumbie, Nikaraguy, Guatemaly, Hondurasu a Etiópie sa pýši nezvyčajnou kvalitou, zamatovo hebkou chuťou a plnou arómou. Zmes SILVER je očarujúcim spojením čokoládového dotyku, ovocnej ...
Táto zmes je pražená na taliansky spôsob na prípravu espressa a čiernej kávy. Používajú sa len najkvalitnejšie, ručne zbierané a opakovane triedené kávy z tzv. ”mikroplantácií”. Chuť je jemne prepojená s čokoládou, horkým a krémovým espressom ako v kvalitnom cuvée víne. Ideálne pre automatické kávovary. ...
Káva "Central American DECAF", pražená, zrnková, 1000 g. Táto tropická káva je prirodzene bezkofeínová.
Vychutnajte si dokonalú chuť Tchibo for Black ''N White v podobe silnej čiernej kávy alebo jemného latte. Táto kávová zmes sa vyrába z vybraných kávových zŕn Arabica a Robusta z najprestížnejších oblastí pestovania kávy. Vďaka šetrnému procesu praženia sa dokonale zvýrazní vyvážená vôňa a príjemná plná ...
Póry juhoamerickej kávy Arabica sa otvárajú jedinečnými spôsobmi "vlažného" praženia. Aby zrnká získali orieškovú chuť, po dni oddychu sa namočia v malých množstvách do orieškovej arómy.