Kimbo Espresso Vending Amabile zrnková káva 1kg.Kimbo Espresso Vending Amabile - vyvážená zmes kávových zŕn Arabica a Robusta s nádychom sušeného ovocia a lieskových orechov. Káva s jasným charakterom, vhodná na prípravu cappuccina a latte. Tradičné neapolské praženie.Balenie: 1kg.Zloženie: Zmes Arabica/Robusta.Výrobca: ...
káva Caffé MOLINARI BIO-FAIR TRADE 100% arabica zrnková 1000g.
Akciový balíček kávy za zvýhodnenú cenu.
Zmes Classico je výsledkom starostlivého výberu káv Arabica a Robusta, vytvorená pre milovníkov kávy, ktorí obľubujú výraznú chuť a hustú penu.
Vergnano Espresso Extra Dolce 1000 zrnková káva 1kg Zmes Vergnano Espresso Extra Dolce 1000 poskytuje jemné espresso s mimoriadne intenzívnou vôňou a príjemnou sladkou chuťou. Iba najlepšie zrná Arabiky (100%) z plantáží nachádzajúcich sa v strednej a južnej Amerike, ako aj z Afriky boli použité na vytvorenie ...
Mokarabia Extra Bar zrnková káva 1kg.Mokarabia Extra Bar - jemná, ovocná, sladká chuť a jasná, krémová konzistencia. Skvelá kombinácia najlepších kávových zŕn Arabica s malým prídavkom kávových zŕn Robusta. Mokarabia Extra Bar je pomaly pražená káva, vytvorená v typicky sicílskom štýle.Balenie: 1kg.Zložnie: ...
Zrnková káva Caffé Pascucci Classic 1kg v pomere 75 % Arabiky a 25 % Robusty.
Ak ste milovníkmi krémových mliečnych kompozícií nápojov espresso, ako je napríklad cappuccino alebo latte macchiato je táto plná zmes z najlepších 60% arabiky a 40% podielu Robusty kávových zŕn tou správnou voľbou. Optimalizovaný pomer a praženie vykúzli zvodnú súhru mliečnej peny a espressa. Zarovná ...
Kompozícia vybraných druhov kávy 100% Arabiky zo strednej a južnej Ameriky. Tieto ušľachtilé odrody zaručujú čistý pôžitok z espressa pre tých, ktorí dávajú prednosť jemné a mierne chuti kávy s nepostrehnuteľnú kyslosťou. Jemná krémoch doplňuje Váš dokonalý šálku kávy Cellini.
Cellini Classico je zmes z najlepších zrniek 70% Arabiky a 30% podielu kávových zŕn Robusty. Vyvážená krémová konzistencia prináša do nápoja plnú chuť s výraznejšou kyslosťou a veľmi dlhou dochuťou, ocenenú najmä znalci espressa.