Výrobou dobrej kávy ekologickou cestou vzdávame úctu k prírode. Káva sa praží pri využití bezplatnej slnečnej energie, zemi sa vracajú všetky organické odpady pôvodom z kávy a baliaci materiál sa ďalej recykluje - to všetko je PURO Fairtrade. Zrnková káva Fairtrade Puro Fino: 100% Arabica stredne tmavo ...
Klasika z ponuky Julius Meinl, ktorá zaujme tradičným viedenským pražením, čerstvou čokoládovou arómou a vyváženou chuťou. Vďaka špeciálnej zmesi je káva Präsident charakteristickým príkladom viedenskej kaviarenskej kultúry.
Výrobou dobrej kávy ekologickou cestou vzdávame úctu k prírode. Káva sa praží pri využití bezplatnej slnečnej energie, zemi sa vracajú všetky organické odpady pôvodom z kávy a baliaci materiál sa ďalej recykluje - to všetko je PURO Fairtrade. Hmotnosť 1 kg. Zrnková káva Fairtrade Puro Dark roast: 100% ...
Legendárna zmes kávy v novom obale a s vysokým podielom Arabicy 95% a 5% Robusty. Tre Forze! je pražená na ohni z olivového dreva podľa starodávnej sicílskej receptúry. Káva má hustú orieškovo-čokoládovú cremu, zaujme svojou arómou na ktorú budete ešte dlho spomínať. Je to jedna z najlepších káv v našej ...
Káva Santos je príjemne orieškovo sladká, vhodná pre milovníkov kávy, ktorý nepreferujú kyslosť, ale naopak horkosladké a čokoládové chute. Vytvára krásne bohatú penu a dominuje mohutným telom. Brazília patrí medzi kávové ,,veľmoci" svojím podielom na produkcii a vývoze kávy. Brazílska káva sa spracovávaná ...
Káva z Kolumbie je charakteristická svojou jemnosťou a veľmi príjemnou jemne čokoládovou chuťou. Káva Supremo sa vyznačuje jasnosťou a stredným telom. Je vhodná pre milovníkov káv, ktorý si chcú dopriať viac šálok denne.Kávovníky v severnej Kolumbii pestujú farmári v nadmorskej výške 1600 metrov v pohoriach ...
Táto káva z Jávy je nezameniteľná plným telom a sladkou chuťou bez kyslosti. Kávy pri príprave lahodného espressa tvorí krásnu hustú a bohatú penu. Ostrov Jáva je súčasťou Indonézie. Takmer celá Jáva je vulkanického pôvodu. Produkcia kávy je sústredená vo vulkanicky aktívnej v nadmorskej výške viac ako ...
El Salvador produkuje iba Arabiku. Z Variet je najviac zastupena Bourbon s 68% podielom, dalej nasleduje Pacas s 29% podiel a zvyšné 3% ostávajú pre ďalšie variety. Klasifikácia kávy, a aj kvality závisí od nadmorskej výšky v ktorej sa káva pestuje, čím vyššia nadmorská výška, tým kvalitnejšia káva: ...