Kvalitný a dobrý rum je exkluzívny typ alkoholu. Podávať sa môže pri rôznych príležitostiach. Niekedy je však dobré vychutnať si ho len tak, v pokoji a tichu domova. Pri výbere sa stretnete s viacerými typmi. Niektoré sú lacnejšie, iné drahšie. Ako zvoliť ten najlepší?
Všetko sa začína dezertom - bazalkovým sirupom nalievaným na carpaccio z čerstvého ananásu, ktoré predstavuje jemné spojenie pri vzniku tejto macerácie. Tento recept bol dokonalý až po mnohých experimentoch a ochutnávkach. Tento výnimočný ochutený rum spája dve ingrediencie: ananás a čerstvú bazalku, ...
Spomienku na detstvo Vám vyvolá Arhumatic Framboise. V tomto rume nájdete neporovnateľnú chuť čerstvo natrhaných malín. Malina je zmyselné ovocie plné sviežich vôní a chutí. Toto malé ovocie je zároveň sladké a ostré. Existuje niekoľko odrôd malín, ale tá, ktorú pre Vás vybrala spoločnosť Arhumatic, ...
V tomto ochutenom rume Arhumatic Orange, Cannelle, Vanille vás čakajú svieže chute pomaranču, škorice, vanilky druhu Tahitensis, kvalitného agricole rumu z Guadeloupe a sirupu z cukrovej trstiny. Výrobcovia vo fľaši skombinovali ingrediencie vysokej kvality: gurmánsku vanilku z Tahiti, cejlónsku škoricu ...
V tomto ochutenom rume Arhumatic Mandarine de Sicile vás čakajú svieže chute sicílskej mandarínky druhu Tangerine, kvalitného agricole rumu z Guadeloupe a sirupu z cukrovej trstiny. Skutočné "tangerínky", žlté a oranžové citrusové plody, rastú exkluzívne iba na Sicílii a sú dostupné iba od januára do ...
Aromatické rastliny a bylinky ponúkajú nielen mnoho rôznych chutí; vždy sa používali aj pre svoje liečivé vlastnosti. Výsledok procesu macerácie prekvapí vaše chuťové bunky. Aróma a chuť: Silné tóny spájajúce aníz, sladké drievko a rozmarín. Ostatné rastliny vyžadujú pri degustácii väčšiu pozornosť. ...
Arhumatic urobil z marakuje hlavnú zložku svojich receptov. Znalosť tohto exotického ovocia im umožňuje kombinovať ho s inými ingredienciami, aby vytiahli všetky jeho chute a našli správnu rovnováhu s jeho ostrou kyslosťou. V tejto macerácii je aj zázvor, známy svojimi korenistými a citrónovými vlastnosťami. ...
Botanici evidujú až niekoľko desiatok odrôd mäty. Byliny musia byť bezchybne čerstvé, čo znamená, že ich treba spracovať čo najbližšie k miestu zberu. Mäta sa po zbere ihneď použije na plnenie do fliaš. Mäta sa pestuje po celý rok, buď vo Francúzsku alebo v Maroku v závislosti od sezóny. V závislosti ...