Ovocné destiláty sú alkoholickým nápojom vyrábaným destiláciou muštu z ovocných plodov alebo častí rastlín. Výber ovocia sa odvíja od toho, aký destilát chcete urobiť. Od neho následne závisí nielen chuť, ale aj vôňa.
Prvotriedna pálenka pochádzajúca z južných Čiech, vyrobená len z tých najkvalitnejších zrelých malín. Vzniká pod dohľadom majstra destiléra Václava Šitnera. Vyznačuje sa harmonickou jemne sladkastou ovocnou chuťou.
Pálenka pochádzajúca z južných Čiech, vyrobená len z tých najkvalitnejších zrelých sliviek. Vzniká pod dohľadom majstra destiléra Václava Šitnera. Vyznačuje sa harmonickou, ovocnou, jemne sladkastou chuťou.
Prémiová Rusínska Borovička Originál pochádzajúca zo slovenskej destilérky Vanapo, ktorá je vyrobená na počesť Stanislava Cehelského! Stanislav Cehelský bol zakladateľom prvej súkromnej likérky na Slovensku. Táto borovička je vytvorená z jemného liehu, prírodného borovicového destilátu a kvalitnej demineralizovanej ...
Hruška je druhou najpopulárnejšou ovocnou liehovinou na Slovensku. Je to typická slovenská liehovina s príjemnou vôňou a chuťou šťavnatej hrušky. Vyrába sa z kvalitného obilného liehu, hruškového destilátu a značkových aróm. Rokmi overená receptúra, prvotriedne suroviny a skúsení odborníci sú zárukou ...
Fior di Vite je pravá talianska špecialita. Tento typický taliansky destilát sa vyrába rafinovanou destilačnou technikou z čerstvých výliskov piemontského hrozna, ktoré sa spracováva hneď po vylisovaní aj so stopkami a jadierkami. Od akejkoľvek inej grappy ho ľahko rozoznáte vďaka charakteristickému ...
Je čisté prírodné medové víno ??s prídavkom byliniek, z ktorých je najväčšou dominantou ženšen. Táto Medovinka má veľmi zaujímavú sladko horkastú chuť.
Moravská Jadernička 3YO sa destiluje z vyzretého kvasu tradičnej odrody jabĺk Moravskej jaderničky. Ovocie je spracované špecifickým spôsobom. Polovica sa destiluje klasicky ako kvas a z polovice sa pripraví mušt, ktorý sa necháva kvasiť a ten sa potom destiluje. Svieži ovocný destilát sa necháva dozrievať ...
dokonalá chuť prírody popretkávaná vôňou sviežich trpkých višní.
Tento druh čistého prírodného medového vína obsahuje okrem medu aj šťavu z čiernych ríbezlí. Má výnimočnú sladkasto kyselkavý chuť a ovocno - medovú vôňu. Už prvé ochutnanie prekvapí, pretože sa ukáže, že ostrá chuť čiernych ríbezlí je veľmi pekná.
Kopaničiarska malina sa vyrába z veľmi kvalitných surovín pod dohľadom skúsených odborníkov. Jej silu si vychutnáte pri posedeniach s priateľmi alebo kolegami. Veľmi žiadaná je v pohostinských a reštauračných zariadeniach pre širokú škálu spotrebiteľov. Dodávateľ/Distribútor: ST. NICOLAUS - trade, a.s. ...
Výnimočne chutný a výnimočne hladký destilát z odrody Williams. Pridaním hruškových prísad a rafinovaného jemného liehu dosiahli jemnosť, v ktorej vyznieva delikátna chuť šťavnatých hrušiek. Odporúčame použiť aj do miešaných nápojov, jeho výrazná vôňa nenechá nikoho chladným!
originálny destilát najvyššej kvality s výnimočnou chuťou šťavnatých plodov hrušiek.
Destilát z výberu najlepších odrôd. Pri zbere v sadoch Rudolf Jelínek dôsledne strážia zrelosť plodov a zber vykonávajú po jednotlivých odrodách. Celkovo v danom roku zožali 193 ton sliviek a tie najlepšie z nich boli premenené v 5004 originálnych fliašiach Vízovickej Slivovice.
Najlepšie odrody zo sadov sa stali základom pre Vízovickú slivovicu 2011. Krásnu zlatistú farbu a plnú ovocnú chuť získala Vizovická slivovica vďaka dokonalému páleniu, prirodzenému zreniu presne 365 dní a sušeným slivkám, ktoré boli do slivovice pridávané počas dozrievania. K predaju bolo pripravených ...
Hruškovica williams budík je číry destilát charakteristický svojou jemnou ovocnou chuťou. Hruškovica je na Slovensku rozšírený destilát, rovnako ako u našich západných susedov, vďaka svojej lahodnej ovocnej chuti a vôni. Závod na výrobu hruškovice vybudovala spoločnosť R.Jelínek v juhoamerickom Čile, ...
Family Reserva od Jelínka je slivovica najvyššej kvality. Destilovala sa v roku, kedy spoločnosť oslavovala 100. výročie založenia firmy Rudolf Jelínek. Následne 20 rokov zrela v dubových sudoch. Zrenie v dubových sudoch jej dodalo tmavo jantárovú farbu a silnú drevitú príchuť. Stáčala sa z viacerých ...