Umeocot má výraznú slano-kyslú chuť a príjemnú ľahkú ovocnú arómu. Výborne sa hodí do šalátových zálievok. Využijete ho pri príprave kulajdy alebo šošovice na kyslo a tiež na dochutenie všetkých pokrmov, kam potrebujete dodať slano-kyslú chuť. Nejde v skutočnosti o ocot, vzniká ako vedľajší produkt pri ...
Shoyu je tradičná sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidlá. Má výraznú arómu a ľahko sladkastú chuť. V malom množstve prehĺbi a zvýrazní chuť akéhokoľvek pokrmu.
Popis: Tradičný japonský výrobok Tamari na dochucovanie pokrmov bohatý na bielkoviny, minerály a stopové prvky. Obsahuje vysoko kvalitné aminokyseliny a mikroorganizmy dôležité pre dobré trávenie.Tamara je sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov a morskej soli. Niekoľko mesiacov fermentuje bez regulácie ...