Likéry sú jedným z veľmi obľúbených druhov alkoholu. Sú charakteristické jemnou bylinkovou chuťou a tým, že ich na trhu nájdete veľké množstvo. Výber by sa mal odvíjať najmä od vašich preferencií, prípadne cenovej relácie.
Aperitívny nápoj vyrobený na báze medoviny, obohatený zmesou liečivých bylín. Lahodná chuť medu a jemná horkosť bylín vytvárajú dokonalú harmóniu tohto výnimočného nápoja. Podávame ako aperitív alebo digestív vychladený na 8 - 12°C. 18 druhov bylín a korenín dáva nápoju jedinečnú chuť a vôňu. OBJEM: ...
Limitovaná edícia svetoznámeho írskeho likéru Baileys s príchuťou tiramisu! Áno presne tak, inšpiráciou bol známy kávový koláč. Po ochutnaní ucítite lahodné espresso, čokoládu, mascarpone a smotanu. Každú kvapku mlieka, ktorú používajú pri výrobe Baileys-u, dodávajú írsky farmári. 38 000 dojníc produkuje ...
Ochutnajte aj vy mandľovo-ovocný likér Romanza Amaretto! Receptúra zahŕňa bohatú dávku mandlí, marhuľových jadier, bylín a vanilky. Likér Romanza Amaretto si vás získa svojou intenzívnou a príjemne sladkou vôňou a chuťou mandlí a marcipánu. Odporúčame vám vychutnávať si ho len tak – samostatne a v dobrej ...
Aperitív vyrobený na báze medoviny, obohatený výťažkom citrusov a liečivých rastlín. Kombinácia citrusov a bylín v sebe ukrýva nezabudnuteľný zážitok.
Svieži nápoj z medu, vyrobený bez doliehovania v rýdzo slovenskej spoločnosti. Opojne sladký aperitív dochutený pikantnými tónmi zázvoru. V roku 2017 na medzinárodnej gastronomickej súťaži Gullingham - London vo Veľkej Británii získal zlatú hviezdu.
Najjemnejšie, pražené kakaové bôby sa používajú k príprave Bols Creme de Cacao Brown. Tieto kakaové semená sú najprv rozdelené otvorené a prekvapkávané. Neskôr sa pridávajú rôzne bylinky. Počiatky spoločnosti Bols se datujú už do dávnej minulosti, konkrétne do roku 1575, keď zakladateľ spoločnosti Lucas ...
Horúci tip na zimu! Originálny produkt na výrobu chutného teplého nápoja na zahriatie. Zalejte jeden diel Stroh Jagertee tromi dielmi horúcej vody. Stroh Jagertee vás prekvapí aromatickou silnou chuťou danou unikátnou tajnou receptúrou. Stroh Jagertee patrí medzi najpredávanejšie nápoje v rakúskych zimných ...
Novo vytvorený likér vyrábaný v Dubline spoločnosťou Thomas Sheridan & Sons. Je unikátne balený vo fľašiach oddelených sklom na dve samostatné časti. Jedna je naplnená tmavým likérom s príchuti kávy a whisky, druhá svetlým likérom z bielej mliečnej čokolády.
Najobľúbenejšia značka likéru Amaretto na svete, Disaronno, bola prvýkrát vytvorená v roku 1525. Na rozdiel od toho, čo si myslia ľudia, sa nevyrába z mandlí, no svoju orieškovú chuť získava z kôstok marhúľ!
Základom Nestville Cherry likéru je whisky destilát, ktorý sa vyrába z vybraných druhov sladu a obilia. Destilát sa vyrába kolónovou destiláciou a následným zrením vo vypaľovaných dubových sudoch vzniká jeho osobitá chuť a vôňa. Výnimočnosť Nestville Cherry likéru je v kombinácii príchute čiernej višne ...
Prvý Fernet vytvorili mnísi v Taliansku už v 18. storočí. Na území bývalého Československa získal veľkú obľubu a je oceňovaný dodnes. Fernet Legenda je výsledkom umu a skúseností našich majstrov destilatérov, ktorí používajú unikátnu bylinnú receptúru, vyrábajú ju ručne a v maximálnej kvalite. Fernet ...
Pacho Matrtaj z Hybe - BORÔVKA 44% Vznikla spojením dvoch čistých destilátov – BORIEVKOVÉHO a čerstvého FRNDŽALICA destilátu. Fajnový sobáš dvoch famóznych slovenských chutí, len z najčistejších prírodných surovín s vysokou energiou. "Janova stará mater povedali, že BORÔVKA od PACHA MATRTAJA vypáli červíka, ...
Aperitív Martini, ktorý bol špeciálne spracovaný podľa Martiniho receptúry z roku 1872. Má jemne horkastú chuť. Obsahuje Bombay Sapphire gin a Martini Reserva Speciale vermut di Torino. Pri jeho výrobe bol taktiež použitý šafrán, angostura, či talianska Artemisia. Všetko ako celok vytvára nezameniteľný ...
Výnimočne lahodný levanduľový likér, vyrobený podľa vlastnej originálnej receptúry firmy Levanduland, z čerstvých kvetov levandule. Svojou jedinečnou nezabudnuteľnou chuťou a vôňou vás prenesie do slnkom zaliatého levanduľového poľa na Záhorí. Odporúčame podávať vychladené.
Zwack Unicum Zwetschke/Szliva je maďarský bylinný likér s príchuťou slivky. Je to národný nápoj Maďarska. Slivkové Unicum sa destiluje a maceruje z viac ako 40 starostlivo vybraných bylín a korenín. Za výnimočnou chuťou tohto likéru stoja slivky, ktoré sú ručne vyberané a prechádzajú prísnou kontrolou. ...
Marketing produktu.Bylinný likér vyrábaný podľa tradičnej receptúry od roku 1807.Becherovka je bitter s viac ako dvestoročnou tradíciou a históriou, dodnes vyrábaný podľa tajnej receptúry, ktorú poznajú len dvaja ľudia na svete. Jedinečná chuť, vôňa a zlatistá farba sú výsledkom niekoľkomesačného prirodzeného ...
Tento výnimočný nápoj sa vyrába v obmedzenom množstve spojením veľmi jemného koňaku s likérom zo starostlivo vyberanej odrody sladkých hrušiek. Po zmiešaní likér ďalej dozrieva v dubových sudoch. Godet Pearadide Poire au Cognac sa najlepšie hodí ako digestív ku káve, alebo ako vynikajúci doplnok long ...
Bols Creme de Cassis je likér z čiernych ríbezlí, ktoré rastú v okolí Dijone, hlavného mesta Burgundska vo Francúzsku. Prejavuje sa v ňom sladká a bohatá chuť čiernych ríbezlí (cassis) s dlhotrvajúcim záverom. Jedná sa o najstaršiu značku destilátov na svete. Spoločnosť Lucas Bols sa sústreďuje na výrobu ...