Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Populárna speváčka a skvelá gazdinka Marcela Laiferová je presvedčená, že dnešné rovnoprávne a vyťažené ženy túžia byť príťažlivé aj v kuchyni. K predstavám o spokojnom partnerstve patrí aj príprava chutných jedál, aby sme pre seba a svojho "princa" pripravili príjemný večer, ale aby "princ" nezaspal ...
Viac ako 200 receptov na grilované pokrmy z hovädzieho, bravčového a baranieho mäsa, zveriny, hydiny, sladkovodných a morských rýb a plodov mora, z údenín, čerstvej zeleniny, ovocia a húb. Steaky, bifteky, kotlety, rebierka, kebaby, keffy, mäsové guľky, placky, krokety, špízy a rolky opečené na drevenom ...
Vyše sto najžiadanejších receptov Nová edícia voľne nadväzuje na edíciu Knižnica šéfkuchára a pokračuje v tradícii – prináša množstvo skvelých a overených receptov vyznačujúcich sa rýchlou a jednoduchou prípravou, ale najmä vynikajúcou chuťou. V súčasnom uponáhľanom spôsobe života je varenie vo woku ...
Kto by nepoznal svieže, šťavnaté a sladké potešenie z ovocných koláčov. Táto knižka ponúka výber obľúbených a osvedčených receptov, vďaka ktorým si ovocné dobroty vychutnáte po celý rok. Nechajte sa inšpirovať klasickým čerešňovým koláčom alebo osviežujúcou citrónovou roládou. Prekvapia vás nápadité ...
Nesmierne podrobná a pôvabná publikácia o čaji. Začína botanickými a geografickými informáciami, pokračuje pestovaním a technológiou spracovania, špecifikami prípravy v rôznych oblastiach sveta, chemickými a farmakologickými informáciami, balením, sk ladovaním a obchodom, a končí zaujímavým receptárom.
Knihu Tak vařím já (Markéta Hrubešová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Zdravá kuchyňa a domácnosť Hanka Sekulová Autorka Hanka Sekulová už dávno prišla k poznaniu, že nám všetkým bez výnimky škodí konzumácia chemických jedov, ktoré sú dnes obsiahnuté vo väčšine priemyselne vypestovaných a spracovaných potravín. Vyše tridsať rokov zbierala a upravovala overené bezmäsité ...
The Middle East - from North Africa and Moorish Spain, through Turkey, Lebanon, Syria and Jordan to Iran and the Arabian Peninsula - has long had a vibrant tradition of home-style vegetarian cuisine, from their abundant salads, dips and breads to delicious and hearty main meals. Based on the freshest ...
How to Butter Toast is the antidote to cookbook-overload. In this fun and entertaining recipe book without any recipes, Ottolenghi co-writer Tara Wigley equips you with rhymes and confidence to cook great food instinctively. Melted butter on hot toast and served up on a plate.It seems like nothing, really, ...
A full-color, plant-based guide to help you slim down and eat and feel better; filled with eighty delicious, vegan recipes and nutritious meal plans from the international phenomenon and bestselling brand BOSH! BOSH! has revolutionized plant-based eating! As the largest and fastest-growing plant-based ...
Druh sortimentu : Kniha, Veggie burgery, Autoři : Nina Olsson, Rok vydania : 2019,.
Annabel Karmel přichází s další knihou plnou vynikajících a nikdy nezveřejněných receptů připravených z prvotřídních ingrediencí s významnou nutriční hodnotou. Mnoho chutných, jednoduchých a všestranně využitelných nových receptů Tato kuchařka plná krásných fotografií a s hezkým designem je nezbytným ...
Keď som bola malá, vždy som sa tešila na víkend Mamina vytiahla starý zošit s receptami a piekli sme. Bábovku, lebo víkendová bábovka musela byť. Teraz mám zošit s receptami doma. Jeden od babky a druhý od mamky, do ktorého mi vložila všetky naše rodinné a moje obľúbené recepty. Aby som o ne neprišla ...
Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris--dubbed "the Harvard of gastronomy" by Le Monde newspaper---is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream-filled Paris-Brest to festive yule logs, this comprehensive book leads ...