Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Viac ako 200 receptov na grilované pokrmy z hovädzieho, bravčového a baranieho mäsa, zveriny, hydiny, sladkovodných a morských rýb a plodov mora, z údenín, čerstvej zeleniny, ovocia a húb. Steaky, bifteky, kotlety, rebierka, kebaby, keffy, mäsové guľky, placky, krokety, špízy a rolky opečené na drevenom ...
Vyše sto najžiadanejších receptov Nová edícia voľne nadväzuje na edíciu Knižnica šéfkuchára a pokračuje v tradícii – prináša množstvo skvelých a overených receptov vyznačujúcich sa rýchlou a jednoduchou prípravou, ale najmä vynikajúcou chuťou. V súčasnom uponáhľanom spôsobe života je varenie vo woku ...
Kto by nepoznal svieže, šťavnaté a sladké potešenie z ovocných koláčov. Táto knižka ponúka výber obľúbených a osvedčených receptov, vďaka ktorým si ovocné dobroty vychutnáte po celý rok. Nechajte sa inšpirovať klasickým čerešňovým koláčom alebo osviežujúcou citrónovou roládou. Prekvapia vás nápadité ...
Nesmierne podrobná a pôvabná publikácia o čaji. Začína botanickými a geografickými informáciami, pokračuje pestovaním a technológiou spracovania, špecifikami prípravy v rôznych oblastiach sveta, chemickými a farmakologickými informáciami, balením, sk ladovaním a obchodom, a končí zaujímavým receptárom.
Knihu Tak vařím já (Markéta Hrubešová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Zdravá kuchyňa a domácnosť Hanka Sekulová Autorka Hanka Sekulová už dávno prišla k poznaniu, že nám všetkým bez výnimky škodí konzumácia chemických jedov, ktoré sú dnes obsiahnuté vo väčšine priemyselne vypestovaných a spracovaných potravín. Vyše tridsať rokov zbierala a upravovala overené bezmäsité ...
How to Butter Toast is the antidote to cookbook-overload. In this fun and entertaining recipe book without any recipes, Ottolenghi co-writer Tara Wigley equips you with rhymes and confidence to cook great food instinctively. Melted butter on hot toast and served up on a plate.It seems like nothing, really, ...
A full-color, plant-based guide to help you slim down and eat and feel better; filled with eighty delicious, vegan recipes and nutritious meal plans from the international phenomenon and bestselling brand BOSH! BOSH! has revolutionized plant-based eating! As the largest and fastest-growing plant-based ...
Annabel Karmel přichází s další knihou plnou vynikajících a nikdy nezveřejněných receptů připravených z prvotřídních ingrediencí s významnou nutriční hodnotou. Mnoho chutných, jednoduchých a všestranně využitelných nových receptů Tato kuchařka plná krásných fotografií a s hezkým designem je nezbytným ...
Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris--dubbed "the Harvard of gastronomy" by Le Monde newspaper---is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream-filled Paris-Brest to festive yule logs, this comprehensive book leads ...
Kedy ste mali v reštaurácii naposledy za obedom chutný dezert? Že si nepamätáte? Alebo si spomínate iba na exotickú kreáciu v luxusnom podniku? V bežnej reštaurácii vám ponúknu zväčša palacinky, zmrzlinový pohár, štrúdľu a nesmrteľný banana split. Hoci dezert tvorí všade vo svete neoddeliteľnú a rovnocennú ...
Čo by nemalo chýbať nielen na vianočnom stole? Odpoveď na túto, na prvý pohľad jednoduchú otázku, sa pokúsil nájsť renomovaný slovenský šéfkuchár, zakladateľ reštaurácií a osobnosť televíznej obrazovky Vojtech Artz v publikácii Ottovho nakladateľstva Vianočná kuchárka. "Azda ryba, pretože jej šupiny ...
Knihu Luštěniny (Kolektív autorov) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok.Název: Pečenie, údenie, grilovanie.Autor: Jürgen a Petra LorenzoviJazyk: slovenský jazykNakladatelství: Ottovo nakladateľstvoZnačka: Ottovo nakladateľstvoDruh: ...