Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
The definitive, home cooking recipe collection from one of the most respected and beloved culinary cultures. Japan: The Cookbook has more than 400 sumptuous recipes by acclaimed food writer Nancy Singleton Hachisu. The iconic and regional traditions of Japan are organized by course and contain insightful ...
Druh sortimentu : Kniha, Nigellissima. Instant Italian Inspiration,, Rok vydania : 2015,.
Britain’s million-copy bestselling, hugely popular bakery is back with over 100 new tried-and-triple-tested recipes that celebrate home baking. This stunning ne…
"This book is full of real charm, personality, love and garlic. The best Indian food is cooked (and eaten) at home". (Yotam Ottolenghi). Real Indian food is fresh, simple and packed with flavour and in this book, Meera Sodha introduces Britain to the food she grew up eating here every day. Unlike the ...
A collection of stories and 100 sweet and savory French-inspired recipes from popular food blogger David Lebovitz, reflecting the way Parisians eat today and featuring lush photography taken around Paris and in David''s Parisian kitchen. It''s been ten years since David Lebovitz packed up his most treasured ...
From her tiny kitchen in Paris, Rachel Khoo has revolutionised the way in which we think about French food with her bestselling book and TV series, THE LITTLE PARIS KITCHEN. Celebrating French cooking with her own modern twist, Rachel has shown the world that recreating the French culinary experience ...
Tradičné, moderné, ale už aj zabudnuté regionálne recepty na najrozličnejšie vianočné dobroty na sviatočný obed i pohostenie návštev sú doplnené o vianočné tradície.Dátum vydania: 13.11.2018Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 978-80-8046-906-1Strán: 175Formát (mm): 160x235
New cover for the paperback of "The Naked Chef". Britain''s most exciting young chef, Jamie Oliver combines bold flavours and fresh ingredients within simple recipes. He is at the cutting edge of modern life and modern British cooking. "The Naked Chef " has something for everyone - from those who want ...
The only book you'll need to put amazing, surprisingly healthy meals on the table every weeknight (and lunch the next day) by bestselling cookbook author, Gwyneth Paltrow
1 000 receptov od najvýznamnejších českých cukrárov a kuchárov. Viac ako tisíc farebných fotografií sladkých jedál i postupov ich prípravy. Rozsiahla kapitola sladkých jedál pre diabetikov. Slovenský text.
Kniha - autor Vladimír Dyk, 132 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá.Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké ...
Knihu Udíme ryby s Milošem Štěpničkou (Miloš Štěpnička) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Tretie, rozšírené a doplnené vydanie populárnej knižky Kuchyňa starých materí z Liptova. V tejto knihe sú zachytené nezbudnuteľné chute z hrncov a mís našich starých materí. Jednoduché jedlá zo surovín, ktoré mali gazdiné doma v komorách, ktoré si samé dopestovali a dochovali vo svojich gazdovstvách. ...
Nová kuchárska kniha, ktorá je plná receptov na ľahkú prípravu chutných pokrmov z dostupných surovín a varenie podľa nich zvládne i úplny začiatočník v kuchárskom umení. Inšpiráciu v receptoch nájde určite i zbehlý kuchár a nejeden gurmán. Kniha obsahuje jednoduché recepty, ktoré sa hodia na stôl nielen ...