Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Kniha - autorka Jana Buštová, 96 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Kniha obsahuje 270 jednoduchých receptov na polievky, hlavné jedlá, nátierky, šaláty, múčniky a cukrovinky bez použitia mlieka a vajec. Navyše tu nájdete rady, ako sa naučiť žiť s intoleranciou na mlieko a vajcia, čím ich nahradiť, ...