Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Kniha - autor Miroslav Kelij; Dominika Strašiftáková, 152 strán, slovenská, pevná bez lesklého krytu Spoznáte ten pocit, ked máte na Niečo chuť, ale neviete na čo? Ked ôsmykrát za hodinu stojíte pred chladničkou a v naj stále to isté nič? Ukážte, čo vo Vás je a poteší okrem seba hľa manžela, deti, priatelov ...
Knihu Tschechische Küche (autor neuvedený) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.