Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Z obsahu: Šunkovo-vaječný plnený paždík so zeleninovou ryžou Zeleninovo-šunková polievka Cibuľové jahňacie kolienko s opekanými zemiakmi Chrumkavé šunkové guľky s cesnakovým zemiakovým pyré Na masle pečené šunkové plátky s praženými zemiakmi a chrenovou omáčkou Vajcia plnené krémom z kuracej pečene v ...
Z obsahu: Dusený bulgur s hráškom Zeleninový závin Pečená fazuľa Kelové loptičky plnené zeleninovým rizotom Nevšedné krokety Paprikový kuskus Grilovaný stopkový zeler s čili Zeleninová viedenská knedľa Farebná divoká ryža a iné. Slovenský text.
A vegetable-focused cookbook from the stylish and delicious New York restaurant. When the Fat Radish opened in 2010, it instantly became a destination for the city''s food, fashion, and media crowds. Its menu of uncomplicated, slightly British, vegetable-focused cooking was also a hit, with its perfect ...
The Nordic Cookbook offers an unprecedented look at the rich culinary offerings of the Nordic region with 700 recipes collected by the acclaimed Swedish chef Magnus Nilsson. The Nordic Cookbook, richly illustrated with the personal photography of internationally acclaimed chef Magnus Nilsson, unravels ...
Paradajka plnená bryndzou s petržlenovou vňaťou Paprika plnená šunkovým krémom Paštéta z kuracieho mäsa s jablkom a koňakom Jablko plnené orechovo-syrovým krémom Farebný zeleninový šalát s medovou zálievkou a grilovanými kuracími prsami Baklažánová rolka plnená syrovým krémom s hriankou Papriková syrová ...
Teľací perkelt Zapečený perkelt Hovädzí perkelt Vaječný perkelt Srnčí perkelt Teľací paprikáš s haluškami Hubový paprikáš Jahňací perkelt na sedliacky spôsob s rascovými zemiakmi Kurací perkelt Perkelt z bravčových nožičiek a iné. Slovenský text.
Cena:23.99€ | Autor:Moskowitz, Isa Chandra | Rok vydania:2013 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:na sklade | ISBN:9780751555462 | Vydavateľ:Sphere
What happened when one of today\''s best-loved food writers had a change of appetite? Here are the dishes that Diana Henry created when she started to crave a different kind of diet - less meat and heavy food, more vegetable-, fish- and grain-based dishes - often inspired by the food of the Middle East ...
America is a melting pot, a fact reflected nowhere better than in kitchen pantries. The American palette is as diverse as the cultures that make it up. So, what does America taste like? The Taste of America is an anthology of edible Americana, the first and only compendium of the best food made in the ...
Vstúpte s nami do sveta Biblie v 36-dielnej sérii Animovaných biblických príbehov. Babylonské vojsko vtrhlo do Jeruzalema a zajalo mladých perspektívnych chlapcov, ktorí sa mali stať elitou babylonského kráľovského dvora. Keď sa Daniel a jeho traja priatelia ocitli na kráľovskom dvore, rozhodli sa, že ...
Weil nicht nur das Auge mitisst, sondern auch der Verstand gerne zu Tisch gebeten wird, kommt die Küchenliteratur vom populären Kochbuch bis zur ernährungswissenschaftlichen Fachlektüre nicht ohne inf.
Kniha - 224 strán, český, pevný bez lesklého krytu 97 receptov najmodernejšie zdravé gastronómia s fotografiami, ktoré už od pohľadu"pošteklia" vaše chuťové bunky. Od www.delicious-blog-lucie.cz. Lucia, food blogerka roku 2014, pre vás napísala kuchárku, ktorá prináša nutnú dávku inšpirácie, a to aj ...
Grains and pulses, nuts and seeds: recipes from breads and tortillas to pancakes and pies. In this timely new book Christine McFadden explores the way in which flour has been a staple part of our diet, and provides a comprehensive look at the alternatives to traditional wheat flour. With an increasing ...
''Kricket''s food is Indian-inspired, but tailored to the tastes of the modern London gastronaut. Modern, fun, meaty cooking with a South Asian accent - I loved it.'' - Keith Miller, Telegraph In Kricket, Will Bowlby shares over 80 mouth-watering recipes, combining the essential spicing of Indian food ...
A fun board book for grown-ups filled with endless ideas to make delicious salads.
THE LONG-AWAITED, ALL-NEW COOKBOOK FROM WAGAMAMA These dishes have been designed for every occasion and offer recipes for a variety of diets. Cook rapid weekday meals, watch slow-cooked ramens simmer and even learn the art of making gyoza - Feed Your Soul is packed with tips and ideas for bringing wagamama ...
Why don''t we eat more veg? They''re healthy, cost-effective and, above all, delicious. Hugh Fearnley-Whittingstall believes that we should all be eating more of the good stuff, as he explains in this brilliant book.He''s come up with an abundance of veg-tastic recipes, including a warm salad of grilled ...