Dnešná doba si vyžaduje dokonalé telá, a tak sa súčasťou života mnohých žien stávajú drastické diéty, vďaka ktorým pribúda v psychiatrických ambulanciách čoraz viac pacientiek. Prvým krokom k štíhlemu telu by však malo byť naštudovanie si správnej literatúry. Čo tak delená strava, stravovanie podľa krvných skupín či semaforu a pod.? Kníhkupectvá vám v súčasnosti ponúkajú rôzne knihy, ktoré vám môžu pomôcť na ceste k štíhlemu a najmä k zdravému telu. Vyberte si z toľkého množstva tú najvhodnejšiu a neubližujte si.
Zajímá vás, jak se stravují závodníci kulturistiky a fitness mimo soutěžní období? Pak se začtěte do naší jedinečné kuchařky. Najdete zde oblíbená jídla 14 vybraných závodníků, kteří vám nabídnou více než 160 receptů na všední pokrmy i nevšední lahůd ky, jež si dopřávají mimo dietu. Dozvíte se, jak nejraději ...
2010. Vite, ze se pred beznymi onemocnenimi muzete chranit a nepotrebujete k tomu ani specialni leky? Tato kniha vam ukaze, ze vsechny ziviny muzete prijimat ze zdrave stravy. Pripomenete si prospesne ucinky zeleniny ci ovoce a dozvite se, ktere potraviny
Žijeme naozaj v dobe jedovej? Odpovede na túto a mnoho ďalších otázok, inšpirovaných knihou "Doba jedová" autorov Anny Struneckej a Jiřího Patočku prináša kniha "Doba jedová 2". Autori ponúkajú čitateľom pútavé čítanie o bežných nápojoch, nových typoch potravín i o úskaliach a rizikách konzumácie sladkostí. ...
Trápite sa diétami a neviete si nájsť tu správnu? Chcete zmeniť svoj životný štýl, no chýba vám názor a rady odborníkov? Táto jedinečná kniha vám pomôže! Opisuje 75 diét, každú stručne charakterizuje, uvádza jej klady a zápory, pre koho je vhodná či nevhodná a aké sú jej základné princípy. Pri každej ...
Kniha - Léčivé účinky, historie a recepty - autor Karel Machala, 184 stran, česky, pevná bez přebalu matná Kvašená zelenina od A do Z: Léčivé účinky, historie a receptyKvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin ...
Brožúra prináša ďalších 53 receptov na teplé i studené diétne jedlá z dostupných potravinárskych surovín, ktoré zostavila vrchná diétna sestra Fakultnej Thomayerovej nemocnice. Ďalej tabuľku doporučených a nevhodných potravín a informácie o vhodnosti konzumácie bežného sortimentu nápojov pri ochorení hypercholesterolémiou.
2010. V uvodnim slove lekar - specialista vysvetluje podstatu onemocneni, okolnosti, za kterych se muze objevit a nutnost upravy zivotospravy jako nejprirozenejsiho lecebneho postupu. Nasleduje tabulka doporucenych a zakazanych potravin a 48 receptu na te
Vaša krvná skupina je kľúčom, ktorý odomyká dvere k tajomstvu zdravia, choroby, dlhovekosti, telesnej vitality a emocionálnej sily. Vaša krvná skupina určuje vašu náchylnosť k chorobám, je vodítkom k tomu, aké potraviny by ste mali jesť a ako by ste mali cvičiť. Je určujúcim faktorom vašej energetickej ...
Zdravými potravinami k dobrému zdraviu.Kniha skúma vzťah medzi stravovaním a zdravím. Ponúka zoznam 50 potravín, ktoré by sme mali jesť častejšie, aby sme sa ochránili pred chorobami a udržali si dobré zdravie. Prehľadné informácie umožňujú zoznámiť sa s liečivými účinkami jednotlivých potravín, s ich ...
Nové, již 3. vydání úspěšné kuchařky z řady Hubneme s rozumem, která již byla zcela vyprodána. Kniha obsahuje konkrétní tipy a recepty na snídaně, obědy a večeře se stejnou energetickou hodnotou (snídaně cca 1000 kJ, hlavní jídla cca 1500 kJ), které navíc mají výhodný poměr živin. V knize jsou i nápady ...
POPIS.Petr Havlíček sa stal známym najširšej verejnosti predovšetkým vďaka reality show Ste to, čo jete. Kniha je rozdelená do dvoch častí. Prvá je zostavená zo stovky otázok žien i mužov, ktorí sa pokúšali držať diétu a zhodiť nadbytočné kilogramy, alebo o zmenu životného štýlu smerom k lepšej životospráve. ...
V knihe 150 najzdravších potravín na svete uznávaný odborník na výživu a autor niekoľkých bestsellerov Jonny Bowden vyvracia mýty o niektorých potravinách, očisťuje ich neprávom poškodené meno a ponúka vám len čisté fakty, aby ste mohli robiť správne rozhodnutia týkajúce sa potravín, ktoré by ste mali ...
Revolučný spôsob stravovania při diabete 1. A 2. typu.Diabetes je vážna choroba, ktorú je však možné zvládnuť!Za 12 týždňov získate opäť zdravie a duševnú rovnováhu.Keď patríte k tým, kto je postihnutý diabetom, je načase s tým niečo urobiť.Táto kniha Vám ponúka jednuduchý, ale priekopnícky progam, který ...
Pokúšali ste sa už mnoho ráz schudnúť, ale bez úspechu?Francúzsky odborník na výživu vypracoval jednu z najúčinnejších diét, overenú dlhoročnou praxou, ktorá vás konečne uspokojí!Je založená na bielkovinách, prírodných proteínoch, a predpokladom jej úspešnosti je dodržanie štyroch po sebe nasledujúcich ...
Pokúšali ste sa už mnoho ráz schudnúť, ale bez úspechu?Francúzsky odborník na výživu vypracoval jednu z najúčinnejších diét, overenú dlhoročnou praxou, ktorá vás konečne uspokojí!Je založená na bielkovinách, prírodných proteínoch, a predpokladom jej úspešnosti je dodržanie štyroch po sebe nasledujúcich ...
Po zime a nadmernom hodovaní je organizmus zaplavený toxickými látkami. Necítite sa dobre a trápia vás depresie. Telo si priam žiada očistu. V tejto knihe sa dozviete ako na to využiť jednu z najstarších a najúčinnejších liečebných metód - pôst. Aké su výhody pôstu: Podporuje vylučovanie škodlivých látok. ...
2010. Tato kucharka, plna lakavych a chutnych receptu, vam diky vedecky overene metode vyvinute ve Spojenych statech pomuze snizit vysoky krevni tlak az o 10 procent. Klicem je nizky obsah soli, dostatek ovoce a zeleniny bohatych na draslik. Zaroven se va
Vhodná strava uzdravuje Skutečné příběhy nemocných lidí, jimž známý dietolog a trenér fitness úspěšně nebo alespoň částečně pomohl a pomáhá k návratu do plnohodnotného života. Zdravotní potíže, nemoci i tzv. civilizační choroby trápí v dnešní uspěchané době velkou část populace a vedle lékařské péče ...
Knihu Bezlepková kuchařka 2 (Iva Bušinová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Dôkladné zoznámenie sa s potravinami rastlinného pôvodu, predovšetkým s ovocím a so zeleninou, nám umožní spoznať nové či netradičné chute alebo sa vrátiť k tým zabudnutým. Ich znovuobjavením nielen rozmaznáme svoje chuťové bunky, ale podporíme aj svoje zdravie. Môžeme sa tak vyhnúť určitým ochoreniam ...