Čokoláda má veľmi príjemnú kĺzavú konzistenciu. Zemitá, machová, plná chuť so štipkou rumu. Kakaové bôby, z ktorých je pripravená táto 75% čokoláda, pochádzajú z Kuby.
Chuťovo pestrá čokoláda s výraznou zemitosťou a korenenými tónmi škorice. V závere sa objavujú aj jemné ovocné tóny. Kakaové bôby, z ktorých je táto delikátna čokoláda pripravená, pochádzajú z Haiti.
Čokoládu Francois Pralus Madagascar odporúčame nechať veľmi zvoľna rozpúšťať na jazyku - možno sa totiž dočkáte prekvapenia až v tejto 100% čokoláde, ktorá neobsahuje ani zrnko cukru, objavíte sladké ovocné tóny. Získané ocenenia z medzinárodných súťaží: bronzová medaila, International Chocolate Awards, ...
Novinka od spoločnosti Lyra! Crunchy Pistachios sú pražené pistácie obalené vrstvami chutnej a kvalitnej mliečnej čokolády zo Slovenska. Ako aj čokoláda, tak aj pistácie majú prvotriednu kvalitu a vyprážajú sa v spoločnosti Lyra. Po vypražení sú obaľované vrstvou mliečnej čokolády, až kým nevzniknú pevné ...
Zmes pražených orieškov v čokoláde.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Chrumkavé čokoládové guľôčky vznikajú postupným obaľovaním zŕn a orechov, vrstva po vrstve. Výber tých najlepších čokoládových dražé obsahuje pistácie v mliečnej čokoláde, mandle v mliečnej ...
Mliečna a horká čokoláda s posypom.Čo je to 200g čokolády? To sú stovky sekúnd pôžitku s okrúhlymi mandalami. S mliečnou aj horkou chuťou v jednom balení. Čokoláda je vyrobená z kakaa Fino de Aroma a v kombinácii so sušeným ovocím alebo scukornatenými lupeňmi kvetov vyberaných Master Chef Chocolatierom ...
Kvalitné pražené mandle máčané v jemnej mliečnej čokoláde obohatenej o škoricu. Sú výborné samotné alebo ako sladkosť ku Vašej obľúbenej kávičke, vďaka čomu objavíte nový rozmer chutí. Lahodný pôžitok vycibrený do dokonalosti! Čokoláda je vyrobená z prémiového kakaa s označením Fino de Aroma. Jedná sa ...
Čokoláda je chuťovo vyvážená s veľmi jemnou horkosťou a príjemnou ovocnosťou. Konzistencia je tradične veľmi jemná až zamatová a dochuť mimoriadne dlhá. Kakaové bôby pochádzajú z oblasti Madre de Dios v povodí Amazonky v Peru.
Pražené Piemontské lieskovce obalené vrstvami slovenskej prvotriednej horkej čokolády Lyra. Lieskovce sa vyprážajú v kvalitnej pražiarni priamo v spoločnosti Lyra. Po vypražení sú obalené vrstvou lahodného nugátu, ktorý obsahuje 30 % lieskových orechov a následne potiahnuté horkou čokoládou z odrody ...
Zmes lahodných orieškov v nugáte a čokoláde. Ak si neviete vybrať len jednu Maximumku a najradšej by ste ochutnali všetky, Maximum Best je riešením. Je to liek pre všetkých nerozhodných. Obsahuje výber dražovaných výrobkov ako sú Maximum Almonds, Caramel, Hazelnuts, Hazelnuts Dark i Physalis. V jednom ...
Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Hazelnuts vznikajú postupným obaľovaním orecha, vrstva po vrstve. Začíname pražením lieskových orechov z oblasti Piemontu priamo v našej pražičke, pretože len tak sa dá dosiahnuť ich maximálna čerstvosť. Následne sú ...
Kakaové bôby Criollio a Trinitario z oblasti Thumaco v horkej čokoláde.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Bean Dark vznikajú postupným obaľovaním do chrumkava upražených bôbov, vrstva po vrstve, kúsok po kúsku. Začíname pražením kakaových bôbov Fino ...
Physalis sú pražené židovské čerešne alebo inak machovky obalené vrstvami slovenskej vysokokvalitnej mliečnej čokolády Lyra. Machovky sa vyprážajú v kvalitnej pražiarni priamo v spoločnosti Lyra. Po vypražení sú obalené vrstvou lahodnej 40 % mliečnej Fino de Aroma čokolády, až kým nevzniknú pevné čokoládové ...
Čerstvé pražené lieskové oriešky v nugáte a slanom karameli. Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Hazelnuts Caramel vznikajú postupným obaľovaním lieskovcov, vrstva po vrstve. Začíname pražením lieskových orechov z oblasti Piemontu priamo v našej pražičke, ...
Čokoláda v prášku MOLINARI v plechovke - hmotnosť: 1kg.
Whole milk Chocolate Drops sú kúsky mliečnej čokolády bez pridaného cukru, ktoré sú sladené len prírodným sladidlom Xylitol. Sú ideálne na pečenie cookies, muffinov, výrobu čokoládových poliev, domáceho müsli, ale hodia sa aj na ochutenie kaše alebo jogurtu.
White Chocolate Drops sú kúsky bielej čokolády bez pridaného cukru, ktoré sú sladené len prírodným sladidlom Xylitol. Sú ideálne na pečenie cookies, muffinov, výrobu čokoládových poliev, domáceho müsli, ale hodia sa aj na ochutenie kaše alebo jogurtu.
Dark Chocolate Drops sú kúsky tmavej čokolády bez pridaného cukru, ktoré sú sladené len prírodným sladidlom Xylitol. Sú ideálne na pečenie cookies, muffinov, výrobu čokoládových poliev, domáceho müsli, ale hodia sa aj na ochutenie kaše alebo jogurtu.
Výberová čokoláda Bean-to-Bar, kakao odrody Criollo s lieskovými orechmi a trstinovým cukrom. Bez palmového oleja, lepku a konzervantov. Vyrobená na Slovensku.
Základ unikátnej čokolády tvorí až 40 % pravej bielej čokolády z kakaového masla. Dosladená trstinovým cukrom a vylepšená protizápalovou kurkumou a mandľami. Obsah čistého cukru je takmer 2x nižší ako pri bežných bielych čokoládach. Neobsahuje mlieko, lepok ani palmový olej, je vhodná aj pre vegánov ...