Zloženie: cukor 44.3%, sušené mlieko 22,7%, kakaové maslo, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitín, aróma: prírodná vanilka, prírodné farbivá - extrakt z červenej repy, papriky, karotky, zelenej mäty. Môže obsahovať stopy lieskových orieškov, vlašských orechov, mandlí a pistácií Obsah kakaa: v mliečnej ...
Zloženie: cukor 44,7%, sušené mlieko 23,4%, kakaové maslo 21,5%, kakaová hmota 9,9%, emulgátor-sójový lecitín 0,5%, aróma - prírodná vanilka, potraviny s farbiacimi vlastnosťami (paprika, karotka, spirulina, svetlice farbiarsky, citrón, jablko, reďkev a čierne ríbezle) Alergény: sušené mlieko, sójový ...
BALANCE horká čokoláda bez cukru obsahuje: iba kakaové maslo bez hydrogénovaných tukov kakaové bôby z najlepších plantáží pomaranč 5% prírodná vanilková aróma Môže obsahovať stopy orieškov a mlieka. Viac na adcc.sk.
Horká čokoláda s čučoriedkami, so sladidlami, bez pridaného cukru. Obsah kakaovej sušiny min. 58%. Zloženie: kakaová hmota, diétna vláknina (inulín), sladidlá (maltitol, glykozidy steviolu), kakaové maslo, čučoriedky (4%), emulgátor (sójový lecitín), prírodná vanilková a čučoriedková aróma. Môže obsahovať ...
Lyra Caramel je kvalitná slovenská mliečna čokoláda s karamelom. Má intenzívnu a neodolatelnú chuť. Je jemná ako krém, ktorý sa vás snaží opantať a pohladiť dotykom karamelu. Názov značky Lyra znamená návrat k prírode a nesie rovnaký názov ako hudobný nástroj a spevavý vták lyrebird, ktorý dokaže napodobniť ...
AJALA Tmavá čokoláda BIO - kvalitná čokoláda v bio kvalite, ktorá poteší tvoje chuťové poháriky AJALA Tmavá čokoláda BIO je čokoláda pripravená len z výberových kakaových bôbov tej najvyššej kvality a sladkej panely, teda sušenej trstinovej šťavy. Vďaka využitiu kvalitných surovín a poctivých výrobných ...
Bio horká čokoláda na varenie VIVANI 200 g Horká čokoláda na varenie s obsahom kakaa 70%. Na rozdiel od bežných výrobkov neobsahuje žiadne náhrady, stužené tuky alebo arómy, ale iba pravé kakao a prírodný trstinový cukor. Čokolády značky Vivano sú vyrábané nemeckou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. ...
Čokoláda Chopollen BIO 74%.Jedinečná ručne vyrobená mliečna čokoláda s obsahom 74% kakaa a s obnôžkovým peľom vyrobená na Slovensku a dokonca v BIO kvalite.Čokoláda Chopollen spája kvalitnú čokoládu a tradíciu slovenského včelárstva. Obnôžkový peľ zbierajú včely v podobe peľových koláčikov na zadnom ...
Bohatá chuť krémového karamelu na jazyku a nezbedné chrumkanie pri každom zahryznutí. Nikdy neviete či v jemnosti karamelovej čokolády zaiskrí zrnko soli, alebo vás na jazyku pošteklí oriešková chuť pražených pekanov a pohánky. Zloženie: iela čokoláda (90 %) – kakaové maslo (podiel kakaovej sušiny min. ...
75% čokoláda pripravená z kakaových bôbov odrody Forastero pestovaných na Pobreží Slonoviny. Chuťový nástup je jemne orechový, potom sa rozvinú tóny ovocia a medu. Príjemný tón kvetového nektáru vzadu na jazyku.
75% čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných z odrody Trinitario na Trinidade. Konzistencia je zamatovo hladká.
Horká čokoláda s pomarančom a mandľami.,.