Skip to content Skip to footer

Získajte výhody s autom na leasing

Uvažujete o kúpe auta? Pri výbere si starostlivo vyberáte značku a typ auta podľa vašich preferencií, no jeho financovanie je pre vás aj naďalej problematické. Riešenie ponúka kúpa auta na leasing.

shutterstock 1100968712

Uvažujete o kúpe auta? Pri výbere si starostlivo vyberáte značku a typ auta podľa vašich preferencií, no jeho financovanie je pre vás aj naďalej problematické. Riešenie ponúka kúpa auta na leasing.

Riešiť zaobstaranie si auta cez leasingové spoločnosti sa oplatí. Túto možnosť preferujú najmä mladí podnikatelia a šoféri, ktorým neprekáža, že nebudú jeho okamžitými vlastníkmi. Čakania sa však obávať nemusíte. Stačí si totiž uvedomiť, koľko by vás reálne stálo, keby ste si pri kúpe aute zvolili nevhodné riešenie. Viete, čo s takýmto prenájmom získate? Prinášame vám hneď niekoľko výhod.

Celkový proces je jednoduchý. Leasingová spoločnosť kúpi auto a vám ho prenajme. Vy si tak môžete zaobstarať auto na splátky a získať výhody vďaka pravidelným mesačným splátkam. Nemusíte vrážať mnoho financií a vozidlá potrebné k vášmu podnikaniu máte k dispozícii ihneď.

shutterstock 1100968712

Vybavenie je maličkosť

V súčasnosti vybavíte leasing rýchlo a jednoducho. Nepotrebujete dokonca ani ručiteľa a nemusíte mať ani dokladovaný príjem. Využite vo vašom podnikaní finančné prostriedky inak ako na kúpu vozidla. Dokonca aj ušetríte čas tým, že budete komunikovať o všetkých potrebných náležitostiach od servisu po poistné udalosti výlučne len s danou leasingovou spoločnosťou.

Zaplatíte len časť

Operatívny leasing ponúka viacero výhod. Auto síce nevlastníte, no reálne zaplatíte len za určitú časť ceny auta, ktorú prejazdíte. Po jeho skončení auto odovzdáte naspäť spoločnosti a uvedené vozidlo si teda len prenajímate. V rámci vzájomnej dohody môže prenajímateľ zabezpečiť aj rôzne výhodné služby. Zväčša sa to týka najmä servisu a celkovej údržby vozidla. V ponuke býva však aj mnoho doplnkových služieb. Tie si môžete skombinovať priamo pre vás.

Ušetrite s leasingom

Je samozrejmosťou, že pravidelným používaním vozidla časom stráca svoju hodnotu. Mnohokrát si však vodiči neuvedomujú, že všetky vynaložené náklady by mohli využiť aj efektívnejšie. Vďaka operatívnemu leasingu vás šoférovanie bude stáť menej a určite oceníte aj vopred dohodnuté pravidelné mesačné splátky. Nemusíte viac riešiť prevádzku vozového parku či prijatie potrebného personálu nevyhnutného na jeho údržbu. A pokiaľ nastane neočakávaný výpadok, s leasingovou spoločnosťou máte záruku v podobe zabezpečenia náhradného vozidla.

Uvažujete o prenájme osobného vozidla alebo toho úžitkového? Banka vám však odmietla poskytnúť úver a vy o zadlžovaní nechcete ani len počuť. Leasing na auto je tým pravým riešením, vďaka ktorému sa môžete venovať výlučne vášmu podnikaniu.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment