Skip to content Skip to footer

Vianočné darčeky pre každého v BigON!

Aj vám sa pred Vianocami stáva, že hľadáte zaujímavý darček pre svojich blízkych a zároveň premýšľate, ako to urobiť, aby vám na účte ešte niečo ostalo? Práve pre vás je tu BigON.

V Bigone nájdete vždy niečo pre každého! Študujete, máte veľa kamarátov alebo jednoducho chcete obdarovať každého vo svojom okolí? Na to sa ideálne hodia drobné, milé a hlavne funkčné darčeky už od 1eura. Pozrite sa na malú ukážku, čo si môžete kúpiť od 1 do 21 eur. V prípade, že máte o niečo vyšší rozpočet, môže byť zaujímavým darčekom krásny ruksak či taška na notebook, klávesnica alebo myš. Pre hráčov je v ponuke atraktívne herné príslušenstvo. Ak sa nebránite trochu vyššej investícii, poradia váma navyše, ešte UŠETRÍTE fúru peňazí!

Ako ušetriť čo najviac pri nákupe počítačov?

Zázračným slovom je obnovená technika. Takmer pri každom produkte v oblasti výpočtovej techniky existujú štyri typy: nová, používaná, obnovená (repasovaná) a predvádzacia technika. 

Pod pojmom NOVÁ sa skrýva produkt, ktorý ešte nemal majiteľa. Produkt je zabalený v originálnej krabici od výrobcu s oficiálnou, podľa zákona danou záručnou dobou. Výhodou je, že máte nový produkt. Často vnímanou nevýhodou je ale vyššia cena. V Bigone ich nájdete v kategórii TOP premium. 

POUŽÍVANÁ technika popisuje produkt, ktorý kupujete z druhej ruky. Často prostredníctvom bazárov. Výhodou je väčšinou nízka cena. Ibaže, nemáte sa ako presvedčiť, že je produkt naozaj v poriadku. Najhoršie je, že záruku vám na tento typ produktu nikto nedá. Používanú techniku v Bigone nenájdete.

Tretiu a štvrtú kategóriu tvorí obnovená a predvádzacia technika. Je to ideálne spojenie oboch svetov: nízka cena a záruka, ako na nové, priamo od predajcu.

Čo presne obnovená technika znamená? 

Sú to produkty z výkupu z veľkých zahraničných spoločností, ktoré ich používali v rámci operatívneho lízingu (forma prenájmu výpočtovej techniky). Tieto produkty boli skontrolované a vyčistené. Pokiaľ bolo potrebné, chybné diely boli vymenené, a keď prešli testami, vrátené do predaja. Veľká výhoda je, že firmy, ktoré si túto techniku kupujú, si zakladajú na kvalite – vždy si vyberajú top techniku, ktorá je dostupná na trhu. Veľkou výhodou pre vás je, že pri kúpe obnovenej techniky dostávate ZÁRUKU ako na nový kus za omnoho nižšiu cenu. Často o 50 – 72% nižšiu! Neveríte? Pozrite si ponuku notebookov, počítačov, monitorov a telefónov.

A čo predvádzacia technika?

Tá pochádza zo špeciálneho programu renomovaných výrobcov, napríklad HP, Lenovo, Asus alebo Dell. V rámci tohto programu výrobcovia ponúkajú na predaj produkty, ktoré použili na prezentačné účely na rôznych akciách po celom svete. V rámci tohto predajného kanála sa predávajú aj kusy vrátené v rámci 14 dňovej lehoty priamo výrobcovi, ktorý ich skontroloval a opäť vrátil do predaja. V tomto prípade je záruka ako na nový produkt priamo od výrobcu. Jedinou nevýhodou je množstvo: je totiž obmedzené. Takže nečakajte a kliknite priamo SEM! Tieto kusy sa u predajcu nikdy dlho neohrejú. 

A BONUS naviac? Kúpou obnovenej a predvádzacej techniky navyše šetríte životné prostredie. Podľa štatistík denne skončí v odpade až 50 miliónov ton elektroniky, čo predstavuje viac ako 400-tisíc mobilov a 140- tisíc počítačov!

Ak chcete darček, ktorý je funkčný, kvalitný, a zároveň má dobrú cenu, Bigon.sk má pre vás pripravený adventný kalendár, v ktorom nájdete každý deň adventu jeden produkt za skvelú bezkonkurenčnú cenu. Poďte s nami nakupovať, obdarovávať a šetriť s ohľadom na životné prostredie

Predajcu nájdete na stránke https://www.bigon.sk/ alebo v kamennej predajni na Hornej 18 v Banskej Bystrici. Prípadne môžete volať na číslo 048/3996030.