Skip to content Skip to footer

Roll-Up: Efektívny spôsob, ako propagovať svoje podnikanie za prijateľnú cenu

Na dosiahnutie zvýšeného rastu zisku a na podporu spoločnosti je potrebná efektívna reklamná kampaň. Vo väčšine prípadov je to ale pomerne nákladná metóda, ktorá si vyžaduje neustále finančné investície. Vy ste však začínajúci podnikateľ, ktorý reklame nerozumie a nemá obrovské rozpočty na propagáciu vášho produktu alebo služby. 

bratmun-rollup

Na dosiahnutie zvýšeného rastu zisku a na podporu spoločnosti je potrebná efektívna reklamná kampaň. Vo väčšine prípadov je to ale pomerne nákladná metóda, ktorá si vyžaduje neustále finančné investície. Vy ste však začínajúci podnikateľ, ktorý reklame nerozumie a nemá obrovské rozpočty na propagáciu vášho produktu alebo služby. 

Potom sa vo vašej hlave určite nazhromaždilo veľké množstvo otázok, ako tieto neľahké začiatky zvládnuť a všetko vhodne skombinovať pri využití aktuálnych podmienok?

Napriek rastúcej popularite internetového marketingu nestrácajú klasické reklamné produkty svoj význam. Populárne boli už pred mnohými rokmi a stále sa radia k pomerne efektívnym marketingovým nástrojom, ktorý umožňuje dosiahnuť rast predaja a zvýšiť povedomie o značke.  Dôkazom toho sú aj výhody inzercie rolovacieho stojanu v reklame, ktoré vám uvedieme nižšie.

Roll up je dostupnou súčasťou vašej marketingovej stratégie

Súčasné trendy v propagácií ponúkajú širokú škálu možností, ktoré pomáhajú a môžu znížiť náklady na vašu reklamu. Jedným z nich je aj použitie zvinutých stojanov. Tento stále pomerne nový reklamný model zodpovedá potrebám každej spoločnosti a používa sa v rôznych projektoch.

Roll-up stojan je ekonomická mobilná výstavná štruktúra – panel, ktorý sa po zložení stáva dokonalou vizitkou vašej spoločnosti. Vďaka použitým materiálom ide o veľmi pohodlný a ekonomicky prívetivý model offline reklamy, ktorý využijete pri nejednej príležitosti. 

bratmun-rollup

Roll Up má perfektný dizajn a mechanizmus

Roll Up prevyšuje vzhľad ostatných foriem reklamy. Má ideálny dizajn a vhodný mechanizmus, ktorý rozširuje pôsobnosť reklamného produktu. Zákazník ho môže použiť na informovanie ľudí alebo na reklamu svojho produktu, pričom využije jednu z jeho hlavných výhod – mobilitu, kompaktné rozmery a flexibilitu. Stojan sa ľahko premiestňuje z miesta na miesto, jeho inštalácia nevyžaduje špeciálne zručnosti. Nízka hmotnosť uľahčuje pohodlnú prepravu z jedného miesta na druhé.

Je efektívny

Z reklamného hľadiska ide o mobilný a kompaktný offline banner, ktorý môžete použiť na veľké množstvo plánovaných akcií. Dobrou správou však je, že na jeho vyhotovenie nepotrebujete žiadne špeciálne zručnosti, pretože hotový Roll Up si môžete objednať jednoducho cez internet. Zaujme aj na tom najrušnejšom mieste a postará sa o všetky súčasné potreby vonkajšej reklamy. 

Má flexibilné použitie

Rollupy môžu byť použité nielen vonku, ale aj v interiéri. Bez problémov môžu byť umiestnené na akýkoľvek povrch a miesto. Dajú sa tiež použiť v procese informačnej podpory, stimulácie predaja kancelárskych priestorov, obchodu alebo reklamy v nákupných centrách. Nezaberajú veľa miesta a informácie na nich sú veľmi dobre viditeľné. Tak sa o tom presvedčte a vyskúšajte. 

Samozrejme, závisí od vás, aké konštrukčné prvky, dizajn a parametre roll up získa. Náklady na jeho výrobu sú však optimálne, vzhľad reprezentatívny a použité materiály (polypropylénové fólie) vysoko odolné. Všetko veľmi dôležité hodnoty, ktoré vo vašej marketingovej stratégií určite oceníte. 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment