Skip to content Skip to footer

Pricemania pomôže Balíkomatu naplno rozvinúť sieť samoobslužných odberných miest pre e-shopy

Prevádzkovateľ služby Balíkomat spoločnosť INTIME, s.r.o. a popredný porovnávač cien a kvality e-shopov www.pricemania.sk sa dohodli na dlhodobej spolupráci.

Prevádzkovateľ služby Balíkomat spoločnosť INTIME, s.r.o. a popredný porovnávač cien a kvality e-shopov www.pricemania.sk sa dohodli na dlhodobej spolupráci.

Služba Balíkomat umožňuje zákazníkom e-shopov rýchly, komfortný a diskrétny odber tovaru prostredníctvom 50 samoobslužných automatov, ktoré sú umiestnené na dobre dostupných miestach (nákupné centrá, čerpacie stanice) v rámci celého Slovenska. Aktuálny počet predajcov, ktorí službu podporujú je 52.

Balíkomat

Cieľom spolupráce je niekoľkonásobne zvýšiť počet e-shopov, ako aj koncových zákazníkov, ktorí službu využívajú.

„Službu Balíkomat považujem za veľmi komfortný a moderný spôsob vyzdvihnutia tovaru z e-shopov, ktorý odstraňuje nevýhody doručenia tovaru kuriérom, kedy sa zákazník často musí prispôsobovať dopravcovi. V prípade Balíkomatov si tovar viete vyzdvihnúť kedykoľvek počas dňa, zaplatiť v automate kartou a za pár minút ste vybavení. Verím, že vďaka vybudovaným vzťahom a návštevnosti Pricemanie pomôžeme službu Balíkomat etablovať ako štandard v oblasti doručovania tovaru z e-shopov,” hovorí Michal Král, CEO portálu Pricemania.sk.

„Spoluprácu s Pricemaniou vnímame ako pozitívny krok k podpore a zvýšeniu povedomia služby Balíkomat 24/7 u širokej spotrebiteľskej verejnosti. Veríme, že táto spolupráca pomôže rozšíriť využívanie služby Balíkomat 24/7 v segmente malých a stredných e-shopov. Implementovanie služby Balíkomat 24/7 umožní internetovému predajcovi poskytnúť svojim zákazníkom širšie možnosti dopravy a vyzdvihnutia tovaru, čím im zabezpečí zvýšený komfort a spokojnosť,“ uzatvára Josef Ecker, CEO spoločnosti IN TIME, s.r.o.

Balíkomat 24/7 je sieť unikátnych samoobslužbých odberných miest. Tvorí ju spolu 50 automatov rozmiestnených po celom Slovensku, ktoré umožňujú 24 hodín denne a 7 dní v týždni veľmi rýchlo a komfortne vyzdvihnúť si zásielky zo zazmluvnených e-shopov.

Pricemania.sk je jeden z najväčších portálov na porovnanie cien a kvality e-shopov, ktorý agreguje viac ako 6 000 e-shopov a mesačne ho navštívi viac ako 400 000 unikátnych užívateľov.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment