Skip to content Skip to footer

Prežite tie najkrajšie lyžiarske okamihy so svojimi deťmi

Hoci najradšej máme zo všetkých ročných období leto, ale sú medzi nami aj takí, ktorí sa tešia na zimu práve preto, lebo milujú zimné športy, najmä lyžovanie alebo sánkovanie. K zábave na svahu bezpochyby patrí aj kvalitné lyžiarske oblečenie, ktorého súčasťou by mali byť aj pánske lyžiarske okuliare. Kto je skúseným a pravidelným lyžiarom, ten vie, že každá súčasť lyžiarskeho odevu je veľmi dôležitá.

panske-lyziarske-okuliare-najlyze-sk

Hoci najradšej máme zo všetkých ročných období leto, ale sú medzi nami aj takí, ktorí sa tešia na zimu práve preto, lebo milujú zimné športy, najmä lyžovanie alebo sánkovanie. Ak má otec rodiny k týmto športom kladný vzťah, rozhodne si ich obľúbia a zamilujú aj jeho ratolesti. K zábave na svahu bezpochyby patrí aj kvalitné lyžiarske oblečenie, ktorého súčasťou by mali byť aj pánske lyžiarske okuliare. Kto je skúseným a pravidelným lyžiarom, ten vie, že každá súčasť lyžiarskeho odevu je veľmi dôležitá.

panske-lyziarske-okuliare-najlyze-sk

Niekedy sa však stáva, že podľahneme rôznym akciám a zľavám a kúpime si takú výstroj, ktorá nespĺňa naše požiadavky alebo po čase zistíme, že je nekvalitná. Z toho vyplýva, že na lyžiarskom oblečení sa neoplatí šetriť, ak si chceme lyžovačku užiť naplno a s potešením. 

Bezstarostné a príjemné chvíle na svahu

Aby tie chvíle naozaj aj boli takými pre nás i pre naše deti,  treba sa na ne vopred dobre pripraviť. Mali by sme svojim ratolestiam zabezpečiť kompletnú lyžiarsku výstroj a všetko potrebné, čo si lyžovanie vyžaduje. Základom je kvalitné lyžiarske oblečenie, ktoré ich zahreje a nepremokne, a samozrejme, svoju dôležitú úlohu zohráva aj správna detská lyžiarska prilba.  

Lyžiarska prilba plní zásadnú funkciu na svahu. Chráni nás i naše deti pred poranením hlavy a tlmí prípadné pády. Preto by sme si mali dať záležať na jej výbere a kúpe. Investovať do nej sa určite oplatí, nemáme ju ako módny doplnok, ale ako jedinú ochranu hlavy proti zraneniam počas lyžovania. Najdôležitejšou zásadou pri výbere lyžiarskej prilby je, že by nemala byť ani veľká, ani malá, taká akurát. Aby na hlave netlačila, ani voľne „nelietala“ a nepadala do očí. Čo sa týka detskej lyžiarskej prilby, platí pravidlo, že by sme mali vyberať prilbu vybavenú systémom regulácie veľkosti. 

Lyžiarske rukavice- dôležitá súčasť výbavy malých i veľkých lyžiarov 

Kvalitné lyžiarske nohavice, bunda, prilba, okuliare. Nezabudli sme ešte na niečo? Predsa lyžiarske rukavice. Bez nich by sme si lyžovačku určite neužili naplno. Mali by ich mať aj naše deti z hľadiska bezpečnosti a tiež ako ochranu pred zimou a mrazom. Svojou kvalitou sa rozhodne môžu pochváliť napr. lyžiarske rukavice leki, v ktorých sa Váš malý lyžiar či lyžiarka budú cítiť skvelo. 

Nepremokavé a priedušné- to je záruka kvalitných lyžiarskych rukavíc. Ruky detí ostanú v suchu a v teple vďaka nepremokavosti rukavíc a zároveň skvelo odvedú pot vďaka svojej priedušnosti. 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment