Skip to content Skip to footer

Pánske boxerky – spôsob ako odhaliť muža

Pánske boxerky sú každodennou súčasťou všetkých mužov na tejto planéte. Aj keď pripúšťame, že sa nájdu výnimky, ktoré sa neboja experimentovať a občas na spodnú bielizeň úmyselne zabudnú. Pre niekoho je to ideálne riešenie, no pre tých, ktorí predsa len uprednostnia spodnú bielizeň je na trhu niekoľko možností.

O čom napovedá typ spodnej bielizne?

Mnohí ich v dnešnej dobe považujú za pozostatok minulosti a napriek tomu si ich aj v súčasnosti zvolí veľa mužov. Reč je o klasických slipoch, ktoré síce nepôsobia dvakrát príťažlivo, no hovorí sa, že muži nosiaci slipy patria k tým najlepším milencom, ktorí vyzdvihnú potreby partnerky nad tie svoje. Páni sa v nich cítia komfortne, intímne partie držia tam, kde je to potrebné a veľmi dobre sedia. Tento typ spodnej bielizne je vhodný predovšetkým pre mužov so širokými bedrami.

V prípade, že vás slipy neoslovili, určite natrafíte nielen na dámske boxerky, ale tiež na boxerky pánske. Prípadne si môžete vziať oboje a potešiť tak aj vašu polovičku. Tento typ spodnej bielizne je vhodný predovšetkým pod obtiahnuté nohavice. Krásne priliehajú a nechávajú vyniknúť siluetu pánskej postavy. Tešia sa veľkej obľube, pretože sú vhodné a pohodlné nielen na bežný pracovný deň, ale aj počas športu. Uprednostňujú ich sebavedomí muži, ktorí majú vždy a všetko pod kontrolou. Aj keď ide o pánov energických a unikátnych, v posteli na tieto svoje prednosti akosi vraj trochu zabúdajú.

Pánske boxerky patria k obtiahnutému druhu spodnej bielizne, no nie všetci muži majú záujem o takýto pocit stiesnenosti. Tí, ktorí uprednostňujú pohodlie a dbajú o svoje zdravie volia skôr trenírky. Ak porovnáme boxerky pánske s trenírkami, v prípade trenírok je lepšie voliť voľnejšie rifle či iné nohavice. Samozrejme, ich priliehavosť k postave značne ovplyvňuje materiál, z ktorého sú vyrobené. Preto pri ich výbere myslite aj na to, aký druh nohavíc prevažuje vo vašej skrini. Muži, ktorí siahajú po trenírkach obľubujú komfort nielen počas ich nosenia, ale očakávajú ho aj vo svojom živote. Ide o mužov pripravených na rodinný život, ktorí sú láskaví, nežní a verní partneri.

Zabudnite na nudu…

Keď sa hovorí o spodnej bielizni, zväčša si mnohí predstavia pánske boxerky bielej farby, tmavej, sivej, prípadne boxerky pánske s minimalistickou potlačou. Áno, takéto farebné kombinácie asi patria k najpraktickejším, ale nie vždy musí byť všetko iba o tom, čo sa hodí. Je dobré mať aj zopár takých kúskov, ktoré možno nezapadajú do bezproblémového systému, no prinesú so sebou príjemný chaos.

Pánske boxerky s vtipnou potlačou sú presne tým článkom, ktorý rozveselí vašu zbierku spodnej bielizne a z vašej skrine vyženie nudu. Muži, ktorí sa neobávajú kúpiť si pánske boxerky s vtipnou potlačou dávajú svojou voľbou jasne najavo, že nemajú problém vystreliť si zo samého seba. Nepochybne majú zmysel pre humor a patria ku kreatívnym ľuďom. Takéto pánske boxerky odrážajú ich výraznú individualitu a snahu byť vo všetkom prvý a najlepší. Preto ak túžite prejaviť svoje skutočné ja originálnym spôsobom, potom by ste si mali určite kúpiť pánske boxerky s vtipnou potlačou. V prípade, že sú vám sympatickejšie trenírky, určite nájdete potlač, ktorá vás zaujme aj v tomto variante.

Ak teda práve stojíte nad spodnou bielizňou a stále neviete prečo a ktorú si vybrať, urobte si malú sebareflexiu a porozmýšľajte, aký typ muža ste. Nikdy neviete, komu ich budete musieť ukázať…

Show CommentsClose Comments

Leave a comment