Skip to content Skip to footer

Ako môžete kombinovať Nike tenisky?

Nike patrí k značkám, ktoré sa tešia veľkej popularite medzi mladými ľuďmi alebo aj na ihrisku počas športových aktivít. Veľa modelov Nike tenisiek môžete štýlovo skombinovať s vaším oblečením, pričom sa nemusíte nijak obmedzovať. Spôsobov, ako by ste mohli nosiť tieto tenisky, je naozaj veľa, vďaka čomu si môžete nájsť svoje obľúbené kúsky, ktoré s týmto typom obuvi vyniknú. 

Športový look alebo tenisky do mesta

Zabudnite na presvedčenie, že Nike tenisky sa hodia len k športovým outfitom alebo na ihrisko. Nebojte sa vyčnievať a obliecť si ich aj k šatám alebo k sukni, pričom môžete na svoj look upútať práve jednoduchou kombináciou oblečenia. Ak však patríte k ľuďom, ktorí vo svojom voľnom čase preferujú najmä športové a pohodlné oblečenie, ako sú aj voľné mikiny alebo nohavice, tak aj tento štýl obliekania môžete zvýrazniť výberom kvalitných tenisiek Nike 270. Nebojte sa experimentovať ani s farbami, určite nemusíte ostať len pri čiernej klasike. 

Elegantné kúsky a športová obuv? To už dnes nie je žiadnym prekvapením, keďže tenisky dokážete pohodlne a štýlovo skombinovať, pričom váš outfit nebude vyzerať prekombinovane. Modely Nike tenisiek sa prezentujú ako kvalitná mestská a športová obuv, ktorá si získa pozornosť vášho okolia. Pri ladení celého outfitu si dajte záležať na výbere tenisiek, ktoré dokážu spraviť naozaj veľa. Aj obyčajný outfit si vďaka pekným teniskám získa obdiv svojho okolia, pričom nemusí ísť o extravagantný model. 

Veľa možností 

Ak nepatríte k typom, ktorí túžia po pozornosti, tak si vystačíte aj s klasikou v podobe čiernobieleho ladenia vášho outfitu. Stačí už len vybrať pohodlné nohavice alebo mikinu s potlačou, ktorá bude skvelou voľbou k vašej obuvi. V prípade, že sa venujete športovým aktivitám alebo často beháte, tak určite oceníte také modely, ktoré sú priamo určené na beh. Vďaka kvalitnému spracovaniu môžete nosiť tenisky aj počas zimy. 

Šaty a streetstyle

Odhaľujete často svoje nohy nosením krátkych šiat alebo sukní? Aj v tomto prípade môžete zvoliť Nike tenisky, ktoré sú ideálne pre pohodlný look v šatách. Modely Nike Air Max 270 vyzerajú moderne a vkusne, keďže ich dokážete využiť pri rôznych príležitostiach. 

Existuje veľa možných spôsobov a kombinácií, ako môžete nosiť štýlové Nike tenisky. Určite nemusíte zostať len pri športovom oblečení. Nebojte sa experimentovať s celý lookom, ktorý doladíte výraznejšími farbami. Na stránke Footshopu nájdete modely, ktoré sa hodia na ihrisko, ale aj do ulíc! Populárne sú rôzne štýlové kombinácie, ktoré zahŕňajú hneď niekoľko farieb. 

Zdroj obrázka:

Footshop