Vergnano Espresso Ricco 700.Zmes intenzívnej chuti Vergnano Espresso Ricco 700 je v šálke plná a krémová. Skladá sa z najlepšej, čiastočne pranej brazílskej kávy typu Arabika, a indickej Robusty, ktorá dodáva zmesi neprekonateľnú plnosť, v súlade s pravou talianskou tradíciou. Voňavá intenzívna chuť ...
Káva zrnková, 100% arabica, pôvod Južná Amerika, miesto praženia Nemecko, stupeň praženia 3, 1000 g Káva J. J. Darboven svojou neodolateľnou chuťou a vôňou dokáže zlepšiť náladu každému milovníkovi kávy. Zrnková káva je balená do 1071g balenia, ktoré oceníte predovšetkým pri častejšom pití kávy. Ide ...
Vysoký podiel najkvalitnejších kávových zŕn Arabica zo Strednej a Južnej Ameriky doplňuje pikantnú arómu kávy Robusta a potešia každého milovníka kávy. Výborná zmes Gran Espresso je špecifická predovšetkým širokou škálou chutí, plností a skvelou hustou cremou. K charakteristickým vlastnostiam kávy Lavazza ...
Rovnako ako uvšech nových druhov kávy Hausbrandt sa aj tu podarilo vtisnúť pečať najvyššej kvality a dokonalej chuti novej zmesi. Káva ktorá je zložená zo 9ti druhov 100 % Arabiky, ktoré pochádzajú výlučne z Kolumbie, ktorá druhým najväčším producentom kávy v Strednej Amerike. Táto káva sa oproti sériovo ...
Rada Lavazza Espresso Barista bola vytvorená aby ste si aj doma mohli pripraviť pravé talianske espresso, aké pripravujú len profesionálni baristi. Espresso Barista Gran Crema je zmes arabiky a robusty s bohatou vyváženou chuťou, v ktorej ucítite sušené ovocie, kvety a oriešky. Balená v ochrannej atmosfére.Lavazza ...
Molinari Qualita Rosa zrnková káva 1kg.Molinari Qualita Rosa je zaujímavá zmes sofistikovaných káv, ktorá kombinuje jemné ovocné tóny a jemné telo. Jedná sa o unikátny produkt, ktorý má svoj vlastný obraz s nádychom ženskosti. Ideálne pre mliečne kávy!Pôvod: ARABICA zo strednej a južnej Ameriky, ROBUSTA ...
Hausbrandt Academia je v talianských baroch a kaviarňach určite najrozšírenejšou kávou z celého sortimentu pražiarne Hausbrandt. Vďaka vysokej kvalite získala Hausbrandt Academia zlatú medailu v roku 2006 v prestížnej súťaži Accademia Italiana Maestri Pasticceria. Táto zmes je namiešaná iba z tých najlepších ...
Honduras má veľmi dobré podmienky pre pestovanie kávy. Káva z regiónu Montecillos-Marcala sa pestuje vo vysokých nadmorských výškach, dosahujúcich 1300 až 1700 m n. m., produkuje najkvalitnejšiu a najznámejšiu honduraskú kávu. Pre túto honduraskú kávu je typické zamatové telo so živou aciditou, výraznou ...