El Salvador produkuje iba Arabiku. Z Variet je najviac zastupena Bourbon s 68% podielom, dalej nasleduje Pacas s 29% podiel a zvyšné 3% ostávajú pre ďalšie variety. Klasifikácia kávy, a aj kvality závisí od nadmorskej výšky v ktorej sa káva pestuje, čím vyššia nadmorská výška, tým kvalitnejšia káva: ...
Táto mexická káva v sebe spája mimoriadnu jemnosť, ľahkú aciditu a výraznú čokoládovú sladkosť. Je výnimočná svojou hladkou chuťou bez rušivých exotických tónov. V Mexiku sa pestuje prevažne arabika, ktorá sa najčastejšie spracováva mokrým spôsobom. Pri pestovaní kávy sa kladie dôraz na ekologické požiadavky, ...
Káva z Kolumbie je charakteristická svojou jemnosťou a veľmi príjemnou jemne čokoládovou chuťou. Káva Supremo sa vyznačuje jasnosťou a stredným telom. Je vhodná pre milovníkov káv, ktorý si chcú dopriať viac šálok denne.Kávovníky v severnej Kolumbii pestujú farmári v nadmorskej výške 1600 metrov v pohoriach ...
100% Arabika z Brazilie, z najkvalitnejších kávových zŕn, ktoré boli špeciálne triedené a pražené, aby dosiahli lahodnú chuť a silnú arómu.Kávu Lavazza môžeme nazvať kráľovnou kávy.Tajomstvom jej úspechu je mimoriadna kvalita, starostlivosť a nadšenie, s akým pre túto značku pracujú tisíce ľudí po celom ...