Unold 48806

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Zmrzlinovače

Zmrzlinovač 150 W, objem 1,5 l, LCD displej, rozsah mrazenia do cca - 35° C, časovač 10/20/30/40/50/60 min UNOLD Gusto luxusný zmrzlinovač v modernom štýle, je tým pravým tromfom pre vaše oslavy a párty. Tento prístroj ponúka výrobu perfektnej mäkké zmrzliny tak ako ju poznáme. Zmrzlinovač vykúzli ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Zmrzlinovače

Popis

Zmrzlinovač 150 W, objem 1,5 l, LCD displej, rozsah mrazenia do cca - 35° C, časovač 10/20/30/40/50/60 min








UNOLD Gusto luxusný zmrzlinovač v modernom štýle, je tým pravým tromfom pre vaše oslavy a párty. Tento prístroj ponúka výrobu perfektnej mäkké zmrzliny tak ako ju poznáme. Zmrzlinovač vykúzli až 1,5 litra vynikajúcej domácej zmrzliny a vďaka robustnému motoru je ideálny aj na nepretržitú prevádzku výrobníka.

Zmrzlina je ideálnym osviežením v horúcich letných dňoch alebo je tým správnym tromfom pre vaše domáce oslavy či večierky. S týmto šikovným strojom vyrobíte zmrzlinu akejkoľvek chuti, kedy dáte všetky potrebné ingrediencie do chladiaceho bubna.

Ovládanie je realizované veľkými tlačidlami s dobre čitateľnými menovkami a obsluhu zvládne naozaj každý. Na prehľadnom LCD displeji vidíte teplotu zmrzliny a tiež si môžete nastaviť časovač na presné nastavenie výroby zmrzliny.

Nádoba, v ktorej sa zmrzlina...

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Zmrzlinovače Unold, najprezeranejšie produkty Unold alebo najlacnejšie Zmrzlinovače.

Reklama